RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

mishkica -> RE: Kozmetika (10.11.2013 10:14:11)

Uglavnom okruglo lice[sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Kozmetika (10.11.2013 13:12:50)

IZVORNA PORUKA: mishkica

Ispunih i ja ovaj kviz, mislim da je to to[sm=smiley36.gif]http://www.dailymakeover.com/quiz/round/

i kod mene je okruglo

malena_sa ovu sam uzela ova deblja je za puder a ova manja je za tecni puder/ grundirung

http://img267.imageshack.us/img267/1215/ebelinpinselpuder.jpg

nego kupih jucer make up basis neka krema od nive eh sad nije mi jasnooo ona kao ide ispod make up da bih bolji efekat bio a nije ni bitnoo nego sta me zanima jel stavim ja nju umejsto kreme ili preko kreme za lice ????? a hocu biti naljepljena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nego ove cetkice za tecni puder je li perete svaki put posle nanosenja pudera ili unekad ???

shej -> RE: Kozmetika (10.11.2013 13:40:33)

Otprilike svakih 7-10 dana, crkla bih da perem svaki put [sm=bravo.gif]

mala_sa -> RE: Kozmetika (10.11.2013 14:45:19)

Mirkice ja perem isto svakih 7-10 dana, svaki dan vala ne mogu! Svidja mi se cetka [sm=smiley20.gif]
A bazu za sminkanje nanosis poslije kreme za lice.Ja je koristim samo za vecernji izlazak, i to kad hocu da mi sminka traje satima. A kad je naneses na lice, ono ostane, jakoooo latko i nekako svilenkasto. Puder sa njom punoo duze stoji i "ne bora se".

Scarlett dosta nas koristi razlicitog proizvodjaca bb kremu; ja koliko upratih ova Catrice, Deborah i Maybelline su za kombinovanu ili malo masniju kozu. Moj savjet je da probas dvije nijanse tebi najblize, i izadjes vani (na dnevno svjetlo) da pogledas koja ti najbolje pase. Ja tako uvijek radim; jer neonke daju totalno drugaciju "sliku" od one na dnevnom svjetlu. Sto se tice pudera ja koristim Vichy i zadovoljna sam, nije mi tezak i ne caklim se sa njim.

Mirkica -> RE: Kozmetika (10.11.2013 15:38:12)

malena koju si ti bazu uzela od koje marke ja sma uzela Nivea , nadam se da ce biti kako ti kazes :))) necu se pokajat ja se sminkam svaki dan jer svaki dan izlazim iz kuce ne puno al se mora malo :))) nisam puno znala o sminkanju e sad je vrjeme da se naucim hahaha sad ce 33 pune [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

teacher75 -> RE: Kozmetika (10.11.2013 15:48:51)

ja imam art deco bazu za sjene ali je stavljam na usne ispod karmina da mi duze traje i ne razljeva se i super je. na oci ne stavljam jer mi se sjene ne razljevaju

teacher75 -> RE: Kozmetika (10.11.2013 15:50:09)

.

scarlett -> RE: Kozmetika (11.11.2013 22:48:56)

Teacher i mala_sa hvala na savjetu, meni nikad nije palo napamet da se namažem pa izađem vani [sm=smiley9.gif]
Uglavnom, danas sam probala ovaj Deborah od 1 - 4, po jedan broj na lice, bradu i čelo i na nos probam Bourgeois i izađem, helem napolju mi sve isto. Našla sam se sa prijateljicom i pričam joj za svoje muke, kaže ona meni, Pa imaš li sada šta na licu? Rekoh, Imam 5 različitih [sm=jezicek.gif]

Uglavnom ovaj Deborah su mi, čini mi se (ako mi se dobro čini), sve nijanse od 1 - 3 prilagodljive licu. Tekstura ovog Bourgeois je dobra, ali moram probati i druge nijanse, danas nisam imala više prostora na licu [sm=smiley36.gif]

Čak i da mi se ne dopadne ni jedna, uzimama aBd neki od ovih Deborah. Hvala cure!

mala_sa -> RE: Kozmetika (11.11.2013 23:32:14)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

malena koju si ti bazu uzela od koje marke ja sma uzela Nivea , nadam se da ce biti kako ti kazes :))) necu se pokajat ja se sminkam svaki dan jer svaki dan izlazim iz kuce ne puno al se mora malo :))) nisam puno znala o sminkanju e sad je vrjeme da se naucim hahaha sad ce 33 pune [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Mirkice ne skontasmo se mi [sm=smiley36.gif]. Moja baza je samo providna glatka krema, koju nanosim samo prije pudera. A za svaki dan koristim sami BB kremu.
Je li tvoja baza providna ili je sa nekom nijansom boje u sebi?

Mirkica -> RE: Kozmetika (12.11.2013 7:13:32)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Mirkice ne skontasmo se mi [sm=smiley36.gif]. Moja baza je samo providna glatka krema, koju nanosim samo prije pudera. A za svaki dan koristim sami BB kremu.

da da providna pise na njoj Make up Basis probala sam dobra je(stavim kremu nju pa puder hahahahaha) al mislim da cu uzet za svaki dan BB kremu jer ipak puder i basis je tezako za lice , od Nive BB mi ne pase al nikako , probacu neku drugu maybilin mi n iakd niej pasao previse mi lice zateze izgleda jos suhlje neg jeste probacu neku naci ako neko zna neku za suhu kozu bujrum :)))

palachinken -> RE: Kozmetika (12.11.2013 8:21:47)

I meni je po ovome okruglo lice, a potvrdiše mi i da je ova frizura koju nosim ok [sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: Kozmetika (12.11.2013 8:32:28)

IZVORNA PORUKA: palachinken

I meni je po ovome okruglo lice, a potvrdiše mi i da je ova frizura koju nosim ok [sm=smiley36.gif]

A to su te frizure koje nama pasu, i kod mene je sada tako nešto frizura, dobro mi je capnula zadnji put i nimalo je ne zalim[sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Kozmetika (12.11.2013 8:36:28)

Ja sam skontala da su mi šiške, koje imam jedno 10 godina sigurno u varijantama ravno ili na stranu, dosadile. Sad ih puštam. Joj užasa [sm=smiley36.gif] Trebat će mi garant godina dana da se izjednače. Koliko se sjecam, ti baš imaš puno kose, ovaj bob kod tebe ima smisla [sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: Kozmetika (12.11.2013 8:41:50)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam skontala da su mi šiške, koje imam jedno 10 godina sigurno u varijantama ravno ili na stranu, dosadile. Sad ih puštam. Joj užasa [sm=smiley36.gif] Trebat će mi garant godina dana da se izjednače. Koliko se sjecam, ti baš imaš puno kose, ovaj bob kod tebe ima smisla [sm=smiley36.gif]

Ma u mene je kosa lahka za posložiti kad je ošišana ovako, malo rukama, mrvicu gela ili pjene frizura samo takva, i kad je ispeglana dobra je[sm=smiley1.gif]Šiške puštaj, da ti prodiše čelo, ne treba njima tako dugo, meni one začas porastu[sm=smiley1.gif]

mala_sa -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:29:05)

da da providna pise na njoj Make up Basis probala sam dobra je(stavim kremu nju pa puder hahahahaha) al mislim da cu uzet za svaki dan BB kremu jer ipak puder i basis je tezako za lice , od Nive BB mi ne pase al nikako , probacu neku drugu maybilin mi n iakd niej pasao previse mi lice zateze izgleda jos suhlje neg jeste probacu neku naci ako neko zna neku za suhu kozu bujrum :)))

Meni je Garnier izgledala kao da ide za suhu kozu, jer na mojoj mjesovitoj je bila premasna. Pa mozes probati nju.
A ovo sminkanje sa bazom, ja isto koristim samo kad se ono bas sminkam; za svaki dan nemam ja tih zivaca da to sve izmazujem [sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:40:30)

moj mali doprinos temi..juce sam kupila rumenilo deborah..na akciji je u DM-u...mogu vam reci da je super.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

scarlett -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:48:32)

I ja ga imam, jako sam zadovoljna teksturom rumenila, bojom i ne baš, ali kako već rekoh nisam se sjetila da izađem napolje, nego probam unutra u drogeriji i sve mi se čini ok, a onda kada se kod kuće namačkam i izađem napolje, vidim da sam pretjerala [sm=smiley36.gif].

bebacha -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:54:02)

treba mi preporuka za neko sredstvo za skidanje sminke al da nije bas bas skupo[sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:55:30)

IZVORNA PORUKA: scarlett

I ja ga imam, jako sam zadovoljna teksturom rumenila, bojom i ne baš, ali kako već rekoh nisam se sjetila da izađem napolje, nego probam unutra u drogeriji i sve mi se čini ok, a onda kada se kod kuće namačkam i izađem napolje, vidim da sam pretjerala [sm=smiley36.gif] .

moj je o4...bas neka lijepa nijansa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala_sa -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:57:05)

IZVORNA PORUKA: bebacha

treba mi preporuka za neko sredstvo za skidanje sminke al da nije bas bas skupo[sm=smiley36.gif]

Imas onu micelarnu otopinu od Loreala, cini mi se da nije skupa, MicoTico je pisala cijenu na nekoj od prethodnih stranica.

MicoTico -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:58:15)

Imas onu micelarnu otopinu od Loreala, cini mi se da nije skupa, MicoTico je pisala cijenu na nekoj od prethodnih stranica.

Između 10 i 11 KM je. Ne mogu se sjetiti tačne cijene.
Meni je extra.

Mirkica -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:58:33)

ja skidamabby uljem stavim na vatu i onda lijepo ocistim oci posebno kasniej se lijepooo umijem onim djecijim samponom i to je to stavim kremu i spremna za spavanje

palachinken -> RE: Kozmetika (12.11.2013 9:59:53)

Mlijeko ili maslinovo ulje :)

bebacha -> RE: Kozmetika (12.11.2013 10:00:34)

ja imam neku green line losion 3u1 al mi nikad ne skine dobro maskaru i jos me ko peče za kožu

bellla -> RE: Kozmetika (12.11.2013 10:01:16)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

moj mali doprinos temi..juce sam kupila rumenilo deborah..na akciji je u DM-u...mogu vam reci da je super.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Skvo,koje si kupila,ono okruglo ili ono nepravilnog oblika,mislim na posudice,bas kontam da odem kupiti [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>