Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.8.2009 20:10:12
remzy
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Mama1
Ovo je bila torta moje princeze. Mama 1, veliko hvala za ideju, realizaciju i posebno za dostavu. Svi smo bili oduševljeni izgledom i ukusom. Stvarno lagana i ukusna. Tajra je oduševljena(kočiju još čuvamo u frižideru),a ja prezadovoljna. Hvala svim mamama s RR koje su me nasavjetovale da se obratim na pravu adresu . I ja ubuduće,abd, vjerujem samo mami1 i preporučujem je svim mamama koje žele obradovati svoje slavljenike. mama1, ti si .
Svaka čast mama1!!! Baš mi je drago da se i drugim mamama sviđaju tvoje torte! A za ovu "kreaciju" posebne čestitke!!!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.8.2009 20:21:44
M kao Mama
A, ja se pital gdje li je lely naručila tortku, kad gle odgovora, nadam se da si zadovoljna, a elma s nertrpljenjem očekujem onu sutrašnju, da postaviš
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 30.8.2009 8:36:16
Mama1
IZVORNA PORUKA: bloom
Mama 1, meni nije ni rodjendan, niti je kome uskoro, ali kontam mogla sam se pocastit jednom torticom, ali da ti pustim da je ukrasis po zelji.
Dobra si :) I ja sam nedavno onu macu napravila Hani :) Nije bilo povod rodjendan niti nesto slicno nego dijete svaki put pita "mama a de tota, jel ce hadi u deru" :) i tako smiluje se mama pa napravi :)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.9.2009 8:00:20
bubamara80
moje dame bliži se i naš prvi rođendan. trazila sam stvarčice jučer u tusu i interexu i samo sam u tusu vidjela da ima slika, boja, i gotovih sitnih cvjetića, i drugih oblika za ukras. a ja sam uglavnom tražila boje i marcipan masu. to nisam našla pa mi treba pomoć. znate li gdje to mogu kupiti?
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.9.2009 8:28:49
bubamara80
IZVORNA PORUKA: bubamara80
moje dame bliži se i naš prvi rođendan. trazila sam stvarčice jučer u tusu i interexu i samo sam u tusu vidjela da ima slika, boja, i gotovih sitnih cvjetića, i drugih oblika za ukras. a ja sam uglavnom tražila boje i marcipan masu. to nisam našla pa mi treba pomoć. znate li gdje to mogu kupiti?
niko da zna???
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.9.2009 9:10:38
bubamara80
obići ću danas i te objekte
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.9.2009 15:20:38
mamanaa
niko da zna???
mi smo prije par dana slavili drugi rođendan i ja sam pravila tortu, nije bila kao od mame1,ali bila sam blizu sve te stvarčice imaš kupiti u Mercatoru, bar sam ih ja tamo kupila... nadam se da ćeš uspjeti sve naći...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.9.2009 20:13:05
Rabi
bubamara 80, i nama je rodjendan u nedjelju aBd I ja sam odlucila napraviti tortu, aku uspijem naci sve za fondan, a izgleda, kako stvari stoje....necu naci onaj secerni sirup za fondan pa, evi i ovako...ako neko zna gdje se to moze zbaviti, neka javi....bicu mu jaaaaaaako zahvalna