Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.7.2009 13:38:50
baby
Drage moje blizi se 1 rodjendan mojim blizancima ja nemam prestavu kakvu da im tortu kupim imal ko kakav prijedlog ili sliku neku da postavi dali nesto uduplo i nesto vece dajte cure kakav savje nemam jos mnogo vremena a nisam nista odlucila ljubim vas
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.7.2009 13:53:26
Mama1
Pola torte roza pola plava boja ... Na roza napravljenu bplavu dudu a na plavamo dijelu roza dudu izmedju plave i roza boje znaci na sredini torte broj jedan veliki a iznad dudica ( cucli ) imena djece :) uz dudice moze ici po siperak na kojem pise ime :)
ja sve to imam vec u glavi :) kako bih izgledalo :)
znaci nesto vako :)
< Poruku je uredio Mama1 -- 4.7.2009 14:07:36 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.7.2009 13:54:55
baby
Elma prekrasna je jeli bila ogromna i ja sam tako nesto imala u svojoj glavi nesto kao duplo ili dva meda ili dva zeca i tako jesil ti stavljala dvije svjecice ili jednu
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.7.2009 13:57:43
baby
Mama 1 hvala ti puno vjeruj da cu uzeti te detalje dudu i siperak i da ce biti uduplo kod mene su muski obojica pa ce biti plave dude i siperak joj hvala ti puno evo vec i meni nadolaze ideje Ljubim vas
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.7.2009 12:24:03
milenium
NJAM NJAM A ima li ko onu tortu zeko,ja bi tu pravila svom malom za roćkas jer je prilično velika a nama treba veeeelika torta jer će doći mnogo raje???
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.7.2009 13:27:12
R&T@
Tačno za mjesec, abd, slavimo treći rođendan! Prve dvije torte su bile iz palme, ali me prošla razočarala. Ni nalik na ono što su pokazali na slici. trebala je biti barby, ali su boje bile katastrofa. Zanima me da li su one torte iz fantazije kao na slikama?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.7.2009 13:43:08
milenium
Ona twety je jedna torta i na njoj još jedna majušna,baš mala.To je meni malo.zato bih ja onu tortu zeko jer idu dvije torte iste veličine od kojih se od jedne prave uši,al količina je i dalje ista.Tako da bi ja tu. i uz to još neki fini kolač(da ne bude malo)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.7.2009 15:01:35
Mama1
:) kad vidim ovu temu bas me zainteresuje :) Tajra ona torta twiti je velika torta nije mala ... ono srce je veliko kao klasicna torta a ona dole je kao 2,5 okrugle torte :) ono je postolje od svadbene torte :)