mikica24 -> RE: Bolovi u stomaku (1.11.2011 14:40:36)
|
IZVORNA PORUKA: *sunce* Drage ženice, imam pitanje, jutros kad sam oblačila pantole dotaknem rukom stomak, desna strana, dole nisko (nekako gdje dođe guma od gaćica) i osjetim kao bol, znate ono kad se udarite ili jako počešete pa dotaknete to mjesto, e takav bol osjetim, znači ne boli me ovako samo od sebe, samo kad dotaknem. pipala sam tu okolo, bol je samo u prečniku neka 2-3 cm [sm=smiley13.gif] Ušla sam u 17 nedjelju. bebicu osjetim da se mrda i to fino hB :) Nekako sam uspaničena [sm=smiley19.gif] čitala sam postove i vidim da su skoro pa svaku od vas hvatali kao grčevi, žigalo ili konstanta bol. Da li je neku od vas bolio samo na dodir. I ja sam imala isti problem, mislim nije problem, hb nije ništa :) Bila sam na UZ tada kad mi se to desilo, sve je bilo ok, pitala doktoricu je li to normalno, rekla mi da jeste, najvjerovatnije se materica širi, pa kao što imaju strije na koži stomaka, da tako imaju strije i sa unutrašnje strane. Uglavnom znalo mi se dogoditi tako par puta, i nije bilo nikakvih loših posljedica, dont worry [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|