ijaa -> RE: Bolovi u stomaku na pocetku trudnoce (31.12.2014 18:28:40)
|
IZVORNA PORUKA: Newlife_80 Drage moje žene, ne znam kome da pišem nego vama, i sa vama podijelim svoju neizvjesnost i strah. [sm=smiley13.gif]Evo o čemu se radi, osjetim povremeno probadanje ili "žiganje" u stomaku, češče dole i na desnoj strani, mada na nekada i više gore. Izludi od straha, juče sam malo više bila na nogama, pa možda je i od toga. Ne daj mi Bože da mojoj mrvici nešto bude, nikada sebi ne bih oprostila, odmah bih mislila da sam ja kriva. Inače, od terapije mi je propisano mirovanje, nekad napišu strogo a nekad samo mirovanje, mada u razogovoru mi je doktor rekao, a i još dokotorica Aida u BS Poliklinici, da ne mora biti baš strogo i da mogu povremeno prošetati. Inače, trudnoću mi vodi dr. Deković i dr. Lokmić u Domu zdravlja na Vojničkom. Takođe, pijem dabroston, MG i primam na treći dan progesteron injekciju. Da li da sačekam još da vidim hoće li se ovo smiriti ili da odmah idem na GAK, šta vi misliite? Vidim da vas je dosta imalo ovo probadanje. Ja sam ušla u 15 sedmicu. Strah me da idem odmah na GAK, znam da je glupo ali odmah se bojim da će mi nešto najgore reći. Ležala sam gore u 9 sedmici zbog krvarenja i to je hvala Bogu prošlo. Molim vas da mi napišete vaše misljenje. ljub, ljub Nista se ne brini, miruj i uzivaj u trudnoci...i ja sam imala bolove skoro cijelu trudnocu nekada bi me stomak zaboli i probadanje sa lijeve sa desne sa svih strana...to je sam o opterecenost i strah posebno ako si prvorotkinja, bol postoji ali nemoj da brines zbog njega. Ti sebe najbolje poznajes i nemoj da trcis da dizes nesto da se protezes...jednostavno uzivaj u trudnoci i radi onoliko koliko zaista moras...jer i meni su govorili imat ces kad raditi i tacno evo moja princeze pajki pored mene svi strahovi prosli sada dosli drugi, hranjnje spavanje itd...je li joj dovoljno nije i tako? Ako su ti rekli da imas rizicnu trudnocu cuvaj se, uzivaj to je 9 mjeseci nisu godine, to je 9 najljepsih mjeseci....a bol ako se poveca posjeti ginekologa, ja ti preporoucujem i privatnu posjetu doktoru jer u drzavnim bolnicama bas i ne mare toliko bar svako dva mjeseca posjeti privatno, lijep pozdravvv
|
|
|
|