Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.8.2009 9:05:18
aamra
Samo da javnem da nam je torta super ukusna-pored toga sto je lijepa. Toliko sam je se najela da mi je muka jutros. Al sta me briga...ne slavi se svaki dan sinu rodjendan. mama1 hvala ti na super torti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.8.2009 9:12:02
zvecka
A sto ljuta sto nemam priliku probati ove ljepe torte ,,,a tuzna sam sto moja cerka ima rodendan 18.09 a tako bi joj rado ovu jednu princeza tortu voljela priustiti!!!! Sada je u periodu kad strasno voli sve od princeze......,
Mama1 torte ti tako ljepo izgledaju a vjerujem da su i ukusne!!!!njam,njam
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.8.2009 12:06:44
lejlas30
IZVORNA PORUKA: Mama1
Jeeee Ovo je torta moje Lamcice, moje drage bebe ciji smo rodjendan sinoc slavili. Samo da napomenem da u zivotu ukusniju tortu nisam probala Ne vjerujem da je i komadic ostao sinoc Elma,
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.8.2009 17:10:45
Mama1
Sto se majrama tice i ze-do ... Nije nikakav problem :) pred bajram svakako tura ide tamo ... A torte sve zavisi sta i kad .. pa onda se ukalkulisem ! :)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.8.2009 20:54:41
R&T@
IZVORNA PORUKA: Mama1
Ovo je bila torta moje princeze. Mama 1, veliko hvala za ideju, realizaciju i posebno za dostavu. Svi smo bili oduševljeni izgledom i ukusom. Stvarno lagana i ukusna. Tajra je oduševljena(kočiju još čuvamo u frižideru),a ja prezadovoljna. Hvala svim mamama s RR koje su me nasavjetovale da se obratim na pravu adresu . I ja ubuduće,abd, vjerujem samo mami1 i preporučujem je svim mamama koje žele obradovati svoje slavljenike. mama1, ti si .