teacher75 -> RE: Radno vrijeme (8.2.2011 23:33:28)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa ema kad traziti drugi posao, nema diplomu a ni stelu, tako da sumnjam da ce u dogledno vrijeme biti ikakvih promjena. jedino da da otkaz i da mjesecima trazi drugi posao, a ko ce onda zivjeti od samo moje plate, nema sanse a ne, otkaz ne davati dok se ne nadje drugi posao na današnji vakat ni dana se ne može deverati s jednom platom možda da pokrene neki privatni biznis? obzirom da ti imaš vremena lagano mu firmu pripremiš i on kasnije samo preuzme posao za privatni biznis je potreban kapital, poznanstva, prodornost- nista od toga nema, on je povucen i preposten tip, ne zna se laktati ni boriti, zato mu je i ovako kako mu je... a joj draga neznam šta bi ti rekla, ima privatnih biznisa gdje marljvost dolazi u prvi plan bez pokušaja nema selameta Poštenje se cijeni u privatnom biznisu bez kapitala nista, a da se rizikuje pa dize kredit, nismo za to. jos da se sve propadne a da se uvalim pa da mi odbijaju od nikakve plate ratu za kredit, nista od toga...imao je on jedan pokusaj privatluka prije mene pa je sve propalo i vracao je kredit dugo
|
|
|
|