Bebica11 -> RE: Bolovi u stomaku (5.7.2013 18:33:19)
|
IZVORNA PORUKA: Sandrich Da se i ja javim na ovoj temi.16 sedmica sam.Prije 8 dana sam se osjecala lose,nekako cudno,povracalo mi se.Imala sam osjecaj da nesto nije ok al nisam htjela ici dr ionako malo malo pa odem pa me stid bilO.Sutradan sa roditeljima isla nesto kupovati i prokrvarim,prava menstrualna krv.Mislila sam to je to,grozan osjecaj [sm=smiley13.gif].Javim se odmah dr i ona kaze posteljica dosla do usca,ima kontrakcija,krvni sudovi katastrofa,dala mi dabroston jer nije smjela gynipral pritisak mi prenizak i naravno strogo mirovanje narednih mjesec dana.Nema hodanja,radova po kuci,dizanja bebe,nista.Tako da po citav dan lezim.Bolove i dalje imam povremeno i zaista mislim da ih nijedna trudnica nebi trebala zanemariti.Mogu se samo nadati boljem i da cemo moj bebac i ja izgurati do kraja.Sretno svim trudnicama[sm=smiley31.gif] eh dusa moja sta te sve sad snadje[sm=smiley31.gif] ne brini se, tako sam ja s Naimom krvarila, i non stop imala bolove,al izguralo se hB, jedino sto moras BAS BAS da se pridrzavas uputa, cuvajte se[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|