kula -> RE: Bolovi u stomaku (5.6.2013 9:30:19)
|
Ninulina zaista ne želim da stvaram neke tenzije oko ovoga, naravno da si sve rekla u najboljoj namjeri, ništa drugo nisam niti pomislila... Najbolji savjet i jeste bio da odem kod doktora, što sam i uradila jutros odmah. Neću da pravim raspravu na mjestu gdje nema razloga za to. Razumijem tvoj strah i paniku, upravo zbog svega što ti se izdešavalo tokom trudnoće, a vjeruj da ni moja nije nimalo jednostavna - od visokog pritiska na samom početku trudnoće, hematoma, kontrakcija od 16. sedmice, otkaza na poslu koji sam dobila prije 2 mjeseca - što se itekako odrazilo na moje psihofizičko stanje, loše krvne slike, te zadnja 2 mjeseca konstantne upale krajnika, koju nikako da iskorijenim.... I sve to podnesem nekako, ali kad mi dijete dobije temperaturu koja dolazi i do 40 stepeni, onda počnem najmanje razmišljati o sebi i pokušavam se tješiti time da je moj bol uzrokovan stresom... Pogledam svoje malo pile koje ne prestaje da bunca i plače od temperature koju skidam na sve moguće načine, kako klone od iscrpljenosti, onda mi stvarno nije ni do čega. Evo danas ponovo moram voditi kćerkicu kod doktora, jer je temperaturu sinoć imala 39,5 (poslije 5 dana pijenja antibiootika), što rađa dodatna pitanja... Uglavnom, da ne skrećem previše od teme, doktor kaže da mi je grlić skraćen u odnosu na prošli put, ali je zatvoren, bebać je hvala Bogu dobro, ima dovoljno plodne vode. Dr se boji daljeg skraćivanja i otvaranja, pa mi je dao sada da pijem gynipral 4*1 tabletu, apaurin i isoptin, naravno uz mirovanje... Odmah sam krenula sa novom terapijom, pa evo čekam da vidim rezultate...
|
|
|
|