Amam
|
Dobar jutarrrr evo zene,jest da nisam bas uranila ali eto.... Vidim sve ste 2 u 1,a dan lijep,moglo bi se radjati . Joj meni je vise preko glave ovog stomaka,ni tam ni ovamo,samo mi nesto smeta,sve me nervira i samo placem i placem,zatvorim se u kupatilo i ,i onda skontam k'o najveca budala da nemam pravi razlog i onda bi mogla i zbog toga,nadam se da ovaj moj nece biti neki "pekmez" . Juce odvedem A u park,i pricam s prijateljicom i ona ,kad neko "djeste deeebeleeee" ,a mi ,a neka zena nidje veze,mislim se sta mi se obracas!dosta mi je same sebe . Ja sinoc legla oko 22 i 30 i zaspala oko 1 i 30,,do tad 4 puta isla piskit,a sta sam isplakala ufff . Sweet te smedje flekicu se dobiju u trudnoci,kod nekih zena,nazalost ostanu i poslije,ali ja u prvoj nisam,i do sad nisam imala nikakvu promjenu,zadnjih dana me spopalo,pa su mi rekli da mazem limunom i limun kremom,ali ona meni ne odgovara ,jer imam jako suhu i osjetljivu kozu.Pored toga ja imam za sad i neki osip,juce sam si kupila neku kremicu s Uv filterom,pa cemo vidjeti i da smijale smo se dr i ja,kad sam krenula rekoh "odoh po kisobran " . Trudnjace drage zelim vam ugodan dan,ja bih rado na izlet kakav Nove dobro nam dosle