RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje

Poruka

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (7.11.2012 11:53:44)

Da, mogu doći sve zainteresirane žene, ne moraju biti ni trudne niti da su ikad u životu dojile [sm=smiley36.gif] Muške ne primamo zato što želimo opuštenu atmosferu za dojenje.

Djeca su više nego dobrodošla!

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (9.11.2012 12:17:08)

Da podignem temu, sutra od 11h druženje na temu "Ishrana trudnice i dojilje-teme i dileme".

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (11.9.2013 12:38:19)

Ove subote 14.09., u 11:30 susret na temu "Dojenje sa preprekama, male zamke i njihova rješenja".
Namjera nam se osvrnuti na neke uobičajene pojave tokom uspostave i uspješnog dojenačkog staža koje nas zabrinu, uplaše i učine dojenje privremeno problematičnim, kao što su skokovi u razvoju, štrajkovi dojenja, večernje nervoze.
I kao i uvjek tu smo za sve vaše nedoumice, pitanja, a posebno za podijelit vaše uspjehe i uživanje u dojenju.
Posebno opet pozivamo trudnice, pa ako imate neku prijateljicu koja još nije članica grupe, a buduća je majka povedite je sa sobom.
Prijave možete ostaviti u komentaru ispod, ili na SMS-om telefon 061 538 467. Vidimo se u Ndežde Petrović b.b, Dobrinja.!

P.S. Uputstva kako nas naći možete naći na karti
[img]http://imageshack.us/a/img692/7978/kartanova.jpg[/img]

ena0002 -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (11.9.2013 18:13:48)

Je li se nesto posebno mora prijavljivati....ja bih volila da dodjem ali nisam bas 100% sigurna hoci li moci

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (12.9.2013 12:56:19)

IZVORNA PORUKA: ena0002

Je li se nesto posebno mora prijavljivati....ja bih volila da dodjem ali nisam bas 100% sigurna hoci li moci

Evo ja sam te "upisala". Ako ne dođeš, jedan ti je u dnevnik [sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.9.2013 11:10:28)

Da podignem temu i da vas podsjetimza sutra.

Ayen -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.9.2013 11:27:17)

[sm=smiley1.gif] ovo mi bas izgleda zanimljiva tema pogotovo sto sam prvorotka i nista zivo ne znam kolko god da citam i ucim o tome , zanima me da li ima jos neka trudnica da bi isla pa da zajedno odemo ja sam Malti nekako mi se neda da sama tamo hodam i trazim salu [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

sabinos -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.9.2013 11:41:23)

ja se nadam da cu stici sutra [sm=smiley1.gif]

ZuZuM -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.9.2013 11:52:02)

Ako bude lijepo vrijeme obavezno prosetamo [sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.9.2013 14:30:28)

IZVORNA PORUKA: ZuZuM

Ako bude lijepo vrijeme obavezno prosetamo [sm=smiley1.gif]

Čuj ako bude lijepo vrijeme [sm=smiley36.gif], pa nismo mi šetnja, mi smo ozbiljan posao [sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (12.11.2013 11:18:51)

Drage buduće i sadašnje mame, najavljujemo novi susret Grupe za podršku dojenju, u subotu, 16.11. u 12h.
Ovaj put ćemo pričati o dvije teme: "Dojiti je lako, pokazat ću ti kako" i "Šta se to događa sa mojim novorođenčetom?". Teme će obuhvatiti osnove dojenja namjenjene trudnicama i procese i pojave koje se najčešće susreću tokom uspostave dojenja kao i kasnije u toku dojenačkog staža. Vaša iskustva su nam uvijek dobro došla, a posebno se radujemo pitanjima.
Djeca su uvijek dobrodošla.
Predviđeno trajanje je 90 minuta. Učešće je kao i do sad besplatno, samo vas molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na 061 538 467. Susret će biti održan u našim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. - do br. 18, Dobrinja. Dobro došle!

Kako nas pronaći na Dobrinji možete vidjeti na ovom dijelu karte. Ako se ne uspijete snaći u subotu, možete pozvati broj telefona koji je dat za SMS prijavu.

[img]http://imageshack.us/a/img692/7978/kartanova.jpg[/img]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (23.12.2013 14:33:32)

Drage trudnice i mame, ponovo se družimo u subotu, 28.12.2013 u 12h, na susretu Grupe za podršku dojenju.

Tema kojom ćemo zaokružiti ovogodišnje susrete je "Dojenje zimi". Kakve su to specifičnosti koje u dojenje unosi zima i sve što ona nosi, kako se ponašati tokom bolesti (majke ili bebe), kako se hraniti, porazgovarajte sa našim mamama savjetnicama. Savjetnice su kao i uvjek otvorene za sva vaša pitanja, nedoumice i iskustva.

Susret je kao i obično, u prostorijama Udruženja DjeCa, Nadežde Petrović b.b. (do br. 18), sa početkom u 12h, i trajanjem do 31:30.
Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na 061 538 467.

Preporučujemo da ponesete neke papuče ili deblje čarape jer se u prostoru skidaju cipele.

Djeca su naravno dobro došla.

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (27.12.2013 9:53:24)

Da podsjetim na sutrašnji susret [sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (27.12.2013 9:55:59)

I nisam gore napisala, bit će i nekih prigodnih poklončića za naše gošće [sm=smiley1.gif]. Bit će nam drago da našu radnu godinu završimo sa još jednim lijepim druženjem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]