|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaova
10.12.2012 20:54:02   
Amelaa RR
Prenos postova s duple teme

IZVORNA PORUKA: 24habibi

slm!

eto, da vam ispricam. imam muza, djete, ocekujem jos jedno djete. ne zivimo u bosni nego u inostranstvu. u bosnu idemo triput u godini. ovaj moj muz je napravio sebi u bosni kucu, mislio je da ce se dole ozeniti. a mi smo se upoznali. radio je od 18te godine u inostranstvu. tu smo se upoznali, imamo obojica oko 30-te godine. prije je zivio sa majkom i sa sestrom starijom vala kad je bio u bosni, to su praznici i nova godina i ljeto. kad je mene upoznao je odma uselio sestru u kucu i majku, nemam nista protiv majke super se slazemi i volim je. a imam protiv sestre jer zena je bez perspektiva. ona je gazdarica u kuci mm. sve bira sta se kupuje u kucu, nece se udati, a ima okolo 35g. nema ni posla ni para. mislim da joj dava mm. on nju puno podrzava i shvadjamo se samo zbog nje i zbog nikog vise. u meni je neka ljubomora jer mi se guzvamo u stanu sve mu je tesko kupiti a ona tamo ko kraljica svega. kad m ona salje sms e nije cesto jednom u mjesecu pita samo kako je moje dijete. i sta radi, znam da bi ja sta napravila lose odma bi me provalila u govna. nekako se ne kontamo ni ona mene. a imam osjecaj da je mm voli vise nego mene jer ona tamo zivi i strazi zidove. onako nemam ni potrebe zbog nje da odem na odmor tamo, kad je nebi bilo vise puta bi pozeljela. i mm kaze meni zadnji put ako je neprihvatis budemo se rastali, fala lijepo dragi! neznam nemam vise snage i nista. kad smo tamo dize nos ako treba sta skuvati, budemo dan dva tri i ocekuje od mene da joj ja kuvam i prerem sudje a nema kroz godinu posla nista. i kad sam rekla da sam drugi put trudna ona odma osla na spavanje neznam meni je sve doslo do povracanja kad su upitanju sad ovi praznici i valja otic tamo. e zao mi ali toliko podrske od muza prema sesri ja u zivotu nisam ni vidjela ni cula. moja osjecanja su na nivou crne ovce, hay sallam vama.

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

To nije lijepo od tvog muza i moj je takav kad dodje zaova svrata trci da me nauci kako sa detetom muzem itd ja sam cutala on cutao i rekla sam mu da treba seki da objasni da mu se ne mijesa u porodicu i tacka!Ljubomorna ne trebas bit samo mu objasni da ona nema nikakvo pravo da vam se u nista mijesa.

IZVORNA PORUKA: MELLI

Sad me kamenujte, ali ....
Ti si svog muža dobila u paketu sa njegovom porodicom koju on nije birao, je li tako? Tu svoju zaovu ti viđaš nekoliko dana u godini, pa ti je i to teško? Ona živi u kući tvog muža, u kojoj vi svakako nemate namjeru živjeti, a ti si ipak ljubomorna, jer je vama, kilometrima daleko od te kuće, tijesno u stanu. user posted image
Ona ništa ne radi cijele godine i neće tebi da kuha kada ti dođešuser posted image Pa je li dužna?
Kuhaš li ti njoj, jesi li dužna? Niti ona mora tebi, niti ti njoj. Pa u čemu je problem?
Šta te briga koliko ona ima godina i je li zaposlena i u braku. To je njen život.
Ona je sestra tvog muža, meni je logično da on njoj pomaže ako može. Naravno da pri tom ne treba tebe zanemariti. Ali ne možeš očekivati da se on sad svih na svijetu odrekne zato što je tvoj muž. I njima je brat, sin...
Imaš li ti brata, sestru? U kakvim ste odnosima? Šta kada bi on tebi tražio istu stvar...Budi malo realna.
Ja ovdje ne vidim problem, možda ti nisi najbolje opisala situaciju, ali po ovome, rekla bih da nisi u pravu ni najmanje.
Ako je već toliko ne podnosiš, nemoj ići, neka ide samo TM, ili izbjegavaj kontakte s njom.
Pokušaj promijeniti i ti svoj stav, pa će i ona. Zna li ona, da tebi sve to smeta? Reci otvoreno, pa nek hala gori.user posted image
Nemoj se ljutitiuser posted image

MELLI mescini da si i ti slican parazit svoje rodbine. zna ona da mi smeta i svi to znaju. nezanima me kakav ima ona zivot, al ne valja da ima mm jos jedno staro dijete znas! to je meni vanserijsko razmisljanje svako tele valja se postaviti na svoje noge kad se rodi. et

IZVORNA PORUKA: Marija13

e moja ti, vidim ja da su se one navikle da im on salje lovu, vjerovatno je slao vise dok je bio momak, pa traze da se i sad ponasa kao da nije ozenjen. Poznajem takve slucajeve vrlo dobro. On njima lovu, a vama moze kako god, pa i stisnuti se u stanu. To mozes jedino s njim rijesiti, budi mudra i nemoj se svadjati. Vec pokusaj to nekako "zenski" postici user posted image
A takvih zaova neudatih i ne.ebanih ima dosta ovdje kod nas user posted image

IZVORNA PORUKA: grozđe

24habibi vjerujem da ti nije lako dok trazis savjet i izjadala si se ovdje.
Ne moze se ovdje puno reci jer nismo culi drugu stranu ( tvoju zaovu ) a bez toga nije fer.
Vjerujem da ces se sloziti sa ovim.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 601
20.12.2012 20:41:28   
Precious

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Prenos postova s duple teme

slm!

eto, da vam ispricam. imam muza, djete, ocekujem jos jedno djete. ne zivimo u bosni nego u inostranstvu. u bosnu idemo triput u godini. ovaj moj muz je napravio sebi u bosni kucu, mislio je da ce se dole ozeniti. a mi smo se upoznali. radio je od 18te godine u inostranstvu. tu smo se upoznali, imamo obojica oko 30-te godine. prije je zivio sa majkom i sa sestrom starijom vala kad je bio u bosni, to su praznici i nova godina i ljeto. kad je mene upoznao je odma uselio sestru u kucu i majku, nemam nista protiv majke super se slazemi i volim je. a imam protiv sestre jer zena je bez perspektiva. ona je gazdarica u kuci mm. sve bira sta se kupuje u kucu, nece se udati, a ima okolo 35g. nema ni posla ni para. mislim da joj dava mm. on nju puno podrzava i shvadjamo se samo zbog nje i zbog nikog vise. u meni je neka ljubomora jer mi se guzvamo u stanu sve mu je tesko kupiti a ona tamo ko kraljica svega. kad m ona salje sms e nije cesto jednom u mjesecu pita samo kako je moje dijete. i sta radi, znam da bi ja sta napravila lose odma bi me provalila u govna. nekako se ne kontamo ni ona mene. a imam osjecaj da je mm voli vise nego mene jer ona tamo zivi i strazi zidove. onako nemam ni potrebe zbog nje da odem na odmor tamo, kad je nebi bilo vise puta bi pozeljela. i mm kaze meni zadnji put ako je neprihvatis budemo se rastali, fala lijepo dragi! neznam nemam vise snage i nista. kad smo tamo dize nos ako treba sta skuvati, budemo dan dva tri i ocekuje od mene da joj ja kuvam i prerem sudje a nema kroz godinu posla nista. i kad sam rekla da sam drugi put trudna ona odma osla na spavanje neznam meni je sve doslo do povracanja kad su upitanju sad ovi praznici i valja otic tamo. e zao mi ali toliko podrske od muza prema sesri ja u zivotu nisam ni vidjela ni cula. moja osjecanja su na nivou crne ovce, hay sallam vama.

To po meni nije uredu da toliko gotivi seku i sve joj daje pa njegovoj porodici fali i da tako uslovljava ženu, čuj moraš prihvatiti moju sestru. Tačno je kad se udaš njegova porodica postaje i tvoja u određenoj mjeri, ali ako se neko ne odnosi prema tebi s poštovanjem ne trebaš ni ti!
Ne vidim razlog da nešto ne skuha, ipak joj sve tm omogućuje, po tvojoj priči bez vaše pomoći bi bila bez ičeg.
Pokušaj razgovarat sa tm i lijepo mu objasnit šta ti i zašto smeta. Muškarcima trebaš detaljno objasniti da bi razumjeli, pogotovo ako je neki ne baš pristupačan i slično. Ako to ne upali uslovi i ti njega :)

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 602
8.6.2013 12:30:48   
kolacic
Majko moja, sve kontam sveki mi frka ziva, a zaova mi je vjerujte gora od nje. Podmukla, sve ona hinjaluka meni podbaci, zadnji put ona meni govori (ja davala djetetu bananu, dijete JEDE, a ona hoce da joj da monte u pola moga davanja banane, samo zato da ja vidim kako ona vise voli da jede iz njene ruke nego iz moje monte, jako zdrav obrok user posted image ): pa nece ti ona TO, vidis da ti preko volje jede dva zalogaja, daj vamo da joj tetka da monte, isto ko da je dijete moje ona rodila i ona bolje od mene zna user posted image ja je pogledam i nista ne kazem, zahvaljujuci sto je u sobi i muz i svekar i svekrva i ona koja se pravi pametna, ali bih je sasula sa zemljom da smo bile same user posted image user posted image

ma nosi se i ti i tvoj monte, dijete kad vidje monte kaze necu bananu (ko i svako dijeta za slatkim) i ona se pobjednicki nasmijesi, kao vidis da sam u pravu i gura joj monte u usta, ja pogledam u dijete, jedva dise koliko joj trpa monteuser posted image

mrs zaove od mene...gore su od svekrve.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 603
8.6.2013 12:52:23   
jasmin
kolacicu bona,pa što ti je zaova ovdje kriva?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 604
8.6.2013 13:04:03   
beba bu
a bogami zaove su danas gore od svekrva znam iz ličnog iskustva,moja zaova šta joj got treba leti kod mm da joj uradi a udata je ima svoga muža pa nek joj on uradi a ne uvijek bratu trčati zato što njen muž ne smije od svoje sestrepa bi sada htijela da i ona svoga brata tako nauči da on radi šta ona kaže ali ne kod mene to ne pali ja joj kažem u startu ako si misla da ti brat sve radi nisi se trebala udavati pa onda čovijeku nebi ni bilo krivo nešto da uradi jesam li upravu molim vas lijepo

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 605
8.6.2013 13:04:08   
kolacic
cuj sta mi je kriva????

Kako ona zna od mene sta je mom djetetu bolje i sta treba da jede?
Jel banana zdravija od montea, to meni nije obrok, to je gluparija izmisljena za djecu, ali uostalom, ona ne postuje mene, pravi se najpametnija i najbolja u svemu, i smeta mi sto ona misli da zna bolje od mene sta mi djete voli...ma nema ona blage, da ima djece, ne bih zahatorila toliko, ali nema nijedno, zato ne kontam sto se prsi tu pred muzem i svekrom da pokaze meni da bolje znauser posted image

ma i nek se prsi, to je moje dijete i ja bolje znam sta je za nju dobro od nje...

Jednom kaze ona kao ona pametna : Hebem ti ja tog doktora (covjek rekao da oblacim dijete ko sebe) eto ti mi kazi jel to normalno, ona drzi glavnu rijec kako cu dijete i sta cu kad sam kod njih, ma vala ne bih trpila da mi je muz a ne zaova da mi komanduje user posted image user posted image user posted image hebo ti nju namcorastu.

(odgovor članu sisqo123)
Neposredna veza do poruke: 606
8.6.2013 13:07:00   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: kolacic

Majko moja, sve kontam sveki mi frka ziva, a zaova mi je vjerujte gora od nje. Podmukla, sve ona hinjaluka meni podbaci, zadnji put ona meni govori (ja davala djetetu bananu, dijete JEDE, a ona hoce da joj da monte u pola moga davanja banane, samo zato da ja vidim kako ona vise voli da jede iz njene ruke nego iz moje monte, jako zdrav obrok user posted image ): pa nece ti ona TO, vidis da ti preko volje jede dva zalogaja, daj vamo da joj tetka da monte, isto ko da je dijete moje ona rodila i ona bolje od mene zna user posted image ja je pogledam i nista ne kazem, zahvaljujuci sto je u sobi i muz i svekar i svekrva i ona koja se pravi pametna, ali bih je sasula sa zemljom da smo bile same user posted image user posted image

ma nosi se i ti i tvoj monte, dijete kad vidje monte kaze necu bananu (ko i svako dijeta za slatkim) i ona se pobjednicki nasmijesi, kao vidis da sam u pravu i gura joj monte u usta, ja pogledam u dijete, jedva dise koliko joj trpa monteuser posted image

mrs zaove od mene...gore su od svekrve.

haha draga moja netrebas se nervirati oko toga,moj rodzeni babo i dan danas kad vidi djecu ospe prvo sto im nisi ovo obukla ili ono nek se srede malo,pa preko hrane sto im nepravim ovako pa onako,on najbolje zna kako djete odgajati i "odrzavati",.........sinu mi je 14g osmi je razred,da nisam dobra majka davno bi se primjetilo....samo kuliraj...nek pojede monte nece umrijeti bez banane 1 dan,nego izazivati svadzu.ma jarane samo cusnes djete nek ga hrane paze itd kad budes izmedzu 4 zida ti po svom

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 607
8.6.2013 13:09:42   
kolacic
znate ona toliko je hinja da mi se odvali smijati u facu kad vidi da nesto recimo spetljano uradim, nebitno sta, a ne pogleda sebe nikad, ne, ona je nivouser posted image user posted image user posted image user posted image to ti je zena cudna da cudnija ne moze biti. a ja sam stvarno sa svima super, imam brdo prijatelja, i ona samo nesto kako mi te "nazovi prijateljice" nabijaju noz u ledja a ona ima na prste da nabroji, a i te su udate i nikad se ne vidja s njima, pa hebo ti prijateljice s kojima se ne vidjas, sta ce ti, u imeniku ??

ma uostalom, ona mene podcjenjuje u svemu, tako i s djetetom, i u tome je moj bijes, gleda mene ispod sebe jer je ona iznad mene, u svemu i po svemu user posted image

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 608
8.6.2013 13:10:46   
beba bu
KOLAČIĆU ZA MENE SI UPRAVU NARAVNO DA JE BOLJA BANANA OD MONTEA JA KADA GA POJEDEM GLAVA ME ZABOLI A NE DIJETE JA SVOJIMA KAŽEM SVAK IMA SVOJU DJECU I NEK SE MOGA OKANE NE ZANIMAME KO ĆE SE I HOĆELI LJUTITI SAMO MI JE VAŽNO DA JE MM UZ MENE A ZAOVA NEK SE UDAJE I SEBI RODI PA NEK SAMO SA MONTEOM GA HRANI TAKO JOJ RECI BAR BI JOJ JA TAKO REKLAuser posted image

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 609
8.6.2013 13:17:25   
kolacic
eh, to da mi je reci, to bih uradila sa slascu, nek rodi pa nek joj pliva dijete u kinder cokoladi i monteu, ja samo kuham domace, a kad pravim ako je i ona ukljucena u obrok, dorucak ne moze jer sam stavila jajeuser posted image , rucak eto moze ovog onog, ko da je u restoranu, pa zajebancija ziva da ona pojede nesto, i to jede ko mrav, a pitate li kuha li ona ikada obrok nama? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

odgovor je svima: ne, i to kad nije na vrijeme, buni se ko da veceru pravite a ne rucak user posted image

hebla mater svoju, vidjet cu je u braku kako ce ona, pitam se hoce li supe znati napraviti...

(odgovor članu beba bu)
Neposredna veza do poruke: 610
8.6.2013 13:17:42   
teacher75
ne zove se djaba ZAOvauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu beba bu)
Neposredna veza do poruke: 611
8.6.2013 13:19:32   
teacher75

znate ona toliko je hinja da mi se odvali smijati u facu kad vidi da nesto recimo spetljano uradim, nebitno sta, a ne pogleda sebe nikad, ne, ona je nivouser posted image user posted image user posted image user posted image to ti je zena cudna da cudnija ne moze biti. a ja sam stvarno sa svima super, imam brdo prijatelja, i ona samo nesto kako mi te "nazovi prijateljice" nabijaju noz u ledja a ona ima na prste da nabroji, a i te su udate i nikad se ne vidja s njima, pa hebo ti prijateljice s kojima se ne vidjas, sta ce ti, u imeniku ??

ma uostalom, ona mene podcjenjuje u svemu, tako i s djetetom, i u tome je moj bijes, gleda mene ispod sebe jer je ona iznad mene, u svemu i po svemu user posted image

pa vidis da je ljubomorna na tebe i iskomplexirana. briga te, samo je cooliraj i nek ne vidi da te uspjela uvrijediti. bice joj gore tako

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 612
8.6.2013 13:31:31   
kolacic
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa vidis da je ljubomorna na tebe i iskomplexirana. briga te, samo je cooliraj i nek ne vidi da te uspjela uvrijediti. bice joj gore tako

mogu ti reci da si upravu, pravo je iskopleksirana, sve nesto ona birka, majke mi, ne mogu joj ni poklona kupiti za rodjendan, vjecito ih vracam ne zbog velicine, nego sto joj se ne svidja user posted image posutala bih je s noge na nogu zadnji put kad joj je rodjendan bio...to necu da pricam, tek bi onda vidjeli kakva je, eto da sam joj cokoladu donijela ja bih je ostavila, a ne, pored mog poklona kupila sebi gospoja istu stvar za sedmicu i jos mi se hvali i pokazuje, vidi kako je lijepo, tvoje je je imalo ovo, a ovo vidis ima ovo...mrs tamo nezahvalna budalo...pa da mi se ne znam ti kako ne svidja nesto sto mi je dala, zahvalila bih se i ostavila negdje, a ne za sedmicu idem ja ko da sam pehar osvojila i pokazujem joj istu stvar koju je sedmicu prije ona meni kupila za rodjendanuser posted image

sta reci o takvoj osobi, osim da je nezahvalna, iskompleksirana i cudak?

< Poruku je uredio kolacic -- 8.6.2013 13:33:02 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 613
8.6.2013 13:47:27   
Derya
Kad bi zaove pocele pricati o snahama user posted image user posted image kud bi ovo otislo, a tek kad bi se sastale pa da cujemo obe strane. Ista stvar kao i sa svekrvama i snahama, ma sve ludo..uvijek neko na nekoga ljubomoran, nesto mu smeta.. Stvarno se nije rodio onaj ko bi covjeku ugodio!user posted image A i ti draga 24habibi reci muzu kako stoje stvari, sta ti smeta i tacka! Pa jbg i da ode svako na svoju stranu nije kraj svijeta..pa gore ti je da trpis to cijeli zivot! Hajde ne kazem ako fakat tesko zive, pa naravno da bih pomogla koliko mogu..ali da sad odvajam od sebe, stisCem se :D zbog drugih e vala necu!

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 614
8.6.2013 13:48:27   
jasmin

cuj sta mi je kriva????

Jel banana zdravija od montea, to meni nije obrok, to je gluparija izmisljena za djecu, ali uostalom, ona ne postuje mene, pravi se najpametnija i najbolja u svemu, i smeta mi sto ona misli da zna bolje od mene sta mi djete voli...ma nema ona blage, da ima djece, ne bih zahatorila toliko, ali nema nijedno, zato ne kontam sto se prsi tu pred muzem i svekrom da pokaze meni da bolje znauser posted image

ma i nek se prsi, to je moje dijete i ja bolje znam sta je za nju dobro od nje...

Jednom kaze ona kao ona pametna : Hebem ti ja tog doktora (covjek rekao da oblacim dijete ko sebe) eto ti mi kazi jel to normalno, ona drzi glavnu rijec kako cu dijete i sta cu kad sam kod njih, ma vala ne bih trpila da mi je muz a ne zaova da mi komanduje user posted image user posted image user posted image hebo ti nju namcorastu.

Pa kad znaš šta je bolje za tvoje dijete,kako si dozvolila da joj ona da monte user posted image ?
To se kaže,moja curka sad papa bananu,neće jesti monte i nabaciš od uva do uva user posted image .
Ako je opet uporna,uzmeš dijete i prošetaš vanka,ha ja.
Ne znam kako uopće dozvolite da neko poništi vašu odluku,još pred vama?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 615
8.6.2013 13:52:54   
Hanady RR
hebla mater svoju, vidjet cu je u braku kako ce ona, pitam se hoce li supe znati napraviti...

mnogo očekuješ od osobe prem kojoj nemaš poštovanja ni trunke...
svi smo različiti, da smo isti ne bi valjalo...
sve što radiš i činiš za nekoga radi na način da ne očekuješ zauzvrat istom mjerom...zna se ko zapisuje i gdje se to vraća...
ona je sestra tvoga muža, ja ih imama dvije da mi ih Allah poživi...i njihovoj djeci
u moju sestru kad bi moj muž tako rječima i u šali oči bi mu izrovila...tako i ja baš pazim da ne radim i govorim drugom što ne bih da meni neko radi...
ovo što sam ti boldirala o vašem odnosu ništa ne govori, o njoj zaovi ne govori ništa al o tebi mnogo...zato ti savjetujem da živiš svoj život ako ona u njemu donosi negativnost napravi distancu al nikada ne dozvoli sebi d amužu kažeš riječ na njegovu sesru jer za sestre i braću oči kopamo...a i brak potkopamo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Derya)
Neposredna veza do poruke: 616
8.6.2013 13:56:37   
muaaa
Ja samo citam i sutim....toliko se pljuje po svekrvama,pa zaovama

Ja cu otvoriti temu Snahe,pa opaliti...a jos ce mi se neko pridruziti

Sve sto je vezano za muski rod,vase muzeve vi to nemozete ocima pogledati niti smisliti...cas_t izuzetcima ima jako finih snaha....

Ma sta ste vi "gospoje savrsene"...malo se upitajte zasto dovodi do svega toga sto vam se desava...nije moguce da samo svekrve i zaove nevaljaju??

< Poruku je uredio muaaa -- 8.6.2013 13:57:31 >

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 617
8.6.2013 13:58:00   
kolacic

IZVORNA PORUKA: jasmin

cuj sta mi je kriva????

Pa kad znaš šta je bolje za tvoje dijete,kako si dozvolila da joj ona da monte user posted image ?
To se kaže,moja curka sad papa bananu,neće jesti monte i nabaciš od uva do uva user posted image .
Ako je opet uporna,uzmeš dijete i prošetaš vanka,ha ja.
Ne znam kako uopće dozvolite da neko poništi vašu odluku,još pred vama?

u pola banane je sveki donijela monte, ja pozelenila, moje dijete ako vidi nece voce, to radi 99 % djece kad su slatkisi u pitanju, ali je znalacki to zaova iskoristila da pokaze da ona zna bolje i da ona nece kao "to tvoje" nego njenouser posted image user posted image user posted image i posadila dijete na kauc i otvorila monte i gura joj u usta. muz mi tu sjedi i svekar, zar ima ikakvog smisla da ja tu dramu pravim? ne, naravno, samo me komentari provociraju, sta ona zna hoce li ona zaista bananu ili nece, ne voli nesto voce ali boga mi ga jede kad joj ja dam, nema price, i oni hoce da oni imaju primat kad je kod njih, pogotovo sveki i zaova, mrze kad mene ona poslusa a ne njih, kao da im je krivo sto sam joj mama i sto nemaju privilegiju ko ja, pa pobogu i ova ce imati djecu, necu joj se ja petljati u obrok i kako je obukla dijete ko ona meni, ona pita sto joj ne obucete ovo ono (nikad mene direktno jer pobogu ja oblacim, ne muz, ali to ona pita kad smo skupa sto joj niste obukli....)
ma ja necu svadju, dosta mi je sto je namcorasta sama po sebi, a vala, da smo bile same cula bi me, sa slascu bih joj zabranila da joj gura monte pored moje banane, ta necu se ja prepirati s njom sta moje dijete treba da jede, izgleda to njeno dijete pa ona bolje zna??? user posted image

hm, hebo je monte njen, i njeno kulturno uzdizanje, ko da je doktor nauka i princeza od Wellsa.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 618
8.6.2013 14:04:31   
kolacic
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mnogo očekuješ od osobe prem kojoj nemaš poštovanja ni trunke...
svi smo različiti, da smo isti ne bi valjalo...
sve što radiš i činiš za nekoga radi na način da ne očekuješ zauzvrat istom mjerom...zna se ko zapisuje i gdje se to vraća...
ona je sestra tvoga muža, ja ih imama dvije da mi ih Allah poživi...i njihovoj djeci
u moju sestru kad bi moj muž tako rječima i u šali oči bi mu izrovila...tako i ja baš pazim da ne radim i govorim drugom što ne bih da meni neko radi...
ovo što sam ti boldirala o vašem odnosu ništa ne govori, o njoj zaovi ne govori ništa al o tebi mnogo...zato ti savjetujem da živiš svoj život ako ona u njemu donosi negativnost napravi distancu al nikada ne dozvoli sebi d amužu kažeš riječ na njegovu sesru jer za sestre i braću oči kopamo...a i brak potkopamo

znas sta, moj odnos s njom je takav da o njoj kazem javno na forum hebo mater njenu, nigdje vise, a ona meni u lice kaze ti nisi normalna osoba, zato molim te ne zakljucuj o meni nista, jer ja na to se samo kulturno zahvalim jer to je njena kultura a ne moja, a ovo sto govorim na forum je samo da se istresem jer i ja sam covjek od krvi i mesa, i ja imam prag granice dokle mogu bilo sta tolerisati, ali je vjeruj uvazavam i vise nego sto to zasluzuje, izvinem joj se iako ona meni na ono nisi normalna nikad nije, cak i ako sam je porukom nekom uznemirila i stvorila joj obavezu ja se izvinem i ne javljam joj se, ona mene nikad ne nazove, nikad, za rodjendan samo iz kurtoazije, i prema tome, molim vas, sve uzmite s rezervom, jer ja njoj nikad nista ne kazem nista lose, a ona se uzdize u visine ko da je paris hilton pa je ispod njenog nivoa ovo ili ono.

< Poruku je uredio kolacic -- 8.6.2013 14:07:21 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 619
8.6.2013 14:23:34   
Galicia
Ne znam sta se uzrujavas bezveze.
Kako se ti postavis prema nekome, tako ce se i ta osoba ponasati prema tebi. Ziva istina.

Jel mozes ti nju izbaciti iz svog zivota, mislim maksimalno ignorisati? Ako ti vec toliko smeta.
Zasto uopste mislis da ona ima zelju da se natice s tobom ko je bolji ko je gori, i dal je to toliko bitno?

I ja bih prije pojela Monte nego banana, a ne dijete. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 620
8.6.2013 14:26:39   
teacher75
pa sto je ikako zoves? i ja bih nju od rodjendana do rodjendana, napravi distancu i sve ce biti super

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 621
8.6.2013 14:32:16   
EEDITH
IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja samo citam i sutim....toliko se pljuje po svekrvama,pa zaovama

Ja cu otvoriti temu Snahe,pa opaliti...a jos ce mi se neko pridruziti

Sve sto je vezano za muski rod,vase muzeve vi to nemozete ocima pogledati niti smisliti...cas_t izuzetcima ima jako finih snaha....

Ma sta ste vi "gospoje savrsene"...malo se upitajte zasto dovodi do svega toga sto vam se desava...nije moguce da samo svekrve i zaove nevaljaju??

user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 622
8.6.2013 14:33:44   
jasmin
Joj,pa ne praviš scenu ako ljudima u startu pojasniš da tvom djetetu ne smije dati ništa bez tvog znanja i dozvole user posted image .
Čuj da mi neko dijete posadi na kauč i kljuka ga nečim,a ja ćutim i pišem po forumu o toj sceni user posted image .....
I onda taj neko kriv što ja nemam stav?
Stvarno,jesam li ja vanzemaljac...................

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 623
8.6.2013 14:37:18   
EEDITH
nisi ti jasmin vanzemaljac,ja sam..........
ja pročitala zova user posted image user posted image i zato sam tu,
a sada user posted image user posted image
i nemam zaovu /nažalost/

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 624
8.6.2013 14:38:04   
Galicia
I ja bih odmah rekla sta mi smeta.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *