chuci -> RE: muz me je slagao... (18.3.2011 17:04:32)
|
IZVORNA PORUKA: zvecka IZVORNA PORUKA: chuci glavni su mi padobranci koji pročitaju prvi post i zadnji i onda se čude nečemu što je iskrslo između. razvod nije spominjan zato što je otišao na pivu u 2 na benzinsku, a ni zato što je slagao, nego zato jer je žena napisala da su zajedno samo zbog djece. pretpostavljam u afektu napisano, barem sudeći po ovim kasnijim postovima. ja se nadam da će se sve srediti. ali eto zvecka razmilsi zašto si napisala da ste zajedno samo zbog djece. potrudite se više ako želite ostati zajedno, i ti a i on. Draga cuchi,,,neznam dal si ti na osnovu moje izjave da ne zelim se razvest jer imamo djecu dosla do zakljucka da izmedu nas ne postoji ljubav,,,nije to tako,,,ja sam napisala da se ne zelim razvesti jer mi je zao djece a to sto ja osjecam nije mi uvijek na prvom mjestu,,znaci izmedu nas postoji i druga povezanost,,ne vezu nas samo djeca,,,,a problem koji imamo me dovodi do svakakvi razmisljanja,,,a i sve vi vjerojatno dozivljavate situacije kad cesto razmisljate o nekim stvarima koje u momentu kad niste razocarane i ljute na nekog nikad nebi ucinile kad je situacija cista i normalna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] zato sam i napisala da si vjerovatno u afektu, u svim tim razmišljanjima to pomislila i napisala. iz kasnijih postova se i vidi da nisu samo djeca ta koja vas vežu. ne bih da se tovarim svojim mišljenjem ali eto napisaću čini se da je problem kad niste kući (to gdje živite) i dođete u bih sve se mijenja pa i njegovo ponašanje, što tebi smeta ili barem neki dijelovi. a za savjet ti ništa ne znam reći. ja znam kako bi sa svojim, sigurno i ti znaš kako ćeš sa svojim mužem.
|
|
|
|