pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (27.9.2011 8:03:48)
|
dobro jutro i od nas :-) tratincice, dobro nam dosla:-) vodolijo, bas mi je zao sto ledja nikako da popuste.... aBd da sve bude dobro i bol prodje cim prije ... veliki [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] ti saljem.... joj drage moje, mene zadnjih dana tako kiselina muci da vise ne znam sta da radim, sta god pojedem za par sati me ugusi, budi me nocu, jedem bademe i pijem mlijeko, pomalo i donat (bljutav mi je), ali slabo sta da pomaze... ima li iko neki savjet sta da radim, cini mi se kad stisne i g.... bi pojela.... heeeelp!! ljubim vas i mazite svoje pupe:-)) p.s. e juce smo isli gledati neka kolica, nasla ja u oglasu preko pik.ba, neki ljudi prodaju ali nova, najvise chicco, ali imaju i druge marke... nisu bas jeftini, ali ipak povoljnije nego u radnji.... a u merkuru na drugom spratu ona radnja kod igraone, tu su kolica pravo jeftina, a vjerujte mi da i ne izgledaju tako lose, mislim da ko nije u prilici da da za kolica 500 i vise KM, tu ima od 100Km pa nadalje, cak jedna imaju i ono da beba gleda naprijed nazad, fino oblozena, nisu ona krpena, doduse imaju oko 9-10kg, ali npr kostaju oko 190KM cini mi se, pa eto da znate...
|
|
|
|