Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hello, evo vam kafica i hagić :) , odoh sad pravit burek, njamiiiiiii :)
u mene je krompiruša
Sweet ja sam radila na Gradini TORCH al podavno, a na uputnici koju si dobila, jeli ti piše UKC ili Dom zdravlja?
Nisam jos dobila uputnicu jer idem kod privatnog ginekologa ovdje u Tz gdje i zivim. Tek sutra ce mama otici po uputnicu jer mi je zdravstveno jos dole, a ona zivi dole pa da ne hodam...valjda ce dole u DZ znati dal da me upute na gradinu ili DZ ovdje u Tz...
nedo vidim ni kod tbee nema desavanja ja sam se sada nahodala i mislim da bih jos kilometre mogla preci...ne znam odakle mi ovolika energija kad uopste ne spavam
neko je spominjao mladi sir...ja sam se gusila sa njim u trudnoci ali sam uzimala onaj meggle ili zbregov mladi sir...nisam domaci sa tznice jer mi je dr zabranila...
Ma tukice da ti sutra prije prodavnice na zavrsis na Jezeru ...
Joj jelena, iz tvojih usta u Bozije usi... ali vidis da sam jos tu, nece, pa nece... Dizem ruke od svega, ostacu trudna vjecno... vec vidim 1.maj, a ja ista
nedo vidim ni kod tbee nema desavanja ja sam se sada nahodala i mislim da bih jos kilometre mogla preci...ne znam odakle mi ovolika energija kad uopste ne spavam
neko je spominjao mladi sir...ja sam se gusila sa njim u trudnoci ali sam uzimala onaj meggle ili zbregov mladi sir...nisam domaci sa tznice jer mi je dr zabranila...
Ja sam trenutno na siru. Ja jedem domaci,mladi,masni kravlji sir.Trenutno mi nestalo pa moram rucat vajkrem.Sad se sjetih da imam megle sir za pitu,idem napravit ono s maslacem kako god da se zove.
IZVORNA PORUKA: enči80
Amam još malo se strpi,znam da je teško a što se tiče plakanja tu sam neprikosnovena ali hvala Bogu više ne pijem ove progesterone pa će mi se valjda malo raspoloženje popraviti za tebe i malca
Vidim da ste spominjale indukcijske porode te cr ja vam svoje iskustvo neću prepričavati jer je užasno pogotovo zbog toga što mi je beba bila mrtva pa nije pomagala pa čak ni nakon 3 gela nisam se bila otvorila ni pola prsta a na dripu sam bila mislim 2,5 dana i sad samo molim Boga da mi porod krene sam od sebe jer nisam ljubitelj CR jer mi je to zadnja opcija.Aprilušama sretno ida se što brže i lakše porode
Eh draga ti bar uzimas hormone a jaaa sad nista ,ali na Boze hajir,jos malo . Nadam se da si ti dans bolje,jer vidim pita je pala,ja za sad o domacoj mogu samo mastat.
hello, evo vam kafica i hagić :) , odoh sad pravit burek, njamiiiiiii :)
u mene je krompiruša
A kod mene zeljanica Jesmo pitarke
Eh,i ja bih krompirusu,ali ne da mi se pravit.Znam da nece ispast kako treba.Jede mi se odmah...
Meni krompiruša nije krompiruša, ako nema kiselog kupusa uz nju. A pošto mi smeta, ubi me od njega žgaravica, odrekla sam se i krompiruše, na neko vrijeme :))
Jutro i od mene,evo samo da se prijavim,preljep dan,sve je super,samo sam sinoć pala sa kreveta sva sreća da sam se dočekala na ruke i da krevet nije visok ...Sweet Torch se radi na gradini ,Zavod za Mikrobiologiju i nalaz se čeka 7 do 10 dana rade od 8h do 11h tj primaju knjižice,ne bude puno gužve,a kada budeš išla traži da ti upišu broj telefona pa da ih nazoveš da ne hodaš džabe tako sam ja...Ostale
Hmm meni dr. rece u domu zdravlja u podrumu :/
Sweet i jeste u podrumu jer je Mikrobilogije sada u onom malim zgradicama kada se prođe glavni ulaz,pa interna i skreneš desno ideš preko parkinga,pa prva zgrada tj prvi ulaz u jednospratne zgradice sa desne strane tu uđeš ima na ulazu 5-6 stepenica i onda direkt u podrum i opet desno kroz hodnik do zadnji vrata i tu je čekaonica nadam se da sam makar dobro iole objasnila ako ne onda ....Za ostale pozzzz
Evo i mene da se javim...ja sam danas Boze nedaj, nocas me boluckao stomak cijelu noc, valjda juce preforsirala se, cijeli dan hodala sa Anom, onda sinoc muzeka cekala da dodje sa puta, dosao u pola jedan, dok smo se malo istorokali ksno legla i nikako da zaspim, grcevi me ubise...joj kad ce 20.avgust. Jutros se ovo malo nadiglo ko zna kada, ustvari nocas se nadigla bolje receno... posle kad je mm ustao njih dvoje spremim i posaljem u setnju da ja njega opet spakujem i ispeglam na put, jer opet ode maloprije, meni se cini samo sto su otisli eto ih, pa reko koji si je qrac izvodio kontam , kaze vristala i sve sama sebe samarala nisam znao gdje s njom takvom da idem. Hajde ispratili njega na put, ja je spremim reko izvedoh je ja malo, mi taman posli nismo ni 100metara od kuce ona u kolicima uhvati da dira patike, tacnije đon u kojim je malo prije toga hodala, ja obrisem ruke joj vlaznom ona u vrisku i opet krece histerisanje i samaranje...nastavimo ona opet po starom i tako me huja uhvti i samo je vratim kuci, stavila je u ogradicu i nema joj akac danas iz nje, nek se buni i vristi i tuce koliko hoce , dosta mi moje nervoze jos mi i njena treba
Ali prvo provjeri jeli na uputnici piše UPUTNICA U JZU UKC TUZLA-Mikrobiologija(kod mene tako piše) ,jer možda stvarno negdje i u domu zdravlja ima a da ja ne znam jer sam ja 4 puta do sata vadila gore Torch jer me je gore slala dr...Pa provjeri
Pzdrav i od nas ,rekoh malo da se javim i .Ležim jer me jučer malo bolio šav od serklaže tako da mi je dr.rekla da ležim jedno 5 dana a napolju tako lijepo ali eto šta bi proći će i ovo.
Palachinken i sporty nadam se da vam je danas bolje .
Ma meni ti nije nista bolje, ova alergija me ubi, sinoc m kaze ides sutra doktoru, nema ti druge. Ljudi me na ulici pitaju, jesam li dobro, kako mi oci izgledaju. JelenaT pitat cu sutra dr.da mi napise recept za sirup od bijelog sljeza i jos nesto za oci i nos, valjda ima nesto sto trudnice smiju. Hvala na savjetu Enci80 jesi li ti bolje danas, ma bit ce lijepih dana jos, tek je pocelo. Sjeti se samo da ces uskoro sa onim slatkim kolicima(koja sam oduviejk zeljela) za blizance set_ati gradom. Meni je dr.rekao da su mi vjerovatno bili blizanci i da je jedan otisao i stvorio se hematom, a ja sam se potajno nadal blizancima. Mozda bude treci put( ovo mm ne smije procitat ni pod razno )... Ostale, nadam se da ste isto dobro i da uzivate u ovom lijepom danu. P.s. Sta bi s onim kalendarom koji izbacuje koliko ste trudni. Meni danas nece uopce da izbaci, pise mi samo da cu dobivati informacije na email a ni tamo ih nema...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 3.4.2011 16:59:59 >
kako ste trudnjace? ja vala popisano pravo sporty procitah samo zadnji post, sto do sirupa ne kupis obicni bijeli sljez i napravis caj? svima odoh da poludim lezeci u kuci nisam nikako in doors tip
evo da se i ja prijavim za danas... jos uvijek me krsta bole dok hodam... vristat cu... isto sam invalid... osim toga sve je ok hvala Bogu... funkcionisem dok ne hodam a nemam mira da sjedim pa pomalo se gegam nekako... živa ne znam kako cu na komisiju za CR sutra... bas me interesuje koji ce mi datum odrediti... ljubim vas i zelim lijepu nedjelju...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Evo i mene,vodila A do parka,sad me prepune bole za poludit. Sporty u apoteci mozes kupiti sirup bijelog sljeza holyplant koji nema alkohola i daje se malim bebama, moze bez recepta. Entinte javinam se pos.komisije odoh se ispruziti.
hehe Nisam se javljala, al sam def citala i sto kazes svega sam se nagledala hehhee.. Ma sve ce ovo proci sa hajrom aBd.. Moraju izaci iz nas pa kako god I ja se nadam da ce sto prije, dosadio mi pravo stomak ovih zadnjih dana, kako se bebac spusta valjda, pa pritisak nenormalan stvara.. ma znate vec sve kako je
heeelouuu... moram podjeliti strasnu vjest sa vama...ne, ne nisam se porodila ali sam ZASPALA SAAAAT VREMEEENA bas je lijepo spavati sad cu se da se pocastim i da operem kosu i sredim gospodju idem sutra na pregled pa mozda dobijem gratis i ginekoloski
kako mi se jede krompirusa sada...sram vas bilo
hannica zivio sir...u svim oblicima i vrstama...kad bolje razmislim mislim da sam uz pahuljice samo sireve i jela...
jelo joj kako sam procitala tvoj post ...srklet me uhvatio i sva sam se istresirala pa ona je pravi zvrk hihihi...kad joj rodis bracu onda ce imati zanimaciju jos sam 139 dana jel tako
entite javi se sutra obavezno da znam da se dogovorim sa ovim mojim bebanom kad ce van
nelic dobro dosla i nadam se da ces sto prije otici u mame a i mi sa tobom vidim n kod tebe nema desavanja bas su nam lijene ove aprilske bebe
samo da mahnem..cestitke mami ljubičici na ...ostalim aprilusama drzim fige, ne znam eto ako ja mogu ista pomoc javite jelena izvini meni bilo sega dok sam citala to za tvoju Anu, stvarno se trudi dijete da bude po njenom, prava persona a tako mala palachinken, gdje si? nadam se da ti je malo bolje i da te taj virus makar malo popustio..javi nam eh jos da kazem, jest mi zao sto se vila.vilica tako napatila na porodu..uh, nadam se da je sad dobro
sve drage od mene
by the way, kako je selidba stresna stvar....ja sam beskrajno tuzna sto moram seliti...tacnije mrzim cijeli svijet
hehe Nisam se javljala, al sam def citala i sto kazes svega sam se nagledala hehhee.. Ma sve ce ovo proci sa hajrom aBd.. Moraju izaci iz nas pa kako god I ja se nadam da ce sto prije, dosadio mi pravo stomak ovih zadnjih dana, kako se bebac spusta valjda, pa pritisak nenormalan stvara.. ma znate vec sve kako je
vece ..ja sam citav dan u lezecem polozaju, nesto me od sinoc bole leda, posebno me koci na desnoj strani pa ukoci i desnu nogu, kad lezim ok sam. Usput uzasno me svrbe bradavice, a kud me grudi bole pa se ne mogu kako treba ni cesat, uf da poludim...
Mostar , al zivim u Stockholmu sada Amam jos pitas .. Ah nadam se da ce svaki tren..jer pomalo bolucka ima par dana..samo cekam one prave bolove i da mi je vise vidit ovog svog bebaca.. Ovdje sam samo jedan UZ imala.. Citam da se dole skoro svakog mjeseca radi UZ..a ja ovdje samo jednom imala priliku vidit svoju bebicu