RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje

Poruka

HAHA -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.6.2011 22:08:08)

Sve je bilo super [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image].Hvala na organizaciji i pozivu.

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (2.8.2011 13:01:20)

Evo nas opet!

Povodom obilježavanja Svjetske sedmice dojenja Udruženje DjeCa organizuje

Susret grupe za podršku dojenju

U subotu 06. Jula 2011. u prostorijama Udruženja DjeCa, Nadežde Petrović 18/1 (Dobrinja C-5) u Sarajevu, održat će se susret Grupe za podršku dojenju.
Radionice vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa, a teme nose zajednički naziv

„Razgovarajmo! Dojenje – trodimenzionalno iskustvo!“

Početak prve radionice je u 11:00 sati, predviđeno trajanja sat vremena.
Sve trudnice, ali i mame koje imaju bilo kakvo pitanje vezano za dojenje ili im je potreban savjet, podrška, mogu nam se pridružiti.

Puno korisnih savjeta, ohrabrujućih i pozitivnih primjera i iskustava pomoći će vam u vašoj odluci da uspješno dojite vašu bebu.

Za detaljnije informacije možete nazvati broj telefona: 061/538-467 ili 062/013-058

Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se obavezno prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona

Neko nam je hakovao portal pa za sad nema pristupa tamo, ali možete pozvati telefone ako vam trebaju dodatne informacije.

Aiša -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (3.8.2011 8:59:46)

Lejla, piše na pozivu 06. jula [sm=smiley1.gif]

Voljela bih da dođem, do kada se može prijaviti?

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (3.8.2011 11:00:57)

Posti se [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Možeš se prijaviti do petka.

Znači, ispravka (hvala Aiša) Radionica je u slijedeću subotu, 6. augusta!

Nakon prijave, petak na večer provjerite mail sa kojeg ste slali jer se može desiti da budu dvije grupe u dva termina pa vam možda javimo novi termin.

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (5.8.2011 12:12:58)

Sutra znači, u 11h, Nadežde Petrović 18. Lagano i u revijalno svečarskom duhu. Ako vam nije teško, prijavite se na dojenje@djeca.org ili SMS na 061 538 467. Možete naravno doći i ne prijavljene, a i prijaviti se pa ne doći iz opravdanih razloga uz priloženu ispričnicu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Trudne, ne trudne, dojilje, ne doilje dobro došle!

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (6.9.2011 11:15:05)

Drage Sarajke, trudnice i mame, Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa pozivaju vas na novi susret grupe za podršku dojenju, u subotu, 10.09.2011 u 12h, u prostorijama udruženja, Nadežde Petrović 18 (Dobrinja C-5).

Podijelite sa nama svoja iskustva, pitanja, nedoumice, strašne i smješne situacije. Dođite da iz roditeljske perspektive porazgovaramo o najvažnijoj egzistencijalnoj potrebi vaše bebe, dojenju.
Mame savjetnice za dojenje pokušaće odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Tema ovog susreta je: Kako i zašto Dojenje.

Zbog ograničenog broja polaznica prijave su obavezne i primaju se na e-mail adresu: dojenje@djeca.org ili SMS-om na broj telefona 061 538 467. Molimo vas da u prijavi navedete da li ste trenutna ili buduća mama.
Predviđeno trajanje susreta je 90 minuta. Prisustvo je besplatno.

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (8.9.2011 10:02:39)

Moram malo hopnuti temu. Bujrum u subotu na sijelo!

A možete se prijaviti i ovdje, samo ostavite post.

Trudnice, nije rano za ovakve susrete sve da ste i prvi trimestar, nema potrebe da čekate da se termin približi, do tad ćemo se baš lijepo upoznati i družiti.

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.10.2011 14:59:07)

U subotu 15. oktobra 2011. u prostorijama Udruženja DjeCa, Nadežde Petrović 18 (Dobrinja C-5) u Sarajevu, održat će se novi susret Grupe za podršku dojenju.
Grupu vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa, a tema ovog susreta je "Laktacija - šta je to”. Razgovarat ćemo o procesu laktacije, tj. o tome kako se to zapravo proizvodi mlijeko u našim grudima. Pogledat ćemo i par edukativnih filmića na interesantne teme.
Početak susreta je u 18:00 sati, predviđeno trajanja je 90 minuta.
Prisustvo je besplatno
Zbog ograničenog broja zainteresiranih koje možemo ugostit molimo vas da se prijavite za učešće ovdje ili na e-mail dojenje@djeca.org

Dobro nam došle!

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.10.2011 15:03:16)

evo da se prijavim za prisustvo,a znajuci mog halapljivca mislim da cemo mi biti i prakticna prezentacija[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (13.10.2011 15:26:43)

Možete vala čitavih 90 minuta, što se nas tiče [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (14.10.2011 11:35:55)

Hopa cupa, srce lupa!

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (15.10.2011 16:02:00)

dolazi i  forumasica drznica[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa da je prijavim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (15.10.2011 17:04:25)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (12.3.2012 15:36:24)

Drage trudnice i mame dojilje pozivamo vas na prvi ovogodišnji susret Grupe za podršku dojenju

Udruženje DjeCa, u okviru programa Dojenje je IN, u subotu 17. marta 2012. u svojim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. (preko puta zgrade broj 18, Dobrinja C-5) u Sarajevu, organizuje prvi ovogodišnji susret Grupe za podršku dojenju.
Grupa za podršku dojenju podrazumjeva susrete mama dojilja i trudnica, te razmjenu iskustava i neformalne razgovore na temu dojenja i njege bebe.
Susrete vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa.
Tema ovog susreta je
"Dojenje – uživanje ili problem?”.
Početak susreta je u 11:30 sati, predviđeno trajanje 90 minuta.
Za detaljnije informacije možete nazvati broj telefona: 061/538-467
Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona.
Dobro nam došle!

Kako doći do naših prostorija možete se pomoći ovom kartom:

[img]http://img692.imageshack.us/img692/7978/kartanova.jpg[/img]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (16.3.2012 13:08:21)

Da napomenem, susret je sutra u 11:30h

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (17.3.2012 17:03:16)

Hvala mamama na izdvojenom vremenu i povjerenju.

Malo slikica imate ovdje:

http://www.djeca.org/component/kunena/25-aktivnosti-udruenja/747-susreti-grupe-za-podrku-dojenju-u-2012-godini#748

M kao Mama -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (17.3.2012 18:24:51)

E, meni je tako žao što nisam bila, ali bit će valjda još druženja do juna akobogda

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (17.4.2012 12:39:07)

Drage trudnice i mame, Mame savjetnice za dojenje udruženja DjeCa pozivaju vas na novi susret Grupe za podršku dojenju

Udruženje DjeCa, u okviru programa Dojenje je IN, u subotu 21. aprila 2012. u svojim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. (preko puta zgrade broj 18, Dobrinja C-5) u Sarajevu, organizuje novi susret grupe za podršku dojenju.
Grupa za podršku dojenju podrazumjeva susrete mama dojilja i trudnica, te razmjenu iskustava i neformalne razgovore na temu dojenja i njege bebe.
Susrete vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa.

Tema ovog susreta je
"Dojenje – jasno i jednostavno!”.

Početak susreta je u 11:30 sati, predviđeno trajanje 90 minuta. Prisustvovanje je besplatno.
Za detaljnije informacije možete posjetiti web stranicu www.djeca.org ili nazvati broj telefona: 061/538-467
Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona. Molimo vas i da nam napište da li ste buduća ili već mama. Kartu prema kojoj možete lakše doći do nas imate u predhodnim postovima.
Dobro nam došle!

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 12:51:25)

Je li dolaze mame sa bebama? Ja se jednostavno jos uvijek ne osjecam opusteno da je ostavim duze vrijeme s nekim, pogotovo sto ona u to vrijeme rucki otprilike svaki sat?

KupusLivada -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 12:53:52)

Vidjela sam slike i odgovorila sebi na pitanje :) nadam se da cemo moci doci [sm=bravo.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 13:03:35)

Jedna od važnih stvari na grupama za podršku dojenju je da damo priliku trudnicama da se uživo sretnu sa majkama koje doje, da vide dojenje u direktnom kontaktu. Mi čak zamolimo naše gošće dojilje da trudnicama demontriraju prktično neke stvari o kojima govorima. Prostor je prilagođen i boravku beba, majke mogu dojiti u svim položajima koji im odgovaraju, totalno dojenje friendly :)

Alhemicarka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 13:06:00)

Moja beba je premala da bi je vodila, a rado bi došla. Bila sam na jednom ovom susretu i mnogo mi je pomoglo i evo polako uspostavljamo dojenje. Svima bih preporucila da posjete ovu školu [sm=bravo.gif]

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 15:48:59)

ja sam bila kad je sincic imao samo mjesec dana[sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 23:51:26)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam bila kad je sincic imao samo mjesec dana[sm=smiley1.gif]

Bit će i alhemičarka slijedeći put kad cura bude, ako Bog da imala mjesec i pol [sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju (18.4.2012 23:53:48)

aa pa to je prava mrva sada[sm=love.gif] pozeljela sam vidjeti skroz malenu bebaru, nadam se da ce neko doci s maleckom bebom, da soba zamirise[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>