|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.7.2011 16:09:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

zenice recite mi da je ok sto bebicu po danu ne osjecam user posted image , samo uvece, nekad i preskoci..gdje je babilon, ona je ono teska kategorijauser posted image user posted image

sve kontam da nije do ovih apaurina, pijem 2 na danuser posted image

jasta je nego ok...no sikiriki...pa i bebi dodje period kad je "lijena" pa bi samo pajkilaaaa....kao i namauser posted image a jos pogotovo sto pijes apaurine....i nju to smiruje i uspavljuje....bitno je da je osjetis makar ponekaduser posted image

ma meni prva bebica, prvo sto mi je posteljica prednji zid, pa onda sam malo i "pomasna" pa nisam ni osjetila jos pravi udarac vec ono da se nesto pomjera, kucka pomalo, blaaago i tako vec 2-3 sedmice, a trece i ovi apaurini....bas me zabrinjava

al eto ono sinoc je valjda bebica bila,fino se nesto ispomjeralo uvece i onda danas nistauser posted image user posted image user posted image user posted image , nekad i dan preskoci...jedva cekam da mi ukinu...ne moze covjek biti pametan, ovamo kontrakcije pa mora smirivati maternicu a s druge strane briga za bebicu od tih tableta...bas se izgubiuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21876
26.7.2011 16:17:13   
Semica
Pa eto nabrojala si dovoljno razloga zbog kojih bebu slabije osjetis ( i vise nego dovoljno )...tako da nema potrebe da se brines jer brigom samo skodis sebi i bebi...ako ti je bas toliko frka spremi se i idi doktoru pa ces onda biti rahat i skinuti si kamen sa srca ha ja user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21877
26.7.2011 16:18:18   
Gift
Bebice ne sekiraj se.. sacekaj jos malo...vidjet ces za koju sedmicu kako ce se bebica sve vise i vise vrtiti...pa ti onda nece dati ni da spavas ni da lezis na boku..uglavnom nema depresije, nek je zdrava i neka lijepo napreduje...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21878
26.7.2011 16:19:27   
Bebica11

Pa eto nabrojala si dovoljno razloga zbog kojih bebu slabije osjetis ( i vise nego dovoljno )...tako da nema potrebe da se brines jer brigom samo skodis sebi i bebi...ako ti je bas toliko frka spremi se i idi doktoru pa ces onda biti rahat i skinuti si kamen sa srca ha ja user posted image

otisla bih ja i ranije al dr mi dolazi sad tek u subotu pa sam vec zakazala, bice sve aBd dobro, samo treba predeverati do subote....

ma smiricu se aBd do subote

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21879
26.7.2011 16:21:00   
Bebica11
hvala vam zeniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21880
26.7.2011 16:25:18   
Semica
naravno da ce biti ok...polako, jos je rano da osjetis prave udarce...sto gift kaze-vidjet ces kasnije kad pocne da lupaaaa...ihhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21881
26.7.2011 16:28:26   
senka27
Bebice11 spava dijete popusti je malo user posted image  vidis da je kisno vrijeme pa se ni njoj ne vrti plahouser posted image user posted image

ne sekiraj se a i kod mene sve kao i kod tebe i takodje mi mirna bebica...nekad osjetim nekad preskocii dan ne osjetim pa opet( takodje posteljica prednji zid,takodje pomasan pupo ;) ) no sikiriki uostalom sve ces to potvrditi u subotu sad ce to opusti se i uzivajuser posted image

Semice eto hvala Bogu da je sve ok...meni je ovo dr put da radimo radila i sa prvom trudnocom...hvala na podrsci mada sam totalno opustena tj trudim se mislim pozitivnouser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21882
26.7.2011 16:39:58   
Semica
da hB pa je sve superiskauser posted image

a..Tako je i najbolje...biti opusten i optimisticanuser posted image ...a ako je prvi put sve bilo OK bit ce i drugi user posted image user posted image

Sad je manji strah jer si znala sta te ceka ( jer si vec prosla to jednom)...znala si kako izgleda taj" zahvat" i sve to...a ja sam se bas bilaaaa uh...strah me uhvatio..citala sam kako se radi to ali opet nisam znala koliko boli...hocu li imati posljedica ili ne...tako da sam se bila uspanicila i prepala pravoooooooooooo...ali bila sam hrabra i drago mi je jer sam sad mirnauser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 21883
26.7.2011 16:45:17   
senka27

da hB pa je sve superiskauser posted image

a..Tako je i najbolje...biti opusten i optimisticanuser posted image ...a ako je prvi put sve bilo OK bit ce i drugi user posted image user posted image

Sad je manji strah jer si znala sta te ceka ( jer si vec prosla to jednom)...znala si kako izgleda taj" zahvat" i sve to...a ja sam se bas bilaaaa uh...strah me uhvatio..citala sam kako se radi to ali opet nisam znala koliko boli...hocu li imati posljedica ili ne...tako da sam se bila uspanicila i prepala pravoooooooooooo...ali bila sam hrabra i drago mi je jer sam sad mirnauser posted image

user posted image user posted image user posted image  da bas tako drugi put je lakse i meni je prvi put bila "vuna" user posted image user posted image  ali sad je dobro
user posted image user posted image  mada jedva cekam nalazeuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21884
26.7.2011 16:50:50   
Semica

IZVORNA PORUKA: senka27

e jer sam sad mirnauser posted image

user posted image user posted image user posted image  da bas tako drugi put je lakse i meni je prvi put bila "vuna" user posted image user posted image  ali sad je dobro
user posted image user posted image  mada jedva cekam nalazeuser posted image

a da li vec znas spol ili ces saznati kad nalazi budu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 21885
26.7.2011 17:55:19   
senka27
ne znam spol...dupli razlog sto jedva cekam nalazeuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21886
26.7.2011 18:45:01   
Sensia
Vidim Selme mi nema a ja taman stavila strudlu u rernu pa da vidim koliko se treba peći user posted image
Sad ce se ona javiti

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 21887
26.7.2011 18:48:55   
animagical
peci dok ne dobije finu tamniju zlatnu bojuuser posted image mislim vidjala si kako izgleda pecena strudlauser posted image eh pa tu boju cekaj...ja ne znam nista ni tacne recepte ni vrijeme pecenja, ja sve od oka....

da vas pozdravim, cijeli dan bila kod mame, sada idem opet lezati....nekako me sve boli, kosti mi se rasklapaju, nemam energije...stomak mi sjedi u krilu...ako se zeznem pa sjednem na pod, pred frizider ili se bilo kako zavalim, ustajem po 10 minuta....i beba me tuce u bubrege,smrdo moj maliuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21888
26.7.2011 18:53:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

peci dok ne dobije finu tamniju zlatnu bojuuser posted image mislim vidjala si kako izgleda pecena strudlauser posted image eh pa tu boju cekaj...ja ne znam nista ni tacne recepte ni vrijeme pecenja, ja sve od oka....

da vas pozdravim, cijeli dan bila kod mame, sada idem opet lezati....nekako me sve boli, kosti mi se rasklapaju, nemam energije...stomak mi sjedi u krilu...ako se zeznem pa sjednem na pod, pred frizider ili se bilo kako zavalim, ustajem po 10 minuta....i beba me tuce u bubrege,smrdo moj maliuser posted image

Hvala izgleda da ce biti odokativna metoda....

A zato tebe nema danas mi mislili ti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde zeno malo primiri opet si se bila uzhodala

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21889
26.7.2011 18:57:07   
animagical
ma vala cijeli dan lezala, mama mi ugadjalauser posted image ali dzaba, ne moze se vise, jedva klimam i gegam... sto kaze mm nisi ti vise za tudje kuceuser posted image
samo ako ti rerna dobro (jako) pece, nemoj na bas najvecu temp da ne bude tvrda okolo a ziva unutra...vala mogla bih i ja koju strudlu zamotati, imam domaci dzem od visanjauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21890
26.7.2011 19:09:57   
Selma.A.M
user posted image  Oko pečenja : sve zavisi opet kakva ti je rerna ja uključim na 150c da se zagrije ,pa onda ubacim štrudlu i smanjim na 120c ,kad porumeni isključim rernu a štrudlu ostavim da se tišti unutra 5-8 minuta.............. Da bi vidjela jeli gotova probaj zabosti nož po sredini pa ako ostaje samo džem bez malih mrvica tijesta onda je to-to,a ako ti je porumenila jako a opet ostaju mrvice tijesta na nožu isključi rernnu malo je odškrini i ostavi štrudlu da se tišti.........................

Evo slika iznad,boja bi trebala biti ovakva odprilike

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21891
26.7.2011 19:16:47   
Sensia
user posted image user posted image Eto meni Selme
Sad sam zabola ima kao malo mrvica na nozu pa neka je jos malo. Kod mene je pravo slaba rerna pa sam stavila na 150, pece se ima 35 minuta pa sam je malo pojacala da porumeni, jos nekih 10 minuta i vadim je. da je hljeb ispece se za 45 minuta

Jos da mi ispadne ko tvoja sa slike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kod tebe bas ima tog fila user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21892
26.7.2011 19:17:44   
Sensia
kad je sjeces kad je izvadis? odmah dok je topla ili kad se skroz ohladi?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21893
26.7.2011 19:48:17   
Anoniman
Kod mene vec pojedena jedna user posted image user posted image user posted image user posted image , nisam joj mogla odoliti pa sam je vrucu pocela jesti, zato me sad ubi zgaravica...uhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 21894
26.7.2011 19:53:58   
gerberka
jelo moja poslala sam ti pp user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21895
26.7.2011 20:19:59   
haidy
Kako ste trudnice? Ne mogu da citam sve, ledja me ubise. Sta vi radite za bolove u ledjima?
user posted image
A i danas me je cijeli dan boljelo ispod stomaka, bas sam se uplasila. Mada mi je na proslom pregledu ginekolog rekao da mi je posteljica nisko, ali kao da ne brinemuser posted image Sutra idem na kontrolu, pa cu vidjeti. Ali bas osjetim bebu jako, jako nisko, kao da ce ispasti. Jeste li vi imali tih problema?

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21896
26.7.2011 20:51:04   
Anoniman
Gerberka, odgovorila sam user posted image

(odgovor članu haidy)
  Neposredna veza do poruke: 21897
26.7.2011 20:55:26   
Semica
joj kako ova strudla fino izgledaaauser posted image user posted image ....evo ogladni ja opet-a jela sam prije 5 minuser posted image ...uh Selma Selmaa....doci ces nam svima glaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21898
26.7.2011 20:56:47   
Semica
VELIKI BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE drago mi je sto je nuhalni ok...user posted image user posted image user posted image user posted image ( sad se sjetih da cestitam kad sam ugledala tvoj nick ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21899
26.7.2011 21:00:14   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas je VB bio u raspadu sistema user posted image ljubim te 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  874 875 [876] 877 878   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *