|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolovi u stomaku
3.1.2012 15:07:21   
mirela k.c
ma joj ljudi ja sam bila van sebe,kolko sam bila tako reci zblahnuta i kad sam izasla da se nisam sjetila da ih tuzim.I danas zalim sto nisam.Tesko je zaboraviti,traume ostaju,sad pokusavam da krenem dalje i da ako Bog da ova trudnoca bude dobra.Inace nisam jos otisla dr cekam da prodje jos neko vrijeme,zuti iscjedak jos imam,koji nekad predje u obicnu vodu pa mi gacice budu mokre,samo me strah da ne okrene na krv.Boli me stomak hinjski,a i krsta,jajnici me tu i tamo zigaju.Mozda je to normalno,barem se nadam da jeste.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 451
3.1.2012 15:28:16   
mamaibabo
aaaaaaaaaaaaaaj Bože dragi šta sve pročitah.......hvala Bogu pa se nisam sretala s ovakim strahotama nedo Bog nikome!!!!! ja lično sam saznala u 5 nedelji da sam trudna i to sondom,sad čuvam trudnoču jer je jako nisko....lično idem u bolnicu dr.Nakaš i mogu samo reči sve riječi hvalae za tamošnje osoblje.....gore na jezeru znam da je ko u horor filmovima eto zene tako je to!!!!

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu mirela k.c)
Neposredna veza do poruke: 452
3.1.2012 15:59:22   
diyanna
Drage trudnice,

nova sam na forumu ali vec 5 mjeseci redovno citam sve sadrzaje :-) Uglavnom u 20 sam tjednu trudnoce i problem je sljedeci : na prosloj kontroli mi je doktorica rekla da je grlic smanjen i da je 3,8 ( ne znam koliko je to smanjeno ali eto) imala sam nekakvog krvarenja cesto nije bilo puno ali se javljalo... terapija mi je mirovanje (ne strogo) magmezij tablete 250 tri puta dnevno, zeljezo, prenatal, i betadine vaginolete....

ono sto me brine jeste da me u zadnjih 14 dana dosta boli stomak na dodir...tesko mi je to opisati kao da je pun neke vode koja me boli ( kao neka upala...ne znam tesko je opisati) kada stojim duze od 10 minuta odmah me pocne boliti i nesvjesti mi se ( nesvjestica bi mogla imati veze sa zeljezom) legnem na stranu i prestane me...kada trebam carape obuti ili nesto se sageti tada osjetim bolan stomak... je li neko imao slicne situacije?

krvarenja vise nemam to je super ali me ta cudna bol brine....

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 453
3.1.2012 19:22:46   
mamaibabo
draga ja lično ti nemogu bas puno pomoči ,malo mi je čudno ja sam u 23 nedelji i meni jos nikad se nije mjerio grlič....user posted image a ja lično bih ti savjetovala opet da ides kod dr.podhitno jer ti bolovi su malo čudni....neznam nisam stručnjak al ja bih Boga mi otisla kod dr.user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu diyanna)
Neposredna veza do poruke: 454
3.1.2012 19:28:00   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Djana

mina bas mi je zao za krvarenje i bolnicu, nadam se da ce od sada biti sve kako treba mila!

Miracle, jezivo mi je to za tako jake bolove u 26oj nedelji, sve me strah da nisi mozda povrijedila ligamente ili slicno prilikom one nesrece nedavno, jesi isla doktoru zbog tih bolova?

Djana, vjeruj mi da sam i ja na to pomislila. Ali bila sam na UZV posle ensrece i sve je bilo ok, ovo je od subote, znaci pocelo je 7 dana posle nesrece. ne znam. Danas mi je bolje. Ja isto imam osjecaj da nije problem sa trudnocom nego bas to mislici ili liogamenti

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 455
6.1.2012 10:00:26   
family
Pozdrav!
Trudna sam 5 sedmica, i cijelo vrijeme sam imala "menstrualne bolove".
Međutim, jučer i danas bolove skoro da i nemam (ti bolovi znače da se materica širi kako se plod razvija)
pa se brinem da nešto nije u redu.
Je li neko imap slično iskustvo da su mu bolovi tako brzo prestali? user posted image

< Poruku je uredio family -- 6.1.2012 10:01:14 >

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 456
6.1.2012 15:15:22   
mirela k.c
family pozdrav i tebi.I ja sam trudna 5 sedmica i imala sam iste bolove,toliko me stomak bolio da sam trcala u wc jer sam bila sigurna da sam dobila i krsta su me bolila uzasno.Evo sad je to prestalo nakom par dana,povremeno me zigne tu i tamo.Ja mislim da je to normalno,mada sam ja isprepadana bila sto me to tako boli.Uz to sam imala obilan iscjedak neke zuckaste boje,koji se povecacavao kad sam na nogama duze.Hvala Bogu sad je manje i sad je bijel.Nosam isla ginekologu,mislim da mi je rano,pogotovo sto znam da ce me vaginalnim uz gledati.Moj savjet ne dizi tesko,topli se dobro i nemoj se sekirati.Udri brigu na veselje TRUDNA SIIIIIII i cestitam ti.To je sve normalno.

(odgovor članu family)
Neposredna veza do poruke: 457
10.1.2012 12:19:57   
family
Hvala Mirela k.c user posted image
Ma joj, sve smo mi izgleda iste, isprepadane.
Ja se stalno osluškujem: boli li me stomak, jesu li grudi više ili manje osjetljive,
imam li iscjedak ili ne daj Bože krvi...ma katastrofa user posted image
Muž mi kaže da ću pobudalit ako ovako nastavim user posted image user posted image
Al eto, to je valjda ono što nam stariji i iskusniji govore "vidjet ćeš kad budeš imala svoje, sad si još rahat" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirela k.c)
Neposredna veza do poruke: 458
2.2.2012 9:20:00   
malen@89
drage trudnice evo mene s slicnim problemima,tek sam na pocetku trudnoce mislim oko 6 sedmica,imala sam bolove u stomaku i dr. mi je dao dabroston 3x1 i apaurin po potrebi i mirovanje,mene sada bole ledja pogotovo kada dugo lezim,jel se to nekoj od vas desavalo?

(odgovor članu family)
Neposredna veza do poruke: 459
2.2.2012 9:26:19   
ajnur
I u prvoj i evo u drugoj sam imala bolove u stomaku,ledjima...To je normalno materica se siri brzo ce proci ako Bog da.user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 460
2.2.2012 10:56:40   
malen@89
u kojoj si ti sedmici

< Poruku je uredio malen@89 -- 2.2.2012 11:02:58 >

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 461
2.2.2012 11:00:46   
malen@89
hvala ti draga,iskreno se nadam da hoce.....ma samo da sve bude uredu....sutra svakako idem dr,na prvi uzv pa vidjet cemo sta on kaze....hvala ti jos jednom

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 462
6.2.2012 20:32:07   
yasemin
pozz svima ...več 3 dana imam nadut i tvrd stomak i dobijem neke grčeve i nakon njih proliv (koji nije voden nego onako mehka stolica) pijem 2x1 MG 250 i natal compleks 1x1 u 19 +4 sam nedelji pa me inmteresuje jel ko od Vas imao slično iskustvo ..????

yasemin

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 463
6.2.2012 21:22:10   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: yasemin

pozz svima ...več 3 dana imam nadut i tvrd stomak i dobijem neke grčeve i nakon njih proliv (koji nije voden nego onako mehka stolica) pijem 2x1 MG 250 i natal compleks 1x1 u 19 +4 sam nedelji pa me inmteresuje jel ko od Vas imao slično iskustvo ..????

yasemin mila sto se tice proliva moze biti od magnezija, on potice probavu, jer ako se ne varam u natal complex-u takodjer ima magnezij pa mozda da ti je "visak" u organizmu?

Tvrd stomak je vrlo lako moguc kao posljedica Braxton Hicks-ovih kontrakcija, one inace idu ja mislim od nekog cca 6og mjeseca, ali ne znam - mozda moze i ranije? U svakom slucaju nije lose javiti se dr.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 464
6.2.2012 22:44:09   
ajnur

IZVORNA PORUKA: malen@89

u kojoj si ti sedmici

14 sedmica mashAllah

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 465
6.2.2012 22:44:48   
maajaa
yasemin, mozda si pokupila stomacnu virozu? imala sam iste simptome, trajalo je nekih 5-6 dana.

Ena, 22.05.2003
Dino, 13.06.2012

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 466
6.2.2012 23:05:36   
didasa
Pozdrav od jos jedne nadute ali od 3 dnevnog zatvorauser posted image .Probala sam sve al ne ide ako imate kakav pametan savjet bial bih vam zahvalna

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 467
6.2.2012 23:12:27   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: didasa

Pozdrav od jos jedne nadute ali od 3 dnevnog zatvorauser posted image .Probala sam sve al ne ide ako imate kakav pametan savjet bial bih vam zahvalna

Dok od ekstrakta suhih sljiva iz DM-a, meni je pomogao.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu didasa)
Neposredna veza do poruke: 468
11.2.2012 15:33:25   
malen@89
probaj i sa kompotom od sljiva,ali nemoj seceriti....meni pomaze

(odgovor članu didasa)
Neposredna veza do poruke: 469
11.2.2012 15:43:55   
malen@89
ej family, gledam sad na TL,pa tebi termin na moj rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu family)
Neposredna veza do poruke: 470
13.2.2012 7:59:05   
pralina
pozz svima,imam jedan problem i nadam se da ce mi neko pomoci....Usla sam u sedmu sedmicu trudnoce hvala Bogu za sada je sve uredu,medjutim zna mi se desiti da povremeno imam bolove u jajnicima,onda neki cudan osjecaj u maternici,zatim me kao nesto zažiga na sekund i prestane...ali cim se umirim bol nestane.Ali ja se jako plasim,user posted image ..da li je neko imao nesto slicno????Nisam jos isla doktoru,planiram ove sedmice abd...

"Samo vjera u Allaha dz.š.zaista pomaže"

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 471
13.2.2012 8:33:20   
nutellica
Pozdrav pralinauser posted image

Ja vjerujejm da su ti bolovi na pocetku normalni...ja sam ih imala, i to bas jake...i sada ih imam (13 sedmica) meni je doktorica na pocetku odmah dala, dabroston, utrogestan i magnezij!
Nadam se da ce sve biti uredu aBd! Sretno!

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 472
13.2.2012 8:49:48   
pralina
I ja se nadam da ce sve biti abd uredu,ne znam dali je rano da idem doktoru po mom racunanju trudna sam 6sedmica i 1danuser posted image

"Samo vjera u Allaha dz.š.zaista pomaže"

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 473
13.2.2012 8:58:28   
nutellica
ja sam otisla previse rano sa 4-5 sedmica i samo se isprepadala..jedva se vidjela tackica u pupi!

Neznam,moja preporuka ti je da odes krajem sedmice, tada bi se vec trebali cuti otkucaji srca!

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 474
13.2.2012 9:53:09   
ajnur
Najbolje otici sa 7.8 nedelja jer ranije se tesko sta moze vidjeti.A bolovi u ledjima,stomaku su normalni na pocetku trudnoce.Opustite se samo i uzivajteuser posted image

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *