|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.4.2011 16:56:25   
Gift
deste zene, da se i ja javim sa kontrole (vidim zaredali izvjestaji), sve je ok, srce kuca, bebica mase rukicama i nogicama, dr. kaze da je malo povelika, ali i to je ok. Evo jos sebi ne mogu doci od uzbudenja kad sam je vidjela. ono bas bas divan osecaj.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5076
2.4.2011 16:59:03   
sweet insanity
Hihi, i moja je malo veca al nista strasno:) Kolika je tvoja i u kojoj si week? user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5077
2.4.2011 17:04:43   
animagical
sweet da ti otkrijem tajnu ehhe nismo mi tako pametne da sve pamtimo vec stavile tickereuser posted image odes misem preko njenog imena (Gift) i pokaze ti u kojoj se sedmiciuser posted image dobar fazon za trudnicki glupitis, mene drma uvelike...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5078
2.4.2011 17:04:58   
Gift
9/10 sedmica, 33mm.
Sad sam skontala da sam ovih dana bila nesto opterecena tim pregledom par dana nisam spavala, valjda podsvjesno.

Neposredna veza do poruke: 5079
2.4.2011 17:07:42   
Gift
pa a sad kontam da je pitam u kojoj je sedmici, al reko haj vidjet cu na tikeru, kad ono kod nje nema.Sweet koje si sedmica. Animagical, blago tebi mm na poslu, a ja bi sad s njim analizirala ovu sliku sa UZ.user posted image

Neposredna veza do poruke: 5080
2.4.2011 17:10:40   
sweet insanity
Uh ja sam napunila 30. usla u 31. prije 4 danauser posted image Bebi je 2300gramauser posted image Kako te tickere stavljate...mene drma glupitis istouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5081
2.4.2011 17:15:24   
animagical
evo npr odes na baby-gaga.com uneses termin poroda da ti kod i ti taj kod stavis u dodatni potpis na profilu

Neposredna veza do poruke: 5082
2.4.2011 17:16:40   
RICI
Anica1 cestitam na trudnoci nemoj biti u grcu opusti se ,ja sam imala dva spontana zadnji pola godine prije ove sad trudnocei sad je sve u redu. Slusaj prof Jadranku i ne brini nista i mene ona vodi vec 10 godina. Ja sam odmah poslije testa poz. pocela piti dobrostan i utrogestan vaginalno 2 puta, sve dok posteljica nije preuzela funkciju i sve je hb u redu bilo., sad cekam kada cu svju princezu uzeti u ruke, sitno brojim....Opusti se i uzivaj u trudnoci.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5083
2.4.2011 17:16:50   
animagical
hej gift a sad se sjetih kad si ti u decembru ocekivala user posted image pa se rastuzila...vidis kako si brzo docekala bebijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 5084
2.4.2011 17:19:14   
Gift
idi na baby-gaga.com,pregnency tickers, tamo upises podatke mislim termin porodaja izaberes tiker, i kad ti izade ticer, dole imas adrese, kopiras adresu i odnda je kopiras u dodatni potpis na profilu, hajde probaj.

Neposredna veza do poruke: 5085
2.4.2011 17:19:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

evo npr odes na baby-gaga.com uneses termin poroda da ti kod i ti taj kod stavis u dodatni potpis na profilu

Evo uspjela user posted image Thanks!

Neposredna veza do poruke: 5086
2.4.2011 17:23:47   
Gift
Animagical, izgleda da smo obadvije bile susretljive u isto vrijemeuser posted image . uf kakva sam ja bila tih mjeseci, znas kad sebi umislis sve simptome i mislis sto posto smo uspjeli kad ono dode glupauser posted image .al eto uz nesto truda se hb uspije.

Neposredna veza do poruke: 5087
2.4.2011 17:27:24   
animagical
ma ja sam iza onog spontanog mislila nikad necu docekati...a evo sad 18. sedmica gurauser posted image poceo da lupka, udara, da vidis kako je super, nekada se smiri pa me samo odjednom pukneuser posted image a nekada se meskolji, namjesta...pa sve njezno. bila sam se prepala ovih dana zbog onog krvarenja, ebemu bubrege isprepadase me, ja odmah  mislila beba...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5088
2.4.2011 17:35:07   
Gift
Anmagical procitala sam da si imala problema, al vidim da je sve ok, hb.
Ja sam se neki dan bas bila prepala, bila na depilaciji, posle radila malo po kuci i vidim par smedkastih kapljica,valjda od depilacije, al bas sam bila pretrnula. Kud su me leda pocela nesto boliti kao da me neko dobro izlupo po njima, bilo kasno a malo ae falilo da odem u hitnu, al onda me je idacha malo umirila i sva sreca eto danas dr. kaze sve je ok.

Neposredna veza do poruke: 5089
2.4.2011 17:41:14   
Gift
a evo sva sam se rastopila na to tvoje lupkanje, kad sam se sad ovako sturila na one male rukice, iduci mjesec cu skakat od srece, jedva cekam iducu kontrolu.mada me malo strah, moram vadit jos neke nalaze koji su kljucni i mogu pokazat anomalije pa eto sad mislim samo da jos to bude u redu.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5090
2.4.2011 17:52:01   
animagical
ja vala ne smijem na te donje depilacije, samo noge cupkam aparatom, a dole brijacem... znam da je najprakticnije,ali za svaki slucaj....jos je koza kod trudnica osjetljivija nego inace,pa ako bas ne moras... hvala Bogu mali je dobar, pokazao mi taban heheh, njemu nije nista, samo moji glupi bubrezi, pa bila dobila i kontrakcije od bubreznih kolika... evo upravo me izudara,jako ovo nestouser posted image   ti si u prvom tr. ne pretjeruj s poslom nikakvim, cuvaj se... ja sam radila double tj ono uzv mjerenje nuhalnog i ono dvoje iz krvi,betu i fetoprotein, i bilo ok... jel to trebas raditi?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5091
2.4.2011 18:04:32   
Gift
e upravo to trebam radit, nadam se da ce biti u redu. A za depilaciu i ja sama bas nisam na cisto,al raspitivala sam se da nece skodit, mene nesto narocito nije ni bolilo, a brijac mi je davno zbog cestih upala dlacica zabranjen.Jedno mi preostaje onaj aparat obicni onaj kao muski sto ne cupka pa vidjet cu jos.

Neposredna veza do poruke: 5092
2.4.2011 18:10:41   
animagical
a izvini iz kog si grada? zbog double testa te pitamuser posted image zbog cega ides na njega, jel zbog godina ili nesto drugo? ja radila jer imam epi,sreca bio je super nalaz..
dok ti nije stomo narastao mozda bi te manje boljelo da pincetom jednu po jednu dlacicu...meni tako preporucili,ali ja ne mogu bas da se sagnem vecuser posted image smeta stomouser posted image muza cu zaposliti hehee jos malo

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5093
2.4.2011 18:19:56   
Gift
iz Tuzle. vjeruj mi da ne znam mislila sam da svima rade pregled nuhalnog.

Neposredna veza do poruke: 5094
2.4.2011 18:24:11   
animagical
nuhalni mjere svima, ne brini user posted image oko 11-12 sedmiceuser posted image a ovaj kombinirani probir je kada isti dan mjere nuhalni i vade krv pa onda racunaju rizik od downa, edwardsa, trisomije...ne rade ga svi,radi se samo privatno i kome ginekolog to preporuci zbog necega.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5095
2.4.2011 18:29:50   
Gift
trebam radit pregled nuhalnog i trebam nalaz Alfa feto protein i beta hcg.,e sad ja kao sveza trudnica, bas se ne razumijem, taj double test je nesto drugo?

Neposredna veza do poruke: 5096
2.4.2011 18:36:56   
animagical
to je upravo to sto ces raditi , inace se treba zvati kombinirani screening ali to mi zovemo doubleuser posted image ovako narodskiuser posted image kosta oko 160 km, da te orjentisemuser posted image
nista ne brini, to samo mjeri rizike, ne daje nikakav konacan nalazuser posted image   ovi nasi moderniji doktori preporucuju svakome, neki nekome, npr moj dr mislim da svakoj to kaze da uradi...ugl ja se nisam pokajala kad sam ga uradila, smirila sam brigu, svakome bih preporucilauser posted image  
sva sam natekla, skinula upravo veru-jedvauser posted image   ebemu bubreguser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5097
2.4.2011 18:51:29   
Gift
stvarno mi je zao sto te bubrezi namucise, user posted image user posted image user posted image , a sta kazu dokori hocel te kad popustiti

Neposredna veza do poruke: 5098
2.4.2011 19:02:32   
animagical
ma ne znam jos nista, imam opet u pon uzv i nalaze, da vide jel se i dalje prosiruje nakapnica u bubregu...to je gori belaj nego pijesak, on ce izaci. mada mi je najgore bilo vidjeti krv, jesam se isplakala, ja mislila bebiuser posted image hala Bogu zlato super, nije njemu nistauser posted image  sad se i ne brinem, pijem antibiotike i ginipral da od bola nemam kontrakcije, sutim i trpim,sva sretnauser posted image pouka dana,,cuvaj se prehladeuser posted image i svakog moguceg napora, bar prva tri mjeseca, vidis kako su danas zene osjetljive...samo pomisli koliko si zeljela bebu i lezi na bokuser posted image pozdravljam te, idem nesto nazor da rucam, ubio mi se apetit pravo, nista ne jedem ko insan,sve nazor... pomilki mrvicu od 3.3 cm od nas dvojeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5099
2.4.2011 19:10:38   
Gift
oki, cuvaj se i mi cemo se nastojat cuvati,navijam da ti bubrezi produ..

Neposredna veza do poruke: 5100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *