sseka -> RE: heparinska trudnoca (26.4.2013 19:59:48)
|
pozdrav i ovdje od mene i moje bebe koja je jos u stomaku ulazimo u 26 sedmicu..ima jos dosta pregurati..imala sam tri spontana pobacaja,5 godina hodanaj po doktorima,problemi veliki u braku zbog svega toga..moje sve trudnoce su bile brze kako mislim brze jako sam brzo zatrudnjivala ali nazalost svaka moja trudnoca se zavrsavala pobacajem,,Prosle godine zavrsim u bolnici radi malokrvnosti...jednostavno tad sam zavrsila u bonici jer mi je hemoglobin bio 42..a ref vrijednosti(100-160)..tad sam zavrsila u bolnici primila 4 boce krvi.To je bilo jedino sto nije bilo povezano sa trudnocom tad u to vrijeme sam se bavila sa sobom...da bi moja krv zavrsila na paprikovcu u Banja luci kod hematologa kod dr.Mirjanic i ta dokotrica me "cupa"iz bolnice Gradiska jer sam tad lezala u Gradiskoj bolnici,predjem kod dr.Mrjanic na samo na par pregleda...ispricam ja njoj o tim mojim trudnocama i ona mene poslaje da izvadim jedan nalaz koji se vadi u Beogradu ili Konzilijum u Banja luci privatno..ja odlazim naravno sa sigurnocscu da je sve uredu jer sam uzvadila nalaza i nalaza...izvadi,zovu me poslije 7 dana i otkriju mi HOMOZIGOTNA MUTACIJA U GENU ZA METILENTETRAHIDROFOLAT REDUKAZU(MTHFR,C677T)..U genima za koagulacioni faktor V(LeidenV)i koagulacioni faktor ll(protrombin ll,G20210A)mutacije nisu nadjene..[sm=smiley3.gif] Jos jednom vam kazem da sma sve moguce ginekologe prosla,sve nalaze izvadila torch,kariotip,endokrinolga,antitjela,itd..sve..da bi zena koja nema veze sa ginekologijom nasla mi problem iz prve hematolog[sm=bravo.gif]...od pocetka primam INEKCIJE FRAGMIN 2xDNEVNO...KROZ CITAVU TRUDNOCU MORAM PRIMATII MJESEC DANA POSLIJE.znaci i sad primam fragmin inekcije i evo nas u 26 sedmici...
|
|
|
|