idana_85
|
Dinka, dobro nam dosla, izdrzi jos malo, sve cemo Nini, sluzni cep je roskast ili crvenkast, kao sukrvica, mislim da je to samo pojacan iscjedak. Uh azrice, lakse mi je sad kad znam da si napola spremna. Hajde uhvati se peglanja,ubilo se vrijeme za to Ma draga moja ne znam kako ces to izvesti. Ja sam gorzno. Nisam isla jutros na vjezbice, imala sam obavezana faxu. Da sam bar sta stigla obaviti,pa hajd ovako samo ih bezveze propustila. I dodjem kuci, gladna. A lazanje mi se jedu danima. Nekako se nakanim da ih napravim, sve me zivo zabolilo, jedva sejla dok sam cekala da ih zapecem. I sve gotovo, nosim ih iz kuhinje u terpezariju, naleti svekar i lazanje ispadnu, po citavoj terpezariji ih je bilo, vatrostalna se slomila....a ja dozivih nervni slom. Citav dan sam plakala,a ostatak prespavala. Evo maloprije ustala,tek jela (muz bjesni, htio me hraniti dok sam spavala), popila kaficu i sada ucenje, valja prekosutra na ispit. Nocas oka nisam sklopila, beba se vrtila majko mila. Pa pitam se kako vise ima prostora da se vrti,dana ssam usla u 39 sedmicu. Prijetila sam mu da se smiri ili da izlazi ako mu kod mene u stomaku ne valja. Sve vise pricam sama sa sobom i sa svojim stomakom, mm kaze da se brine za moje zdravlje. Jos kad mi juce doktor rece da bi se ovo moglo i prenijeti, kad me srce nije zdrmalo. E hvala ti za tu ambasadorku, ja zaboravih gdje si rekla da si onu kupila. Svakako sam kontala za vikend do amka da pokupujem jos tih par dekica sto mi fali, i do neke apoteke za te sitnice za bebe. Za Selmu ne znam, zvala je jucer, nesto joj mob nije ok, a nemam kucni. Danas ne moram ni govoriti zasto je nisam zvala. Mozda veceras. Koliko znam nije jos dala ime. Jesi bila na vjezbicama jutros, kako je bilo?