Visnja RR
|
prebaceni postovi IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Vidjela sam da je bila tema, ali se nikako ne moze uci na nju, pa reko da otvorim novu. Zanima me koristite li puder i koji vam je najbolji??? Takoder isto pitanje vrijedi i za maskaru. Sto se mene tice, max factor 2000 kalorija mi je no1 vec duze vrijeme, probala sam i druge od max factora, ali uvijek se vratim ovoj. Sto se pudera tice hm, e to uvijek ili pogrijesim marku ili nijansu... Evo bas danas kupih po preporuci frendice neki puder BOURJOIS ali tete mi rekose posto imam mastan ten da uzem taj ali ne obicni nego healthy mix, kao taj ne sadrzi ulje. Probat cu ga veceras, jer izlazim s muzem pa hocu da se sriktam Javim vam kakav je. Kakva su vasa iskustva s puderima, maskarama, sjenama i ostalim.... IZVORNA PORUKA: almicch taj Bourjois što si uzela sve pohvale sam čula za njega , mada ga lično nisam koristila , namjeravam , pa zato javi rezultate.. pudere često mijenjam , jer kako mi koža zna bit nekad suha , nekad masna , tako se i prilagođavam.. ko ima masnu kožu - preporucujem Manhattan perfect Cover Make up maskaru koristim Loreal Voluminous x5 i prezadovoljna sam nije loša ni Maybellin Colossal Express maskara eye-lineri IsaDora su extra rumenilo koristim Rimmel Autum Catwalk - ok je IZVORNA PORUKA: teacher75 ja ne volim max factor 2000 kalorija maskaru. kada je stavim uopce ne vidim neki efekat. radije uzmem neke l'orealove maskare za volumen da se bas vide naglasene trepavice (kao vjestacke) sto se tice pudera, rijetko ga stavljam, prije sam ga redovno stavljala samo kad navecer izlazim, preko dana sam uvijek odmarala lice. posto sada rijetko izlazim navecer, rijetko koristim pudere. a najvise su mi odgovarali max factorovi puderi. sada stavim ponekad kameni max factorov, tecni rijetko koristim, odvikla sam se. od krema koristim godinama vichy i bas mi odgovara. od kozmetike jos koristim olovke za oci, deblje, u bojama, obicno plavu ili plavo sivu (razlicite marke). njima obrubim oci, stavim maskaru i to je to (dnevni look). kad izadjem navecer ili kad je neka posebna prilika onda koristim sjene (razlicite marke, nije mi toliko bitno koja marka, bitno da imaju sedefa). tada stavim i tus i crni kreon na oci. karmine nikad ne koristim, prije sam stalno koristila l'orealova sjajila, al ih odavno ne koristim, odvikla se od bilo cega na ustima pa mi bas smeta. zimi koristim labelo bezbojni.