RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Emmy -> RE: Kozmetika (18.4.2012 14:07:51)

IZVORNA PORUKA: bellla

Cao cure

da li netko zna gdje,u kojjoj parf.ima veliki izbor kozmetike Pupa,u Sarajevu,trebaju mi sjene i rumenilo,u Kozmu imaju,ali bas mali izbor

Bella imaš u CM marketima, kao i u Mamčetu u obje radnje.

emma.L -> RE: Kozmetika (18.4.2012 21:11:31)

Nadam se da netko zna gdje u Sa mogu naći četkice i kistove za profesionalno šminkanje?

Amelaa RR -> RE: Kozmetika (19.4.2012 9:49:19)

IZVORNA PORUKA: emma.L

Nadam se da netko zna gdje u Sa mogu naći četkice i kistove za profesionalno šminkanje?

Tesko da ces u Sarajevu naci dobre kistove za profesionalno sminkanje, ecotools je dobar al opet za neko profesionalno sminkanje nije, ja sam sigmine i MAC kistove narucivala s neta...i to su kistovi profesionalnog tipa. Mogu ti dat par sellera na ebayu koji imaju MAC i Sigma, samo na ebayu ti je najbitnije prepoznati orignal MAC jer fajkova ima na "pasija"preskakala".. Za pocetak, ako hoces mogu ti napisat koji kistovi su ti potrebni za start profesionalnog sminkanja...

emma.L -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:03:43)

Hvala ti, ma ja tražim sebi nekoliko kistova za moje potrebe, ne moraju biti ni profi ako su imalo bolji. Mrzim ove spužvice na štapu za sjenila i ove četke za rumenila koje se osjete po skladištima i kamionima i benzinu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Spremna sam dati malo više para za 3 ili 4 osnovna kista, jer mi ovo Evelin i sl. sr.... baš ne valja. Ili ja imam peh da mi uvijek neke smrdljive uvale.
Daj mi par info, da na netu naručim ako ništa. Može na PP kad stigneš.

*pcelica* -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:06:37)

Jesi li gledala u frizerlandu. Ja mislim da sam u njihovom katalogu gledala da imaju profesionalnih kistova.

Amelaa RR -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:07:06)

Aha, pa onda ecotools ima u Kozmo parfumerijama, a isto tako dobre kistove mozes narucit i na http://www.eyeslipsface.co.uk/ sasvim dovoljno kvaliteta za licnu upotrebu. Cesto imaju free shipping, npr. narudjba preko 10-15 funti, pa se mozemo ganjat pa narucit zajedno.

Amelaa RR -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:10:57)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Jesi li gledala u frizerlandu. Ja mislim da sam u njihovom katalogu gledala da imaju profesionalnih kistova.

Lose, preskupi koliko su "kvalitetni"...na ebay-u iste mozes naci troduplo jeftinije.

emma.L -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:11:26)

Hvala vam na informacijama, sad moje čupavce mogu baciti napokon :-).
Nedavno u KOzmu u BBI centru nisu imali niti jedan jedini kist da se sam kupi, nego one kineske u setu. Pogledat ću opet danas. Ako ne, naručujem. Tnx[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*pcelica* -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:15:05)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Lose, preskupi koliko su "kvalitetni"...na ebay-u iste mozes naci troduplo jeftinije.

E bas ti hvala. Ja jednom vidjela i svaki put kad odem kod svojih kontam kako da nadjem vremena da odem do njih. Jos nikad nisam, znaci da ne kupujem.

Amelaa RR -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:54:54)

E ovako, od ELF (koji su usput bili moji prvi kistovi koji su jos u zivotu) ja imam ove i super su.

ELF Studio Angled Foundation Brush ( Kosi kist za tekuci puder)[image]http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/84005_PRODUCT_IMAGE.jpg[/image]
Dobar kist, pogotovo za teze pristupacna mjesta na licu...oko nosa, al u globalu dobar za nanosenje tekuceg pudera, jedno malo vise treba blendanja da ne bih ostajale linije od kista al tako je manje vise kod svakog kista, bez lijepo blendanja nema fino nanesenog pudera, sjene i sl. Dlacice su finog kvaliteta, ne linja se, ne pusta boju, i kad se opere brzo se susi a to je kod kista jako bitno jer se kistovi moraju redovno prat. Na najduzem dijelu kista dlacice su duge oko 3cm, a drska je duga oko 15cm. Jos uvijek je u opticaju kod mene, koristim ga i sada kada su drugi prljavi, za nanosenje korektora, primera.

ELF Studio Powder Brush
Ovo je kist koji vrijedi svaku marku, znaci kist koji je i sada kod mene u rangu s MAC i Sigminim kistom za nanosenje tekuceg pudera. Multifunkcionalan je, extra je i za nanosenje pudera, kako tekuceg tako kremasti, pa cak ga nekad u brzini koristim i za nanosenje kamenog..Dobar je za nanosenje kremasti rumenila...meni je prva asocijacija na bockalicu jer je sjecen ravno, kao bockalica, al on je 100 puta ugodniji za nanosenje od bockalice. Kist kojem nikad do sada nije otpala ni jedna jedina dlacica, ne pusta boju, i brzo se susi. Puder se jako lijepo nanosi s njim, i nema potrebe za nekim "jakim" blendanjem... Definitvno kist koji svaka cura koja se sminka treba imat u svojoj kolekciji sminke jer je ko multipraktik...jedno je prevelik za nanosenje sjena.[sm=smiley1.gif] Cijena na ELF je £3.50 a moze se naci i na ebay i za 3$..[image]http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/84003_PRODUCT_IMAGE.jpg[/image]

Imam jos par kistova za sjene i gel eyeliner u sustini ELF dobar...ugodno s korisnim cijena i kvalitet.

bananica -> RE: Kozmetika (19.4.2012 13:59:37)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

E ovako, od ELF (koji su usput bili moji prvi kistovi koji su jos u zivotu) ja imam ove i super su.

ELF Studio Angled Foundation Brush ( Kosi kist za tekuci puder)[image]http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/84005_PRODUCT_IMAGE.jpg[/image]
Dobar kist, pogotovo za teze pristupacna mjesta na licu...oko nosa, al u globalu dobar za nanosenje tekuceg pudera, jedno malo vise treba blendanja da ne bih ostajale linije od kista al tako je manje vise kod svakog kista, bez lijepo blendanja nema fino nanesenog pudera, sjene i sl. Dlacice su finog kvaliteta, ne linja se, ne pusta boju, i kad se opere brzo se susi a to je kod kista jako bitno jer se kistovi moraju redovno prat. Na najduzem dijelu kista dlacice su duge oko 3cm, a drska je duga oko 15cm. Jos uvijek je u opticaju kod mene, koristim ga i sada kada su drugi prljavi, za nanosenje korektora, primera.

ELF Studio Powder Brush
Ovo je kist koji vrijedi svaku marku, znaci kist koji je i sada kod mene u rangu s MAC i Sigminim kistom za nanosenje tekuceg pudera. Multifunkcionalan je, extra je i za nanosenje pudera, kako tekuceg tako kremasti, pa cak ga nekad u brzini koristim i za nanosenje kamenog..Dobar je za nanosenje kremasti rumenila...meni je prva asocijacija na bockalicu jer je sjecen ravno, kao bockalica, al on je 100 puta ugodniji za nanosenje od bockalice. Kist kojem nikad do sada nije otpala ni jedna jedina dlacica, ne pusta boju, i brzo se susi. Puder se jako lijepo nanosi s njim, i nema potrebe za nekim "jakim" blendanjem... Definitvno kist koji svaka cura koja se sminka treba imat u svojoj kolekciji sminke jer je ko multipraktik...jedno je prevelik za nanosenje sjena.[sm=smiley1.gif] Cijena na ELF je £3.50 a moze se naci i na ebay i za 3$..[image]http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/84003_PRODUCT_IMAGE.jpg[/image]

Imam jos par kistova za sjene i gel eyeliner u sustini ELF dobar...ugodno s korisnim cijena i kvalitet.

ima li se gdje kod nas kupiti??

Amelaa RR -> RE: Kozmetika (19.4.2012 14:04:35)

Nema, samo online... eyeslipsface.co.uk il ebay...

MAMA MA -> RE: Kozmetika (16.5.2012 17:24:24)

Puder tečni-manhatan crna tuba(nije skup ali meni odgovara jer je suhkast a ja imam masniju kožu pa se od njega ne sjajim[sm=smiley36.gif])
kuglice za nijansiranje oriflame(ne bronzane nego ružičaste)
olovka za oči crna loreal
maskara max factor 2000 kalorija(sve sam moguće probala i uvijek se njoj vraćam)
labello višnja[sm=smiley36.gif]
tesori d'orijente hammam kupka krema i dezodorans i ja spremna za modnu pistu[sm=smiley36.gif]

Ostalo stoji u neseseru da popuni prazninu,samo ovo koristim[sm=smiley36.gif]

eko beba -> RE: Kozmetika (16.5.2012 17:38:25)

Curke, znate li dje se mogu kupiti baze za sjene i koliko koštaju?
I još jedno pitanje - kakva su vam iskustva sa Alva preparativnom i dekorativnom šminkom?

zvončica -> RE: Kozmetika (16.5.2012 19:14:19)

IZVORNA PORUKA: eko beba

I još jedno pitanje - kakva su vam iskustva sa Alva preparativnom i dekorativnom šminkom?

Bazu za sjenu imas kupiti u CM-u i DM-u, meni je dobra Art Deco i kosta oko 9km, evo slika:

[img]http://www4.slikomat.com/11/0516/mqh-IMG-04_thumb.jpg[/img]

eko beba -> RE: Kozmetika (16.5.2012 19:52:52)

Pa ja svratih do CM prosli mjesec I rekose mi da ko zna otkad ne dobijaju baze. Svasta... A u DM nisam nu primjetila da imaju art deco

zvončica -> RE: Kozmetika (16.5.2012 20:08:33)

Pogledacu ti ja sutra u mom CM-u na Otoci, pa ti javim [sm=smiley1.gif]

eko beba -> RE: Kozmetika (16.5.2012 22:43:34)

Ok. Ja veceras zvala cm I u jednom I u drugom robotu, I nemaju. A nema ni onaj u Titovoj. Thnx

Ilhana RR -> RE: Kozmetika (16.5.2012 22:45:12)

IZVORNA PORUKA: zvončica

IZVORNA PORUKA: eko beba

Bazu za sjenu imas kupiti u CM-u i DM-u, meni je dobra Art Deco i kosta oko 9km, evo slika:

[img]http://www4.slikomat.com/11/0516/mqh-IMG-04_thumb.jpg[/img]

Jel to EyeShadow Primer ili?

salmy -> RE: Kozmetika (16.5.2012 22:49:49)

IZVORNA PORUKA: emma.L

Imas u svakoj bolje opremljenoj parfimeriji

cijena je od 70-150KM.prava dlaka
ja ih imam sigurno 7 godina...perem samponom i traju i traju

Ella_H -> RE: Kozmetika (16.5.2012 22:49:50)

Da Ilhana.

Ilhana RR -> RE: Kozmetika (16.5.2012 22:54:08)

Jel mora biti ovaj Art Deco ili neki drugi?

Imam ja prijateljicu koja se bavi sa make up-om i zna sve gdje sta ima da se kupi po Sarajevu ;)

Ona je meni nedavno dala listu sta sve da pokupujem za sminkanje za svadbe ljetos... ja joj rekla da mi napise jer ne zelim da koristim ono sa cim sminka druge jer mi je koza osjetljiva =)

Ona mi je rekla da u DM-u i CM-u imaju da se kupe jeftini... a mogu pitati je tacno u kojem ima ;)

Ilhana RR -> RE: Kozmetika (16.5.2012 23:05:40)

Ovako kaze " u CM-u imaju Artdeco -taj je oko 8 KM, od jeftinijih ima Essence zove se I love stage eyeshadow base, a moguce da ima i Catrice"

Ilhana RR -> RE: Kozmetika (16.5.2012 23:07:22)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ovako kaze " u CM-u imaju Artdeco -taj je oko 8 KM, od jeftinijih ima Essence zove se I love stage eyeshadow base, a moguce da ima i Catrice"

da dodam, rekla je da vidis u CM-u u Alpasinom polju, kod televizije... tu uvijek ima svega ;)

eko beba -> RE: Kozmetika (16.5.2012 23:23:44)

Da, primer ili baza ... pogledacu na alipasinom, a I Zvoncica ce mi pogledati sutra. Valjda nadjem .nisam ih nikad koristila, a vidim da su za Artdeco dobre recenzije. I sike koje ssm gledala, razlika je drasticns, pa eto, da probam. Ako ne bude, trazicu nesto u DM-.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>