RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje

Poruka

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (20.4.2012 23:16:21)

Znam da je kasno, ali da vas ipak podsjetim na sutrašnji susret.

ucitelj -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (21.4.2012 9:35:47)

rado bih bila s vama ali smo dalkeo zelim vam dobru zabavu[sm=smiley1.gif]

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (21.4.2012 23:10:55)

Hvala tetama na zanimljivom druzenju [sm=bravo.gif]

Ni jedne trudnice nije bilo [sm=zmeden.gif] ? Iduci put ne bi bilo lose objaviti poziv na chat forumima?

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (22.4.2012 17:45:31)

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Ni jedne trudnice nije bilo [sm=zmeden.gif] ? Iduci put ne bi bilo lose objaviti poziv na chat forumima?

Jesmo, kao i uvijek, ali trudnice koje tamo chataju najčešće ne budu zainteresirane i poziv se izgubi u moru opreme za bebe i neugodnosti koje donosi trudnoća [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (22.4.2012 19:38:36)

nama se bas ne da doci[sm=smiley13.gif] momak je prespavao i probudio se tek u podne, a mi daleko od Dobrinje...eh eto...

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (22.4.2012 21:32:38)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Jesmo, kao i uvijek, ali trudnice koje tamo chataju najčešće ne budu zainteresirane i poziv se izgubi u moru opreme za bebe i neugodnosti koje donosi trudnoća [sm=smiley36.gif]

kao da je jucer bilo [sm=smiley36.gif]

salu na stranu, za dojenje se priprema u trudnoci, nakon poroda je vec malo kasno i panika

M kao Mama -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (22.4.2012 21:54:37)

i ja sam na skroz na drugom kraju grada i nisam nikako mogla uganjati se sa autom da dođemo, žao mi je, ali šta da se radi,

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (23.4.2012 0:57:06)

doduse,meni je odlazak na radionicu u trudnoci bio najvredniji, a takodjer i onaj odlazak kad je bebac bio skroz mali,a savjeti sa svih strana prstali...sada bi rado dosli da se pohvalimo i da kazemo dragim trudnicama, samo naprijed-vi to mozete[sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (8.5.2012 9:32:09)

Ove subote, 12.05. u 11h održat ćemo jedan poseban susret grupe za podršku.
Tema susreta je "Dojenje i opuštanje" i upoznat će vas sa značajem opuštanja za prirodne procese trudnoće, poroda, dojenja i općenito brige o bebi i roditeljstva. U sklopu susreta naša gošća, učiteljica joge Sandra Puhar-Skorup će održati radionicu o tehnikama relaksacije.

Predviđeno trajanje 90 minuta. Prisustvovanje je besplatno.
Susret vode mama savjetnica Jasna Pleho i savjetnica na obuci Mirela Vrana.
Za detaljnije informacije možete posjetiti FB grupu Dojenje je IN: http://www.facebook.com/groups/dojenjejein/
Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org, ostavite komentar na objavu na FB http://www.facebook.com/events/364673706914232/
ili ostavite ovdje post sa prijavom. Molimo vas i da nam napište da li ste buduća ili već mama. Karta prema kojoj možete lakše doći do nas:

[img]http://img692.imageshack.us/img692/7978/kartanova.jpg[/img]

Dobro nam došle!

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (10.5.2012 16:28:48)

Prosli put sam se bas odmorila na ovom druzenju , ali ovaj put me stavite pod mozda, mm je rodjendan, ne znam kakav nam je plan...

Jos jednom, toplo preporucujem

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (11.5.2012 0:56:47)

Pa možeš se ti u jutro opuštati sa ženama, a onda na rođendanski dernek ;)

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (11.5.2012 10:55:07)

Sutra se relaksirajte sa nama od 11h i opušteni krenite u prelijepi vikend!

djoisa -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (26.6.2012 10:22:29)

sa FB grupe "Dojenje je IN" kopiram poziv, posto nam nema Lejle

Drage naše članice grupe pozivamo u vas na još jedan susret Grupe za podršku dojenju

Udruženje DjeCa, u okviru programa Dojenje je IN, u subotu 30. juna 2012. u svojim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. (preko puta zgrade broj 18, Dobrinja C-5) u Sarajevu, organizuje no...vi susret grupe za podršku dojenju sa početkom u 10:30.
Grupa za podršku dojenju podrazumjeva susrete mama dojilja i trudnica, te razmjenu iskustava i neformalne razgovore na temu dojenja i njege bebe.
Susrete vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa.
Tema ovog susreta je
"Znam-imam!” na kojem ćemo nastojati prikazati kako informisanost utiče na uspjeh i dužinu dojenja, te upoznati vas sa najčešćim mitovima i zabludama koji su se duboko ukorijenili u naše društvo, a koji negativno utiču sa sigurnost i samopouzdanje majki dojilja da su sposobne dojiti svoje dijete.

Početak susreta je u 10:30 sati, predviđeno trajanje 90 minuta.

Kako se u našu grupu najčešće učlanjuju majke koje već doje, molimo vas da obavjestite i svoje prijateljice trudnice jer su ovakvi susreti višestruko korisni baš za njih kao priprema za predstojeći period.

Za detaljnije informacije možete posjetiti web stranicu www.djeca.org
ili nazvati broj telefona: 061/549-088
Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona. Dobro nam došle!

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (29.6.2012 9:32:16)

Dolazi li ko sa RR?

Ma bas nas briga, ja dolazim sa bebicom i 2 trudnjace, jedna XXL, bice nam veselo :D

scarlett -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (29.6.2012 10:41:25)

planiram aBd [sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (17.7.2012 10:08:42)

U subotu, 21.07. novi susret grupe za podršku dojenju. Susret počinje u 10:30, trajat će do 12:00 [sm=smiley36.gif].

Ovaj put se planiramo malo više baviti pripremom trudnica na dojenje pa ćemo pričati na temu "Dojenje: naša prva zajednička škola". Ovo naravno ne isključuje ili umanjuje značaj iskustva mama dojilja koje ga mogu podijeliti sa nama na susretu.

Mjesto održavanja je isto, kartu imate u predhodnim postovima.

Molim vas da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org, na SMS 061 538 467, ili ostavite ovdje post.

Dobro došle!

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (20.7.2012 11:11:27)

Sutra u 10:30!

Amyla -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (20.7.2012 17:54:34)

dolazim, vec sam se prijavila na fb [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hapymum -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (20.7.2012 17:55:39)

Dolazimo i mi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (27.9.2012 12:34:11)

Drage žene, u predstojeću subotu (29.09.) u 11h, povodom obilježavanja Svjetske sedmice dojenja od 01.-07.10. u našim prostorijama na Dobrinji (u gornjem postu imate kartu) održat ćemo svečani susret Grupe za podršku dojenju. Sve ste pozvane :)

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.11.2012 13:04:51)

Novi susret Grupe za podršku dojenju je u subotu, 10.10.2012g. u 11h na temu "Ishrana trudnice i dojilje - teme i dileme"

Mjesto isto (navedeno u predhodnim postovima), procedura ista: prijavite nam se sa imenom i prezimenom i informacijom da li ste trudnica ili dojilja na mail dojenje@djeca.org, kometarom ili postom na FB eventu: http://www.facebook.com/events/123191097837070/, SMS na 061 538 467 ili jednostavno ovdje.

Povedite i prijateljice :)

mamine oci -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.11.2012 14:34:55)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Novi susret Grupe za podršku dojenju je u subotu, 10.10.2012g. u 11h na temu "Ishrana trudnice i dojilje - teme i dileme"

valjda 10.11.2012g.u 11h[sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.11.2012 14:37:42)

[sm=smiley20.gif] [sm=smiley31.gif]

bucko -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.11.2012 19:11:47)

Jesu li friške bivše dojilje ([sm=smiley19.gif]) dobrodošle?

senjorita -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.11.2012 19:15:17)

a dolazi li se sa bebama :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sljedeća stranica >   >>