emef -> RE: Bolovi u stomaku (20.5.2013 20:27:33)
|
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa IZVORNA PORUKA: emef Drage moje, evo mene nova u ovog grupi. I ja sam hvala Bogu trudna, sutra ulazim u 6. sedmicu al kod dr jos nisam bila jer mi je rekla, cim ostanem trudna da pijem dabroston i nakon dvije sedmice da odem na kontrolu. Prvi put sam imala spontani u 6.sedmici pa me sad strah svakog pokreta. Nemam klasicne trudnicke muke kao prvi put. Ne povracam, ne gadi mi se puno toga, jutros su mi grude postale tek osjetljive al me zeludac boli nenormalno, i kad sam koji minut na nogama, pocne me po dnu stomaka boliti, kao da cu svakog trena dobiti. I sto je jos zanimljivo, cio zivot imam problema sa tvrdom stolicom, sad imam skoro pa proliv. Imal neko iskustva sa ovim problemima? Draga, dobro nam došla [sm=smiley1.gif] Ja sam u obje trudnoće imala te bolove na početku, i sve je bilo ok, ovom trudnoćom pila sam dabroston, ali me je bolio želudac i stavrao mi je mučninu, pa su mi zamjenili utrogestanom vaginalno. I ja sam na počeku imala proliv....i evo me sad u 17.ned. Znam da se plašiš zbog lošeg iskustva, imala sam ga i ja nekad davno, pa poslije toga sasvim normalnu i urednu trudnoću, i hvala Bogu sve prošlo ok. Čuvaj se [sm=smiley1.gif] E hvala puno na odgovoru, malo me umirilo iako, vjerovatno dok sve to ne prodje, covjek se ne moze smiriti. Najgore mi je ovo cekanje. Tek za dvije sedmice imam termin kod doktroice. Tako mi je rekla, prije nema svrhu da dolazim. Naravno, i tebi zelim sve najbolje i da ti ostatak trudnoce prodje bez ikakvih problema.
|
|
|
|