Penelope82 -> RE: Prvačići (10.2.2015 10:29:57)
|
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: Penelope82 IZVORNA PORUKA: salmy bebacha divno...kako su uredne obje[sm=smiley1.gif] joj sto me ovo vrati u djetinjstvo "mase osa Sinisi sa nosa [sm=smiley36.gif] ...smijesno Nesi,Sinisi se smijesi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bravo mala raja[sm=bravo.gif] Super su obje A drugarice [sm=smiley1.gif] Ja sam na poslu,pa vam ne mogu zakaciti slike.Vise bih se mogla pohvaliti matematikom[sm=smiley1.gif] ...,mada i slova su super,ali su mi sega recenice,jer su ograniceni samo na naucena slova... "Eti,Timi i Mia imaju nanu" [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Kod nas je knjiga kao kod Ajle Ajla zna sva slova i sad recimo smislimo recenicu i onda skontamo da nisu sve ucili[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tacno se vrtimo u krug a i Ajla voli matematiku sinoc sam se ismijala,pokazuje ona svesku iz vjenauke i svaki rad je ocjenjen sa izuzetno uspjesnosamo jedan crtez nista nije ocjenjeno pitam sta je ovo "kaze reko ucitelj vjeronauke da nacrtaju nesto zimsko" i ona nacrtala jelku i paketice [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jest vjeroucitelj bezze [sm=smiley36.gif] TOLERANCIJAAAAA,MALO DIJETE,PAKETICI NE GRIZUUUU,A NI JELKA [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|