|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
31.1.2011 16:25:47   
SdZ
http://www.najcena.si/images/products/large/22789/Maybelline_maskara_Colossal.jpg

Ja sam se neki dan pocastila ovom maskarom i prezadovoljna sam.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 226
31.1.2011 16:27:33   
jasmin

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

http://www.najcena.si/images/products/large/22789/Maybelline_maskara_Colossal.jpg

Ja sam se neki dan pocastila ovom maskarom i prezadovoljna sam.

Gledala sam je skoro na snizenju,ali mi nije nesto djelovala da bi mogla biti super,no vidis......Da vam bude bericetna ta kozmetika.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 227
31.1.2011 16:32:33   
SdZ
Amin!

Ja sam koristila iz Avona Super full, medjutim nisam bila u mogucnosti da narucim. Vidjela kod kolegice ovu, njoj bas dobra i ja sebi kupim i nisam se pokajala.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 228
31.1.2011 16:37:33   
salmy
Treba paziti pri kupovini sminke na snizenju,ili je star rok trajanja ili jako dugo stoji u skladistu(a to nije dobro bez obzira sto je zatvoreno),ili su ostale boje nigdje veze.
ps. zna se desiti da se preko postojece deklaracije lijepi nova,tako drage hanumice pri kupovini budite detaljneuser posted image  

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 229
31.1.2011 16:41:12   
myb@by
Salmy preporuci mi neki puder, za mješovitu kožu user posted image , i maskaru. Vec duže vrijeme ne mogu da nađem maskaru koja nije suha user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 230
31.1.2011 16:49:05   
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by

Salmy preporuci mi neki puder, za mješovitu kožu user posted image , i maskaru. Vec duže vrijeme ne mogu da nađem maskaru koja nije suha user posted image
Imas ppuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 231
31.1.2011 17:12:04   
Amelaa RR
ARTDECO je na snizenju zato sto dolazi nova kolekcija ..tako su mi tete rekle, a rok je sve 2012-2013.
Ja sam koristila ovu Maybelline maskaru nije nesto aman kako je reklamiraju, meni je od njih najbolja ova samo tamno plava.
user posted image

Salmy ajd predlozi i  ovdje puder za mjesovitu kozu?

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 232
31.1.2011 17:14:40   
Amelaa RR
Jos sam s ELF i Cheapsmells narucila nekih djidja user posted image jedva cekam da mi dodje
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 233
31.1.2011 21:13:03   
Amelaa RR
MAC, odoh da ga probam...
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

Neposredna veza do poruke: 234
9.2.2011 16:31:41   
Mamica24
Žene šta mislite o bourjois puderima.. ja već dugo korisitm Max factor second skin ... ali probala sam i ovaj Bourjois healthy mix i super mi stoji... Čak se nisam ni izasula kao što imam običaj kad probam neki drugi puder...

malkice me strah promjene...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Neposredna veza do poruke: 235
9.2.2011 16:46:40   
salmy
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Žene šta mislite o bourjois puderima.. ja već dugo korisitm Max factor second skin ... ali probala sam i ovaj Bourjois healthy mix i super mi stoji... Čak se nisam ni izasula kao što imam običaj kad probam neki drugi puder...

malkice me strah promjene...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 236
9.2.2011 19:54:58   
Anoniman
koji puder preporucujete za suhu kozuuser posted image user posted image user posted image user posted image nije bitna cijena al ja uvjek fulim bojuuser posted image kako vi probate puderuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 237
9.2.2011 22:12:41   
Ella_H
HeloU .
Noa duso puder je najbolje probati s unutarnje
strane zgloba ispod dlana tako ce ti boja najbolje odgovarati
davno davno sam to negdje citala i zaista je tako barem meni.
Zene najcesce grjese sto biraju nijansu tamniju boju i onda
se dobije ona cuvena linija ispod vrata hehe.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 238
20.2.2011 17:34:51   
Amrino
Ima li ko preporuciti neku dobru maskaru?
....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa.user posted image ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 239
20.2.2011 17:36:05   
maja78 RR
ja koristim l'oreal black ono nesto x5 godinama i pravo sam zadovoljna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 240
20.2.2011 17:41:30   
Anoniman
user posted image
ova je meni zakon

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 241
20.2.2011 17:43:42   
Simran
Gdje kupujete kozmetiku za lice (pude,maskara,ruž) ja imam želju da probam koristiti puder imam 27 godina,a nikada to čudo nisam stavila na lice.Hvala Bogu imam koliko-toliko čistu kožu,ali bih voljela probati makar za one posebne prilike user posted image user posted image ...Kontala sam otiće nekoj kozmetičarki ili tako nekome ko zna da mi pokaže jer gdje god čitam piše kameni,tečni ,matiranje podloge,a ja totalni laik  ništa ne kontam...Kakvi su bili vaši počeci,jer malo je kasno da sad eksperimentišem i da izgledam duh ili neko ko nema kapi krvi u sebi (mislim na presvijetao i pretaman puder user posted image user posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 242
20.2.2011 17:44:01   
maja78 RR
a koja ti je to?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
20.2.2011 17:45:41   
maja78 RR
Imran u dobroj parfimeriji znaju pomoci, recimo mamce u Titovoj ima jedna zena koja super pomogne

Neposredna veza do poruke: 244
20.2.2011 17:46:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a koja ti je to?
isto lorealova intensifique... nesto...cini mi se lash

Neposredna veza do poruke: 245
20.2.2011 17:47:28   
reallove
IZVORNA PORUKA: Amrino

....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa.user posted image ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.

ja koristim maybelline zutu vec duze vrijeme i zadovoljna sam,bolja mi je i od maxfactora i od deborah i rimel(njih sam kupovala I svaku sam bacila)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 246
20.2.2011 17:48:32   
maja78 RR
cu da probam, bila sam zadnju kupila isto lorealovu ali se ne mogu sjetiti koju (morala bih pogledati) nije mi bila kao moja stalna x5
generalno sam zadovoljna sa lorealovom sminkom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 247
20.2.2011 17:52:08   
salmy

Svaka maskara ce se jako brzo osusiti ako se cesto otvara i mućka,dovoljno je jedanput umociti cestkicu i nanijeti na trepavice.Rok maskare bez obzira koliko se koristi je max 6 mj

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 248
20.2.2011 18:04:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Simran

Gdje kupujete kozmetiku za lice (pude,maskara,ruž) ja imam želju da probam koristiti puder imam 27 godina,a nikada to čudo nisam stavila na lice.Hvala Bogu imam koliko-toliko čistu kožu,ali bih voljela probati makar za one posebne prilike user posted image user posted image ...Kontala sam otiće nekoj kozmetičarki ili tako nekome ko zna da mi pokaže jer gdje god čitam piše kameni,tečni ,matiranje podloge,a ja totalni laik  ništa ne kontam...Kakvi su bili vaši počeci,jer malo je kasno da sad eksperimentišem i da izgledam duh ili neko ko nema kapi krvi u sebi (mislim na presvijetao i pretaman puder user posted image user posted image user posted image )

Draga simran najbolje da prvi put odes kod kozmeticarke da procijeni tvoju kozu i prema procijeni ti preporuci odgovarajuci  puder ...
Npr puder nikad ne biras prema boji lica vec boji vrata, jer lice je uvijek vise izlozeno suncu i vise tamni dok npr vrat ostaje nijansu svjetliji, tako da ne bi dolazilo do  drasticne razlike najbolje na taj nacin izabrati....
Ja npr u mladjim danima nikad nisam koristila puder jer mi je lice bilo cisto, vec sad sam presla tridesetu i osjetim promjene na kozi , inace ne koristim sminku puno ali kad je puder u pitanju uzimam lorealove marke jer nisu teski i masni na kozi....Odgovaraju takodje mom tipu koze....

(odgovor članu Simran)
  Neposredna veza do poruke: 249
20.2.2011 18:08:22   
Anoniman

Max factor
lash extension efect je za mene jedna od boljih, nije previse vlazna a ni gusta da se lijepo nanijeti na trepavice,Cetkica je takodje veoma dobra i ne opada sa trepavica , mislim na poslije par sati ima nekih maskara pa se pocnu ljustiti , mrviti...

(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *