stefania
|
ja evo da se i na ovoj temi malo aktiviram ja sam sad u 21-22. sedmici, tj 21+4...krvarenje tj nesto odvratno i smedje dobila sam iz cista mira, prije tri sedmice tacnije 21.01. otrcala sam doktorou u panici, to jest, moj dok murtezic je bio na godisnjem pa sam otisla kod dr. dizdarevica koji je divan, divan i divan i koji me bas svojski i detaljno pregledao i potpuno ozbiljno shvatio moje stanje i paniku. uglavnom, on mi nije znao navesti tacan uzeok krvarenja, pregledao je bebacha i tu sam se malo smirila kad sam vidjela da je on ok i da ga bas zaboli sto ja krvarim :)..zatim me je doktor pregledao vaginalno i plus onom vaginalnom sondom i rekao mi da mi je grlic relativno k, ali da je bebi dosta krupan i da je prilicno nisko, pa da mi stvara pritisak...terapija, apaurini, magnezij, strogo mirovanje...poslije par dana docekam i murtezica, odem na jezero on me pregleda u prilicnoj frci (tamo na jezeru vazda frka neka) i kaze da ni on ne zna sto sam krvarila, eto ko valjda je tu bio neki hematom i da ce mi se to krvarenje mozda malo opet vratiti, da se ne prepadam ako opet bude smedji iscjedak...frka je sto imam kontrakcija nekih, koje dolaze same od sebe tj, materica valjda odbija da se siti :S i dalje ultra strogo mirovanje...do hale i nazad :)...tako je i bilo, krvarila sam jos malo, sad je srecom, i mashallah prestalo i aBd nece se ponavljati (iskreno se nadam)...jos imam nekih kontrakcija, ja mislim da je to to, cesto me zaboli stomak ko da cu dobiti, pravi menstrualni bol, krsta, jajanici + ludi pritisak na stidnu kost...uglavnom, hocu ovo da vam kazem: otkako sam pocela da mirujem, ali zaista da mirujem a ne tipa, evo mirujem, nego samo da operem sudje, usisam, skonim ovo,ono i slicno, kuca jest znatno prljavija iako se moj divni muz maksimalno trudi da sve on uradi (jbg ko musko samo sve zamrljavi ), ali mene stomo manje boli...tako, nije zene moje isprazna prica ono sto doktori kazu, jbg ako kaze ne kaze bas bezze i mislim da svaka od nas jeste sklona da kaze, ma haj, nije mi nista, sad cu ja nesto na brzinu...barem znam da ja jesam takva sigurno..ali od sad druga prica, sto se meni tice moze sve da se srusi, samo da ovo dijete izadje iz mene zivo i zdravo, a dalje cemo lako aBd...dakle, ako imate bolove, a niste u prvom tromjesecju, moguce je da nisko nosite i ako se forsirate, ugrozavate sebe i bebu...zato, j.bo prozore prljave i pamet u glavu