|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
20.2.2011 23:09:45   
malena.

IZVORNA PORUKA: Amrino

Ima li ko preporuciti neku dobru maskaru?
....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa.user posted image ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.

l`oreal telescopic mi je super i l`oreal ona sa dvije strane...al ona sto je bocica sa jedne strane bijela sa druge crvena...

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 251
20.2.2011 23:14:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: malena.

....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa.user posted image ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.

l`oreal telescopic mi je super i l`oreal ona sa dvije strane...al ona sto je bocica sa jedne strane bijela sa druge crvena...

ja sam nedavno uzela zutu maybelline i uzasno se razmazuje po kapcima, a onda sam kupila max factor false lash effect i super jeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 252
21.2.2011 0:08:11   
malena.

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: malena.

ja sam nedavno uzela zutu maybelline i uzasno se razmazuje po kapcima, a onda sam kupila max factor false lash effect i super jeuser posted image

maybelline i zuta i ljubicasta su mi grozne...bas sto kazes razmazuju se...a false lash je takodjer pravo dobra

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 253
24.2.2011 11:21:41   
Amelaa RR
Sto se tice maskare...ne volim onaj sljepljeni efekat na trepavicama...
Ja koristim Loreal Telescopic, nju zapravo nanosim poslje maskare s obicnom cetkom..sad imam ARTDECO
user posted image user posted image
A extra dobra je i Bobbibrow TrueBlack mascara
user posted image
A i Clinique Bottom Lash Mascara je bas dobra, al mana joj je sto je malo skuplja

user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2011 11:29:16 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 254
4.3.2011 10:42:57   
sandy82
Je li iko probao Rimelove sjenke? Vidjela sam neke lijepe sa tri i četiri boje. Prije par godina sam uzela jednu mono i bacila. Samo ono malo po vrhu se moglo namazati, ostalo kao pepeo. Ne znam da li su sve takve. Imam rumenilo i karmin, super su.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 255
4.3.2011 10:45:02   
sandy82
Vidjela sam i neku Deborinu trio. I ona lijepo izgleda. Moram kupiti sjenku i neki puder prije dolaska bebe.

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 256
4.3.2011 10:52:56   
palachinken
Meni najbolja dosad se pokazala ova
user posted image

jer dobro razdvoji trepavice, nema grudvanja ni onog turbofolk efekta po trepavicama, koji mrzim. Produži, progušća i dugo traje.
A znaju često staviti gratis 2000calories maskaru ili affinitone puder (koji mi je također odličan) kao gratis, pa se dobije prilično povoljno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 257
4.3.2011 10:56:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Sto se tice maskare...ne volim onaj sljepljeni efekat na trepavicama...
Ja koristim Loreal Telescopic, nju zapravo nanosim poslje maskare s obicnom cetkom..sad imam ARTDECO
user posted image user posted image
A extra dobra je i Bobbibrow TrueBlack mascara
user posted image
A i Clinique Bottom Lash Mascara je bas dobra, al mana joj je sto je malo skuplja

user posted image

a ti bas "ne znas" sta valjauser posted image user posted image user posted image

posto je bogati ova clinique a posto artd.

Neposredna veza do poruke: 258
4.3.2011 12:30:12   
lekica83

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

MAC, odoh da ga probam...
user posted image

I sta bi sa MAC puderom, ja imam neke njihove sjene i odlicneeee su, prezadovoljna sam, ali ih ne mogu nabaviti ovdje.. Kako si dosla do MAC-ovog pudera????

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

Neposredna veza do poruke: 259
7.3.2011 9:25:45   
Amelaa RR
Ovaj puder nazalost meni ne odg.ima jako zuti ton...koju su predvidjeni za hladne podtonove koze..ovaj moj je u NC30 a posto sam ga kupila preko neta nisam imala priliku probati..helem prodajem ga jer mi je zao da mi stoji..
Clinique maskara je 43 KM a ArtDeco je sad na snizenju 11,5 KM..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 260
9.3.2011 19:12:21   
d.dita
Može li mi neko predložiti neko sredstvo za jačanje noktiju, u zadnje vrijeme mi puno pucaju! Unaprijed, hvala!

Neposredna veza do poruke: 261
9.3.2011 21:49:57   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: d.dita

Može li mi neko predložiti neko sredstvo za jačanje noktiju, u zadnje vrijeme mi puno pucaju! Unaprijed, hvala!

Dikla krema i lak bezbojni plus vitamin za kosu, kozu i nokte. Meni su dobri Perfectil.

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 262
18.3.2011 15:10:47   
frajlica
Čitajte zanimljivosti vezane za make up:
http://www.wedding.hr/Naslovnica/Pregledclanka/tabid/63/ArticleId/170/Variola-Vera-Sjajno-u-mat-za-5-sekundi.aspx

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 263
28.3.2011 11:42:20   
Lejla Ka
Treba mi kvalitetan lak za nokte.
Kvalitetan znači da se relativno brzo osuši, i kad se osuši da bude relativno trajan.

U čemui je fol. Neku noć namažem jednim slojem DM-ovog She, i nakon prosušivanja namažem nekim Oriflame. I kad se to fino učvrstilo odem na spavanje. Znači, imao je vremena da se suši bez uznemiravanja čitavu noć. U jutro dok sam spremala djecu sa jednog nokta se lak bukvalno povukao sa vrha, kao da je ostao mek, pa sam ga "zgurala" prema dole.
Ne očekujem ja da lak ne otpada nakon što pola sata perem suđe, ali da ipak drži izgled makar dva tri dana, i da mu ne treba sat da se osuši (kao što sam naletila na neki Deborah french manicure set, taj se nikako nije sušio user posted image ).

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu frajlica)
Neposredna veza do poruke: 264
28.3.2011 11:48:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Treba mi kvalitetan lak za nokte.
Kvalitetan znači da se relativno brzo osuši, i kad se osuši da bude relativno trajan.

U čemui je fol. Neku noć namažem jednim slojem DM-ovog She, i nakon prosušivanja namažem nekim Oriflame. I kad se to fino učvrstilo odem na spavanje. Znači, imao je vremena da se suši bez uznemiravanja čitavu noć. U jutro dok sam spremala djecu sa jednog nokta se lak bukvalno povukao sa vrha, kao da je ostao mek, pa sam ga "zgurala" prema dole.
Ne očekujem ja da lak ne otpada nakon što pola sata perem suđe, ali da ipak drži izgled makar dva tri dana, i da mu ne treba sat da se osuši (kao što sam naletila na neki Deborah french manicure set, taj se nikako nije sušio user posted image ).

lorealovi lakovi su meni dobri...ja ih na morEtu stavljamuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 265
29.3.2011 10:11:29   
Lejla Ka
Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 266
30.3.2011 0:20:49   
myb@by

Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?

Nisam probala O.P.I lakove ali moja prijateljica kaze da su ok. Ja koristim Farmasi lakove i ok su kao i MF lakovi.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 267
30.3.2011 0:26:15   
Lejla Ka
OK mi nije dovoljno user posted image za moje prohtjeve. Treba mi neko da kaže da su super user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 268
30.3.2011 0:29:18   
myb@by
sto se tice susenja Farmasi i MF su odlicniuser posted image user posted image user posted image , a sto se tice postojanosti svi su ti tu negdje i oni sa pijace i chanelovi user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 269
30.3.2011 2:27:47   
Galicia

Super su. Ja samo i samo njih koristim. Treba im malo duze da se osuse, ali su dugotrajni. Do sad su mi najgori Revlon i L'Oreal lakovi.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 270
30.3.2011 11:20:19   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Galicia

Super su. Ja samo i samo njih koristim. Treba im malo duze da se osuse, ali su dugotrajni. Do sad su mi najgori Revlon i L'Oreal lakovi.

Samo mi još reci koliko guza dnevno pereš i koliko često pereš suđe u danu. Znam da zvuči smješno, ali ja stavrno mislim ozbiljno. Ne bi mi bilo žao dati malo više para (ne baš 50KM, ali više nego obično) ako će mi uz dvije guze (2x) i dvije ture suđa potrajati makar dva do tri dana. user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 271
30.3.2011 11:55:50   
Galicia
Lejla Ka, ovdje ja platim lak oko $10. S tim sto ja svaki dan premazem providnim lakom, onaj za ucvrscavanje noktiju i no sikiriki. Na dan, kad radim, operem oko 12 pacijenata, sto obrisem guza, sto ih okupam, naravno sve u rukavicama, ali posle svakog dodira sa pacijentom ruke moraju obavezno biti oprane. Lak se odrzi do nekih 7 dana, s tim sto meni alkohol isusi ruke i nokte. Inace bi mogao trajati i duze.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 272
30.3.2011 12:52:56   
Lejla Ka
Bogme Galicia, ti daješ bolje reference od mojih guza user posted image i ako ja svoje ne perem u rukavicama user posted image

Ovo zvuči kao super lak user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 273
30.3.2011 19:44:23   
Pantera.
Maskara preporučujem Artdeco...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 274
31.3.2011 23:59:22   
ladyblue RR
I meni su OPI daleko najbolji od svih koje sam probala.
Ne kupujte Chanel osim ako nemate kućne pomoćniceuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *