zanzibarka -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (26.9.2011 19:04:35)
|
IZVORNA PORUKA: Gift haj zene, imal sta novo, malo sam vrtila unatrag, al vi brate kad se raspricate[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ne mozes sve pofatat.. Pahuljice mene krsta razvaljuju i imam cesto bolove u stomaku kao da cu dobit, i dole me sve kosti bole, al to se samo tijelo priprema za porod... Vodolijo krevetic, posteljinica sve 5 preeeelijepo.... Hanice slatke su ove posteljinice ja sam davno gledala njihovu stranicu, mislim da se one mogu preko neta narucivati.. jel koga strah poroda[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ja sam polako pocela da panicim, pa cas bi htjela da mm ide sa mnom pa cas ne bih, pa me brine hocul znat disat i gurat kako treba, ma joj sve znate...[sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] joj gift i tebe znaci strah, sad sam u 36.sedmici i sve se vise bojim, do prije 2 sedmice uopce nisam razmisljala ali su me zene isprepadale pitanjima, jel te srah, ma Bogami boli ovo ono, i sad ne prestajem da razmisljam, sta cu kako cu, jos u petak idem na vaginalni pregled, prije 5 sedmica bila 3 prsta otvorena, vidjeces kad me sad pregleda kad budem 9 hahah ali nista me ne boli, bebica me ubi, vrti se, uglavnom skorz se spustila, sve je spremno, samo da hairli prodjemo sve [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|