gerberka -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (27.9.2011 19:51:21)
|
evo i mene uh, kakav glupast dan ukratko ću da vam kažem da mi je danas jedan kolega hinjski spustio, da sam prosuzila na poslu...onda odem na pauzu i kupim u azel france džemper, nabacim ga na sebe, predivan, skup da dodam, pa iako se nema mnogo rekoh priuštit ću ga sebi...vratim se na posao, na etiketi piše "muški džemper!...pogledam ga, dugmadi se kopčaju na desnoj strani a on sniježnobijeli, vuneni..nikad čovjek nebi rekao, al vala i bi kad se zagleda uhvati me huja, vratim se i napravi mi storno na kartici..nije fakat fer, vidjela je da probavam i šuti mm ganjao neki poslić mimo ovog, nije ga uganjao kraj radnog vremena, gladna, mm na poslu...razmišljam da mi je ćevape s više luka..pozivam čevabdzinicu kojoj idem u susret i molim da mi pripreme dobro polivenu s više luka...naletim, kupim..u stanu orvorim..luka ko da ga je pljunula drugi zalogaj..ugledam četiri velike crbe dlake u lepini!!!! odem joj u čevabdžinicu i kad joj nisam u glavu zalijepila ono sve odem u drugu ćevabdzinicu i jedem.. jedino lijepo što mi se danas desilo je susret sa djecom iz doma kojima sam bila vaspitacica taj susret ne mogu opisati, moji pilići se vracali iz skole, vidjeli me i skakali po meni kupili smo bonbone na trafici i svako što je želio na špovratku kuci u alma ras kupim trudnicke gaćice, nisam znala da imaju program za trudnice. i eto moga dana..slomljena sam, a ništa konkretno nisam uradila osim što sam se cijeli dan nervirala..jednostavno nije moj dan...
|
|
|
|