Vodolija83 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (27.9.2011 12:38:58)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Zdravo zenice evo i nas[sm=smiley1.gif] , sve oki doki hvala Bogu, kontam danas na vjezbe za trudnice, otici cu prvi put samo da vidim kako to hoda i da vidim da li ce mi dozvoliti vjezbice i sta od njih...nisam jos trenerku kupila pa cu onako otici[sm=zmeden.gif] mene je isto sinoc kiselina UBIJALA....pred spavanje, samo popusti gore "ventil" i onda GOOORIIII i jedva sam se suzdrzavala da ne povracam pa popusti pa OPEEET uhh, al dobro je hB HEJ ZENICE EVO DOK PISEM UPRAVO ME ZVALA DR, kaze doktor(pojma nemam koji) je izanalizirao bris, sve je ok, imam malo gljivica i to je sve[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] , kaze PAPA TEST je "dvica"(pojma nemam sta ovo znaci) kao sve je ok, samo kad dodjem za 3 sedmice ide CANESTEN....eto bas sam sretna da je sve ok, al sad mi je jasno i zasto sam krvarila, ja joj rekla BRIS a ona mi uradila i PAPA TEST i bris, pa je vjerovatno zato 50KM, al drago mi je radi onog polipa da mi je i papa ok, znaci ipak me nije "zapalila"[sm=jezicek.gif] Bebice,zaboravih ti cestitati na urednom brisu.A PAPA 2 je sasvim ok,mislim da 1.nemaju vise ni djevojcice.Gljivice sam i ja imala jedno vrijeme,al canesten pomogne, tako da...ne brini !!! I ipak vidis,nije te zapalila dr. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|