Hanady RR -> RE: muz me je slagao... (21.3.2011 23:17:31)
|
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Dida79 Ma neka sam cudakinja,primitivna ljubomorna ili sta vec ali meni nije normalno otici sa muskarcem sama na kafu ma koliko se mi znamo. Nas vjencani kum koji stanuje samo stotinjak metara od nas i svaki dan ga sretnem dok je mm na poslu nikad sa njim nisam pomislila otici sama na kafu [sm=zmeden.gif]A vala se sad pitam i zasto bi[sm=zmeden.gif] MM radi sa zenama i on je sa njima samo u toku radnog vremena i to je zato sto mora tako biti.Ali da poslije posla sa njima ispija kafe [sm=hudicek1.gif] dido ja sma birala kumu, meni je kuma muškarac... a kum je žena njega bira mladoženja... izabrali smo svoje najbolje prijatelje... [sm=smiley1.gif] E vidis kod mene je obrnuto,kuma je moja najbolja prijateljica a kum njegov prijatelj Ma po meni mi smo otisli OT definitivno a i ova ubjedjivanja su mi nigdje veze pa dido nisu to nikakav ubjeđivanja... ja poštujem da neko na sve ovo drugačije gleda...meni je to normalno... al vidiš tebi nije... čak mislite da lažem da mi je muško kuma... evo vesel i N-n jeste bile sa mnom u kuglani kad smo se sreli, on ide u streljanu, izljubili se i promuhabetili i ja fino rekoh naglas moja kuma on pda od šege...jer on jeste moja kuma i ponosan je na to... i ja sad dido nakon postova u kojima mi je rečeno da sam bludinca ili da izazivam vraga ( da kažem izazivam ga već 17 godina jer toiliko smo najbolji prijtelji) jer evo iman ne vjeruje u M-ž prijetljstav i nebi to mogla kao ja jer ona bi mislila da je gled akao ženu, ja bih opet birala isto... ja svoga prijatelja ne dam ni za brdo karamela ne dam... i kako ja shavtam tebe da ti s eto ne doapad i da to nije tvoj stil života...shavtite i vi mene ... i nemojte podržavati postove koji od nas koji nismo ljubomorni i imamo muške prijatelje nemoralne osobe, je mi to nismo...mi imamo povjerenje i poštovanje u braku od partnera i prema njemu i nama je to dovoljno. ja niti te nazivam primitvnom, niti kažem bilo što uvrijedljivo... a svaki post portivan muškom prijtelju je mene nazavo onom koja samo što grijeh počinila nije.... samo malo više razmjevanja i sve je OK. ja mojim putem a ti svojim nastavljaš.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|