Lulu_08 -> RE: muz me je slagao... (22.3.2011 9:05:08)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa e svašta dida draga.... pa ja imam masu prijatelja muških sad ako sam udata ne smjem s njima kahvu popiti??? ja Boga mi i zalomim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sad naravno ne bi sa svakim na kafu al odredjen krug prijatelja muških ne bi izbjegavala, do duše u većini slučajeva se radi o kolektivnim izlascima s rajom (bez muževa i žena), tako da sam rijetko sama u muškom društvu.... te raja iz osnovne, te s posla, te raja sa seminara i sl Men bezbroj prijatelja muških kad dodju u Sa iz Skoplja, Beograda, Trebnja zvrknu me da se vidimo.... i ja sa zadovoljstvom prihvatim kaficu, ručak ili šta li već Ja imam prijatelje sa kojima sam odrasla pa se npr. nismo vidjeli 10 godina. Jedan je bas prosle godine dosao, sta sam trebala uraditi? Reci mu da ne dolazi? Naravno otisla po njega izgrlili se k'o da mi je najblizi rodjak. MM kada je zavrsio sa poslom je pridruzio se nasem druzenju i odlicno nam je bilo! MM radi u Afganistanu i redovno kada je na godisnjem nam prilaze zenske osobe koje rade sa njim pa se sretnu za vrijeme godisnjeg odmora, sve dok je njegova reakcija "na mjestu" (tipa, ovo je moja zenica Djana da vas upoznam, i onda me divno bajno zagrli hihih) meni apsolutno ne smeta. Eh imala sam ja i neugodnih desavanja, MM je radio u butiku pa sam svakakve gospodjice sretala u raznim pokusajima, ali o tome sam ranije pisala, i hvala Bogu da ne sumnjam u MM inace bi bilo ljubomore, jer je ovako puno ljepse...
|
|
|
|