teacher75 -> RE: Radno vrijeme (8.2.2011 23:51:13)
|
nama u skoli je pravo zeznuto ici na bolovanje, jer nam se odbija od plate a poslije moramo nadoknadjivati casove koji se kasnije ne placaju!to je uzasna nepravda. ja sam u trudnoci 5 mjeseci povracala ko niko non stop, a od toga samo 7 dana bila na bolovanju, jer sam zaglavila u bolnici na infuziji. kolege su nekako bile pokrile moje casove pa srecom nisam morala nadoknadjivati. s casova sam svakih 10 minuta izlazila da povracam i samo gledala kako cu se srusiti. a sve razmisljala kako cu na bolovanje u sred 2. polugodista, kako moraju uraditi pismene i kasnije zakljuciti ocjene,. pa sve kontala jos malo, jos malo, proci ce mucnine i na kraju izdurah nekako sve vrijeme. budala. sad drugi put nema sansi da bi se tako zrtvovala, niko mi nije rekao hvala niti su se sazalili pa rekli da idem na bolovanje kad su vidjeli kakva dolazim, ko avet, na sta sam licila, sve visilo na meni, blijeda ko smrt. nego svi mislili kako ce trpiti nastava ako ja odem i ko ce me mijenjati i usutili se i pustili me da se tako mucim mjesecima[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|