mirela k.c -> RE: Bolovi u stomaku (30.12.2011 20:19:07)
|
Pozdrav svima,i ja sam nova i iskreno u velikom sam strahu.Prije 10 mjeseci sam imala spontani u 8 sedmici,radjena mi je kiretaza jer sam imala neki ogromni hematom iznad ploda(stomak me nije bolio nikako).Sve je pocelo u 5 sedmici kad sam prokrvarila(cista krv)ali malo,medjutim to se pogorsavalo iz dana u dan,lezala sam u bolnici 2 sedmice,pila dabroston,utrogestan i primala svako drugi dan progesteron,apaurin antibiotike itd.Uglavnom plod mi je bio ziv,razvijao se normalno ali taj hematom je rastao tako da su me morali kiretirati.Sada nakon 10 mjeseci izgleda da sam ponovo trudna i umirem od straha.Zelim bebu i isla sam na to ali me uzasno strah da se ne ponovi isto.Zadni put sam dobila 1.12,radila test 27 dana koji je bio - pa nakon sat +,taj isti dan sam dobila neki svjetlo smedji iscjedak (slicno kao kad menstruacija prolazi) koji bude mozda 2 puta dnevno i to je trajalo 3 dana.Sada imam zuckasti iscjedak koji je vise bijel nego zut.Ginicu nesmijem otici jos, jer znam da ce me pregledati sondom strah me da mi prcka da nebi prokrvarila ali sa druge strane bi volila jer neznam bili dobro bilo da ponovo nastavim sa Dabrostonom i apaurinom radi prevencije spontanog.Zaboravila sam reci da me stomak ziga,tupi bol kao da trebam dobiti i svaki put se zaleti u wc mislim da sam dobila a ono nista.Neznam bili se radovala ili plakala.Izvinite sto sam ovoliko napisala ali stvarno neznam sta bi mislila.Hvala svima na ovome forumu moze se svasta nauciti.Pozdrav
|
|
|
|