mamaibabo -> RE: Bolovi u stomaku (19.11.2011 9:36:21)
|
jutro drage moje,zelim s vama podijeliti svoje iskustvo pa same ocijenite sta vam je prioritet....prosle god.sam bila trudna,divno niko sretniji od mene i mog supruga....nista me nije boljelo sem ledja i malo po dnu stomaka al kontam ja tad,ma to je ok mora da boli....radila sam,taj kobni dan radila sam 10sati,bolila su me ledja neizdrzivo,poslje jak bol u stomaku ko da mi je neko noz zabio dole po dnu stomaka.....dosla kući popila apaurin i legla....ujutro krv i spontani...nedo Bog nikome tako nesto.....strasno....sebe sam krivila cijelo vrijeme....pala u depresiju jedva se izvukla...sad sam trudna 15n+5 dana,kad sam saznala da sam trudna (bilo je to u 5nedelji),u razgovoru s dr.zaključila sam da neču ići na posao po cijenu otkaza,svi mi danas radimo jako stresne poslove,pored fizičkog napora koji i mozda nije veliki tezi je taj psihički zamor i stres koji nam donosi svaki dan na poslu...ja sam na bolovanju,čuvam svoje majo,nema sile da bilo sto radim,dr.rekao mirovanje i ja mirujem....pa eto drage moje razmislite malo....draga mama alma čuvaj se ,miruj malo,kako što su ti i ostale rekle niko ti neče reči hvala a ako si zastalo primljena na poslu zakon je na tvojoj strani....zato bolovanje i uzivaj u trudnoči.....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|