|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.3.2011 20:31:40   
honey bunny
Pa može se razviti alergija kod ploda, a isto tako i kod majke, iako nisi alergična inače, jer su poremećeni hormoni. Ne bi trebale jesti ništa što ima u sebi jagodu, a po posljednjim istraživanjima, ne bi trebale jesti  ni med, jer i on ima slična svojstva.
Doktori to inače odmah kažu, jer ukoliko majka dobije alergiju teško je liječiti, nema konkretnog lijeka koji ne šteti plodu, osim kortikosteroida koje se daju kod nekih alergija.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 4576
28.3.2011 20:47:04   
stefania
meni niko nije to ni spomenuo..ne znam, sega, ja citavu trudnocu uredno u sve stavljam med umjesto secera (osim kafe, a i kafu uredno pijem user posted image stvarno ne znam sta vise da mislim ja sam u zadnje vrijeme pojela par kila jagoda sigurno

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 4577
28.3.2011 20:50:57   
tukica
ihhhhh, jbt, kad vidis jednu obicnu curu koja izgleda kao da je lubenicu progutala, ta sam user posted image a ne razdvajajte se slucajno jer vas samo u kompletu mogu prepoznatiuser posted image ili da ja ipak zadjenem jednu ruzu u revere user posted image  

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4578
28.3.2011 20:52:49   
tukica
ej idem i ja sutra na ctg na jezero, meni dr. rekao oko 11, ali to obicno znaci da cu doci na red oko 1user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4579
28.3.2011 20:58:30   
izzy
Hej cure evo ja sam friška trudnica.
6. idem na pregled da cujem svoje srčeko user posted image

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4580
28.3.2011 20:59:41   
sarah

IZVORNA PORUKA: tukica

ej idem i ja sutra na ctg na jezero, meni dr. rekao oko 11, ali to obicno znaci da cu doci na red oko 1user posted image

Zar se toliko ceka za obicni ctg?
Meni je rekao od 8-9, znaci mogu ocekivati da cu zavrsiti negdje oko 11.
Ne brini se tukice, skontaces ti nas user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4581
28.3.2011 21:01:52   
sarah

IZVORNA PORUKA: izzy

Hej cure evo ja sam friška trudnica.
6. idem na pregled da cujem svoje srčeko user posted image

Dobro dosla izzy i zelim ti ugodno druzenje sa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 4582
28.3.2011 21:06:51   
stefania
sad vas malo iscitah zene moje i divim se ovim sto ce se uskoro aBd poroditi, svaka cast na tom miru, makar i prividnom user posted image ja sam nor sinoc ustala na jedno od redovnih nocnih pisenja i kad sam se vratila u krevet nisam mogla zaspati nego sam dozivjela slom i rasplakala se ko velika jer ne znam kako cu se poroditi i na sta ce to izac user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4583
28.3.2011 21:08:36   
tukica
 nemam pojma koliko se ceka za ctg posto ga ja sad prvi put radim, znam samo kadgod odem gore, bez 2-3 sata cekanja nikada ne odem... skontala sam da su najvece guzve ujutro... svi dodju valjda da sto prije zavrse i vecina ima pratnju i to je onda jedna veeeelika guzvetina i ne zna se ni ko pije, ni ko placa user posted image   daj Boze, pa da na ctg-u to ide brze...
a na vjezbicama se dozivamo user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4584
28.3.2011 21:26:30   
sweet insanity
Samo da se stupasim, evo svima hugsyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4585
28.3.2011 21:30:05   
sarah

IZVORNA PORUKA: stefania

sad vas malo iscitah zene moje i divim se ovim sto ce se uskoro aBd poroditi, svaka cast na tom miru, makar i prividnom user posted image ja sam nor sinoc ustala na jedno od redovnih nocnih pisenja i kad sam se vratila u krevet nisam mogla zaspati nego sam dozivjela slom i rasplakala se ko velika jer ne znam kako cu se poroditi i na sta ce to izac user posted image

Prividnom, prividnom user posted image
Sto se tice tog piskenja ja sam stalno na wc solji i jedna od briga mi je i kako cu ici cesto piskiti kad legnem na onaj sto, jos ako mi ukljuce drip, ja cu im se popiskiti na krevet user posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 4586
28.3.2011 21:43:54   
Amam
izzy dobro dosla user posted image .
Ja sam isto jela jagode,isam bas toliki ljubitelj,ali nas mm jedno vrijeme davio sa vocnom salatom  i mogu vam reci i ako izgledaju plasticno,lijepo mirisu user posted image .

Ali se sjecam kad sam rodila A i pocela sezona jagoda da sam jedno vece pojela zdjelicu,u neko doba se probudila,usne mi natekle i grlo me peckalo,tad sam je pomalo dojila,panika me uhvatila,isla roviti po djetetu da vidim ima li kakvih promjena i pos toga nisam smjela zaspati do jutra,niti jesti jagode dok sam dojila.

Meni moja dr za mokracne kanale uvijek preporucivala brusnicu,medjutim kad mi je pojacala kiselinu,rekla mi da mogu uroloski,ili na kraju bilo kakav caj,samo da ispirem kanale.
Eh tek sad mi je rekla da pijem uvu,doduse i s njom i bez nje ja imam kontrakcije user posted image .

Bole li vas noge?ja veceras nervozna k'ocuko,noge me bole i stomak po dnu ,tvrd sav,a puls 102
Stefania vjeruj kad dodjes u neku fazu, i ne maris toliko za porod,ma koliko to ruzno i nevjerovatno  zvucalo,onda samo pozelis da rodis i da ti user posted image bude uredu.
Ja nisam ni prvi puta a ni sad isla na ctg,user posted image nemam pojma zasto,samo kad vec dodjem na porodiljno.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4587
28.3.2011 21:47:37   
Amam
IZVORNA PORUKA: sarah

IZVORNA PORUKA: stefania

Prividnom, prividnom user posted image
Sto se tice tog piskenja ja sam stalno na wc solji i jedna od briga mi je i kako cu ici cesto piskiti kad legnem na onaj sto, jos ako mi ukljuce drip, ja cu im se popiskiti na krevet user posted image

user posted image
Dobro me podsjeti na to,meni su iskljucili drip i pustili me da odm na wc i da se istusiram,ali kad ti/ako ti ,probiju vodenjak,koga briga ako se i upiskis

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4588
28.3.2011 22:07:36   
gagach
evo i mene ... bili mi svekar i svekrva i zaova i njihov cukouser posted image normala...

ja CU UMRJET OD ZGARAVICE! rennie pomogne koji satak a onda ponovo belaj...ima da bude pravi kosaner ovaj moj mali...odmah u rockereuser posted image user posted image

nego mene nesto ziga pri dnu stomaka...ubi...zigne i prodje i tako....nije zabavno....nesto kontam bas bi cool bilo da se porodim 1.aprila...nekako bas simpa datum...user posted image

sarah ne zaboravi mlatnut cokoladicu prije ctg-a user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4589
28.3.2011 22:09:54   
gagach
izzy dobro dosla u veselu druzinuuser posted image javljaj nam se cesce...ovde ima diiivnih zenica od kojih svasta mozes naucitiuser posted image
sretno kod doktora user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4590
28.3.2011 22:25:46   
Anoniman
Gagacha mm je rodjen 1. arila i ne sto je moj, ali stvarno je divan user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 4591
28.3.2011 22:34:49   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gagacha mm je rodjen 1. arila i ne sto je moj, ali stvarno je divan user posted image

eto vidiiiis...ja sebi izabrala datum...uh to je za tri dana hahahhaa o tome nisam razmisljalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4592
29.3.2011 0:43:11   
sporty mamaa
Evo vam jedna pjesmica za laku noc, "jednog dana resio moj tata"

http://www.youtube.com/watch?v=WeZ032QuWPo

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4593
29.3.2011 0:47:20   
iv@ncica

ej moj  m. je rođen 30.3.user posted image , meni termin  bio  1.4,  a svekar  mi  rođen tada,  mala  od  sestre 2.4....i tako andrej je  moj  odabraon  svoj datum 6.4.  tako  da  su  oko  mene  svi  tvrdoglavi  ovnoviuser posted image ..mozemo  skupa  slavitiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4594
29.3.2011 7:43:15   
neda 30

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ej moj  m. je rođen 30.3.user posted image , meni termin  bio  1.4,  a svekar  mi  rođen tada,  mala  od  sestre 2.4....i tako andrej je  moj  odabraon  svoj datum 6.4.  tako  da  su  oko  mene  svi  tvrdoglavi  ovnoviuser posted image ..mozemo  skupa  slavitiuser posted image

Nije ti lakouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4595
29.3.2011 7:47:03   
neda 30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro male i velike user posted image !
Evo jutros provo kafa pa jutarnji pozdrav jer nam je dan baššš divanuser posted image
Mi smo jutros dobro, krvarenje prestaje, al sam sinoć mislila porodih se, bolilo me po dnu stomaka, onako tupo...user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4596
29.3.2011 8:02:05   
entinte
Hvala draga nedo, mislim da ce nam svima trebati po 5 kafica da dođemo sebi hehehehe jao vremena tmurnog sreća pa ne moram nigdje ići user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4597
29.3.2011 8:26:07   
ja92
Dobro jutrouser posted image
Vec na poslicu, spavam iza monitora...Jutros bas jedvauser posted image
Samo da vas pozdravimuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4598
29.3.2011 8:35:43   
palachinken
Evo i meneeee, danas će biti dobar dan i tačka. Ja zakljucila user posted image

Mačak se oporavio, već zajeb#$%#a (ne sjecam se jesam li spomenula, ali u subotu ujutru je spao  s prozora na 4 spratu, zviznuo o auto i ozljeda otrčao negdje. Sad zamislite mahnitu trudnu ženu kako u pidjami i kućnim papučama trči između zgrada i doziva mačka. Na svu srecu, nasli smo ga, ma nije ni nokat slomio, samo se istravio, duša draga),
sad mi je gospn muž bolestan. Haman da se virus opet zavladao, a on svaku epidemiju donese kući, ko kad radi s ljudima :(

Opet sam zaboravila izvaditi nalaze. Hajd sutra, obećavam!

Šta vas muči danas, kako ste spavale?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 4599
29.3.2011 8:41:06   
ziki
Jutro i od mene. I ja sam već na poslu al ne mogu da spavam imam posla preko glave. A ovo nas vrijeme, vraćanj sata ubi. Juče smo nemirka komplet obukli, tek kod patikica se probudio, jutros bolje usto al opet jurnjava. Još su me na jutru iznervirali komunalci u 10 do 8 kupe smeće u ulicici kod obdaništa. UH Ali šou se mora nasatviti.user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *