Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:38:31
ciciban26
Ma njih je izgleda strudla oBaLJestila ...Ili im je slatko udarilo u glavu pa se oslobadjaju viska energije- KEKSOM Sta ta strudla radi..ja je necu ni praviti Sto je sigurno-sigurno je Mozda je hannica na moRanju
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:45:40
Bebica11
Zdravo zenice
Evo ja bila malo kod mame, pa sam malo prohodala...jela domace mahune, pa onda tviks i dosla kuci, sagledala seriju i tamam na bok lupi me nesto, potom me zaboli stomak s desne strane i ja se smirim na lijevom boku i ne izdrzim od radoznalosti i na ledja se namjestim i sacekam malo KAD PODJE LUPATI hvala Bogu i jedno 5min i smirila se, nije nikada ovako jako evo i sad me jednom lupnula
a sad mi vakat za vecernji apaurin, ne pije mi se al posto me boljuckalo moram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:51:28
mea29
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Zdravo zenice
Evo ja bila malo kod mame, pa sam malo prohodala...jela domace mahune, pa onda tviks i dosla kuci, sagledala seriju i tamam na bok lupi me nesto, potom me zaboli stomak s desne strane i ja se smirim na lijevom boku i ne izdrzim od radoznalosti i na ledja se namjestim i sacekam malo KAD PODJE LUPATI hvala Bogu i jedno 5min i smirila se, nije nikada ovako jako evo i sad me jednom lupnula
a sad mi vakat za vecernji apaurin, ne pije mi se al posto me boljuckalo moram
bebice uzimaj ti redovno do pregleda te tabletice pa ces vidjeti sta dr. kaze sad si se svakako nauzivala udaraca male bebice i bas mi je drago...jel da kako divan i neponovljiv osjecaj...meni odmah osmjeh na licu :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:54:55
ciciban26
Eto bebice razbudio twix . Sad ce ona sve jace i ja ce da lupka,i ova moja pisulja zna dobro "zviznuti"mamu svoju... Joj Mea nemoj o hrani,ja bih samo gurala u sebe zadnjih dana...bure bez dna.. Ali karakter sam moram priznati,ne odolim bas svakom iskusenju.. Joj sta bih sada dala za hjooooojj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:57:31
Bebica11
evo je lupka i dok sam na boku masaAllah! jos sam je nahranila ledovim sladoledom-jaffa
hvala mea
sad mi je malo lakse, ma picu terapiju, mozda je i do mog pritiska koji je jako nizak a i kad mirujem kuci i meni se spava cio dan, a dok izadjem i prohodam valjda se i krvotok aktivira i bebica aktivnija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 22:59:25
mea29
i ja sam zadnjih dana kao bure bez dna...nema sta mi na pamet ne pada da jedem ...doduse ni ja skoro nista od toga ne pojedem ali progone me slike hrane ha ha ha a najgore mi je kad me uhvati dosada sad bih ja "strpala" sve sto mi se nadje na putu a uopste nisam gladna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 23:05:14
ciciban26
E poguzije smo mi trudnjace.. Sta mi sve prahne od hrane ne bih imala vremena pojesti ni da sam 18 mjeseci trudna ( ali sve dok ne metem sve pred sobom -dobro je) ..Ovako - Najedite s gladne oci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 23:10:12
mea29
Odoh ja na spavanjac...ova dosada bi mogla imati pogubne posljedice po vagu kako sam krenula...bas me zanima sta ce zenice sutra pisati za strudlu...izgleda da je strasan afrodizijak he he he he...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 23:13:14
Bebica11
IZVORNA PORUKA: mea29
Odoh ja na spavanjac...ova dosada bi mogla imati pogubne posljedice po vagu kako sam krenula...bas me zanima sta ce zenice sutra pisati za strudlu...izgleda da je strasan afrodizijak he he he he...
nemojte o "zabranjenoj temi" za neke od nas
sinoc sanjam, trazim krevet za mene i mm...i taman nasla krevet za akcije kad nake baje...helem ne bi akcije ni u snu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.7.2011 23:55:26
Anoniman
Tiho vidim veceras . Ja konacno zavrsila sa peglanjem bebecih stvari...ova sića tipa carapice, kapice, rukavice mi najvise vremena oduzela, vise mi se vrti u glavi.
Jutro zenice od mene. Evo jedna za budjenje pa se posluzite
Mene vec par dana bolucka donji dio stomaka, kao kada se prije prehladim pa me mjehur boli Ne znam jel to ili je nesto drugo Danas sam uzela brusnicu susenu pa cu na poslu pijuckati caj, da vidim hoc eli bar malo pomoci. Bas ovaj skroz donji dio stomaka. Sta bi to jos moglo biti??
Ja sam je pravila prvi put u zivotu i ispala je fenomenalna, recept je za 10 s tim da sam ja stavljala brasna odokativnom metodom tako mi lakse (malo manje od 1 kg).... Uglavnom pukle su obje strudle (imali smo goste, brat i zena od mm), niko nije gledao kolace svi su navalili na strdlu cak su trazili po solju mlijeka s obzirom da sam ja pojela samo jedno parce jer nesto nisam bila apetitli morace biti repiza