milocamia -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (27.9.2013 12:04:00)
|
Neka je sa srećom Dincica i ostale novopečene mamice, pa ako Bog da, pa se i mi ostale trudnjače uskoro javimo sa lijepim vijestima. Ja se nisam dugo javljala, ali sam redovno pratila sve postove, no kako sam sad kod kuće (ne radim), onda je lakše i javiti se. Ja sam već u 9-om mjesecu i dr.kaže da možemo očekivati bebača svakog trena, beba je naprednija nekih 10-tak dana u odnosu na M, ali sve je u granicama normale, hvala Bogu. Danas imamo novu kontrolu sa ctg-om (svakih 7 dana), pa ćemo vidjeti kakvo je stanje. Prva nam je trudnoća, pa nas je i malo strah svega, ali neka bude što biti mora, samo da bebač, a na kraju i ja zajedno sa njm budem OK, sve ostalo će biti i proći. Za sad se, hvala Bogu, osjećamo dobro, on je nestaško pravi i svako malo se vrti u stomaku, osjećam da me stigna kost i prepone po malo bole i kao da se "rasklapam" po malo (il' mi se to samo čini), no ostalo je sve po starom. Generalno sam dobro, osim što se ponekad dam u razmišljanje i isčitavanje kojekakvih postova, pa se ponekad malo uplašim, ali valjda je to normalno :) isčekujemo da se konačno upoznamo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|