Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.8.2009 19:39:46
Mama1
IZVORNA PORUKA: Dina RR
IZVORNA PORUKA: Mama1
DINA RR
reko da ti dam malo ideja za pravljenje torti ti si strucnjak u tome doduse ja ovu nisam pravila, al je suuuuper :)
E moja Dino ja sam ti puna ideja hehe samo creba ubjediti ljude da to uzmu heheh naj vise volim kad mi neko kaze ono samo odjentalno koliku tortu hoce i otprilike sta dijete voli ... ee onda ide ko flakkk ideja za idejom :)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.8.2009 12:36:41
R&T@
Neka znaju i forumašice: Ja naručila tortu od mama1 na neviđeno za treci rođendan moje princeze. Vjerujem njoj i vama koje ste me nagovorile. I naša torta ce ipak biti najljepša ! Držite nam fige da bude super, a može i malo potpore (necu spavati, dumajuci kakva ce biti)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.8.2009 14:10:21
Mama1
IZVORNA PORUKA: tajra
Neka znaju i forumašice: Ja naručila tortu od mama1 na neviđeno za treci rođendan moje princeze. Vjerujem njoj i vama koje ste me nagovorile. I naša torta ce ipak biti najljepša ! Držite nam fige da bude super, a može i malo potpore (necu spavati, dumajuci kakva ce biti)
heheh bona ja sam ti potpora
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.8.2009 14:12:36
HanaBana
Bice fenomenalna nemoj da sumnjas...ja sma se sokirala kada sam vidjela svoju od Mama1 i nisam mogla da vjerujem da je tako fenomenalno ukusna pa cak i nakon 10 dana (kod nas se nije mogla pojesti jer smo pretjerali sa velicinom
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.8.2009 15:11:37
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Mama1
IZVORNA PORUKA: HanaBana
vjerovala ili jesmo
hehehe pa kako si se prekontala :) ili si se uplasila pa gostima tanke snite rezala hehehe
ma ja i procjena velicine:))))hahahahaha..bitno je da je ona bila slans ai ukusna i da iako je stajala dugo je bila svjeza...a da ne spominjem kako se Hana raspametila kada je vidjela Teletabise na torti:)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.8.2009 20:24:08
Anoniman
Mama1 a da ti na FB otvoris kakvu svoju grupu "Elmini" pa da nam tamo postavljas slicice, moze li?? (ili vec ista postoji,a ja ne znam ) .. ako postoji posalji mi link na pp voljela bih usput i cijene recim ispod slika, a tamo je lako sve ... hvala
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.8.2009 21:30:17
suncan_dan
IZVORNA PORUKA: rokoko
Nisam u Sa,u Doboju sam .Odnedavno sam počela sa izradom po narudžbi.Baš,baš volim to da radim,skupljam igračke,pravim likove,ove dječije su mi omiljene.Noću radim jer imam dva mala zanovijetala...u stvari,više su inspiracija za ovo.Više volim da radim sa dekor masom(fondan),ali sam primjetila da ljudi,bar ovdje,imaju pedrasude prema tome.Kao,je li jestivo,je li ovo.....ko hoće jesti može,ko neće jednostavno skine i ostaje mu "normalna"torta po receptima koje sve mi,znale,ne znale ukrašavati imamo u svojim sveskama.
rokoko dali pravis fondan sa zelantinom ili???i koje boje koristis, kao pastu ili?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.8.2009 10:19:43
aamra
I sam se odlucila za tortu od Mame1, samo jos da skontam koji fil-cokoladni, orasi, svarcvald... Kakva su iskustva mama koje su vec probale njene torte-koji fil da narucim?! Meni je u biti svejedno