|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaova
3.12.2012 11:24:35   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

i da dodam ova zaova jeste paraziti i vi pricajte sta god zelite , sram je bilo aj ne bih uzimala od bratove djece NEMA SILE i jso da se prsim bljakkkk i ne znam koji klinac stadoste u njenu zastitu SVASTA .

Pa Mirkice draga,ja napisah vec,mozda cura nije u stanju da radi,evo s majkom je,ko zna sta je u pitanju,nemoj osudjivati.Ovdje u Bosni imamo i dosta primjera takvih.ajd na stranu da nemoze posao naci,ali drugo sta sve ne mozda je u pitanju.
I nije fer da tako osudjujes ljude koji zive od necije pomoci.Sagledaj malo neke druge strane

P.S.Odoh ja na kafu s drugaricom,i malo parazitski zivjeti od para mm.

ehh vidis ovdje se pise ako zena ne radi a muz radi ZENA PARAZIT user posted image user posted image user posted image a ako muz radi i druge finansira onda je to dobro LELEL dva dobra nikako sastaviti.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 576
3.12.2012 11:27:46   
Volim Te!

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Anonimno jer ne zelim da moja zaova ovo cita.... iz humanosti.
ja sam bila razvedena i imam dijete koje sam dovela sa sobom. Moja curica sad tog covjeka zove tata... njegova mama ju voli,mazi,ljubi,grli...i njegova divna sestra. Nikad nismo primejtile jedn
om njihovim gestom da ne pripadamno tu.uvijek smo bile dobrodosle. od samog pocetka. njegova mama je srdacna od üpocetka,kao i njegova sestra. Bolesna sestra, od koje se mi sakrijemo pa placemo skupa od straha sta ce sa njom biti! sisqo sram te bilo, i evo ja te kritikujem! toliko zalosti na svijetu ima zbog izgubljenih osoba a ti trazis problem tamo gdje ga nema! kad nju vidim sretnu i mm sretnu da se grle pa ga ona poljubi,izadem iz sobe da plaem i da se molim Bogu da nam ona ozdravi! zbog nje, zbog mm jer ga volim. iskreno! i volim kad je sretan! mrzim kad je tuzan! i nekad uskratim neku igracku kcerki jer to potrosim na zaovu...moja kcerka je ziva i zdrava i zivot je pred njom...i nije mi zao. lljudi zaboravljaju da problemi pocinju onda kad je zdravlje naruseno. tek onda

Nije sisqo nego habibi user posted image i nemoj tako govorit vec zahvali Allahu sto si sletela medju normalne ljude,toliko!

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 577
3.12.2012 11:30:59   
Mirkica
i da dodam ja goovrim samo o slucaju ove ovdje zaove , u tom postu sam osjetila da je zova paraziti i jeste , ja tako skontala dok neko ne dokaze suprotno, nisam mislila na sve i svakoga.
Jedna forumasica je svoju zaovu godinama pomagala ali zante sta ta zaova je gledala uvjek da uzvrati pa makar lijepom rijeci ehh vidite za mene tu nije problem nikakav, a da me neko pravi budalom jos da mi kaze HOS HOS NECES CAOOO ma nema sanse .
Iz istog slucaja se moja kona razvela jer nijeeee mogla podnjeti vise da on sto zaradi salje mamai i sestri i babi dok ona jadna trci radi u smjenama da bi se skucili , nije bas tako sve kako vi mislite ali eto , bitno je da se gleda samo jedna strana meni zao svakoga a ispravana je samo onaj ko je ispravan nije bitno jel iz BIh ili iz Amerike.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 578
3.12.2012 11:31:29   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Volim Te!

ja sam bila razvedena i imam dijete koje sam dovela sa sobom. Moja curica sad tog covjeka zove tata... njegova mama ju voli,mazi,ljubi,grli...i njegova divna sestra. Nikad nismo primejtile jedn
om njihovim gestom da ne pripadamno tu.uvijek smo bile dobrodosle. od samog pocetka. njegova mama je srdacna od üpocetka,kao i njegova sestra. Bolesna sestra, od koje se mi sakrijemo pa placemo skupa od straha sta ce sa njom biti! sisqo sram te bilo, i evo ja te kritikujem! toliko zalosti na svijetu ima zbog izgubljenih osoba a ti trazis problem tamo gdje ga nema! kad nju vidim sretnu i mm sretnu da se grle pa ga ona poljubi,izadem iz sobe da plaem i da se molim Bogu da nam ona ozdravi! zbog nje, zbog mm jer ga volim. iskreno! i volim kad je sretan! mrzim kad je tuzan! i nekad uskratim neku igracku kcerki jer to potrosim na zaovu...moja kcerka je ziva i zdrava i zivot je pred njom...i nije mi zao. lljudi zaboravljaju da problemi pocinju onda kad je zdravlje naruseno. tek onda

Nije sisqo nego habibi user posted image i nemoj tako govorit vec zahvali Allahu sto si sletela medju normalne ljude,toliko!

vratis na pocetak rasprave i vidis da nije vise habibi.

< Poruku je uredio Lulu_ -- 3.12.2012 11:33:00 >

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 579
3.12.2012 11:34:59   
Volim Te!

IZVORNA PORUKA: Lulu_

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

vratis na pocetak rasprave i vidis da nije vise habibi.

Da ti pojasnim....Ova anonimna se mnogo lijepo slaze sa muzevom porodicom,meni srce ko kuca jer volim kad nesto takivo cujem,samo joj je greska da ovu drugu kritikuje ovako jer nije svaka zaova dobra kao njena,a ja lutko bas lose prolazim u zivotu bas zbog toga sto nisam podla,tako.

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 580
3.12.2012 12:04:17   
henna ze

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 581
3.12.2012 12:14:46   
aidana

IZVORNA PORUKA: Mirkica

i da dodam ja goovrim samo o slucaju ove ovdje zaove , u tom postu sam osjetila da je zova paraziti i jeste , ja tako skontala dok neko ne dokaze suprotno, nisam mislila na sve i svakoga.
Jedna forumasica je svoju zaovu godinama pomagala ali zante sta ta zaova je gledala uvjek da uzvrati pa makar lijepom rijeci ehh vidite za mene tu nije problem nikakav, a da me neko pravi budalom jos da mi kaze HOS HOS NECES CAOOO ma nema sanse .
Iz istog slucaja se moja kona razvela jer nijeeee mogla podnjeti vise da on sto zaradi salje mamai i sestri i babi dok ona jadna trci radi u smjenama da bi se skucili , nije bas tako sve kako vi mislite ali eto , bitno je da se gleda samo jedna strana meni zao svakoga a ispravana je samo onaj ko je ispravan nije bitno jel iz BIh ili iz Amerike.

Ja se slazem sa Mirkicom. Nije nista crno i bijelo. Ako je zaova od habibi invalid pa ne moze raditi onda treba da je bude sram sto tako razmislja. Meni bi mm pao u ocima da nece da pomogne sestri koja ne moze da brine o sebi, i kada ne bi on onda bih ja to uradila.
Ali ako je to savrseno zdrava zena od 35 godina, koja pije kafu sa konama dok ja rintam od danas do sutra da bi ona imala, e pa to je vec skroz druga stvar. Hajd pomoci dok se ne snadje ali sad citav zivot tako odvajati od moje djece a ona da nista ne radi...nema sanse.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 582
3.12.2012 12:16:32   
Hanady RR
kakav čitav život...ženi 35 godina...
pa može se udati za 5-7 godina i 10 godina....pa će sve biti u vidu poklona od brata...
moe sutra naći posao...
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.12.2012 12:17:35 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 583
3.12.2012 12:33:28   
aidana
Pa dobro ako ti je lakse tako, i 5-10 godina je previse. Za taj period se moze naci kakav takav posao ako se zeli. Podji ti prva od sebe, tebe ne bi bilo sramota da te godinama izdrzava brat koji ima porodicu a ti nista ne radis?
Dakle kao sto sam napisala gore, to sve u slucaju da se radi o zdravoj osobi koja moze raditi.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 584
3.12.2012 12:36:20   
Volim Te!

IZVORNA PORUKA: aidana

Pa dobro ako ti je lakse tako, i 5-10 godina je previse. Za taj period se moze naci kakav takav posao ako se zeli. Podji ti prva od sebe, tebe ne bi bilo sramota da te godinama izdrzava brat koji ima porodicu a ti nista ne radis?
Dakle kao sto sam napisala gore, to sve u slucaju da se radi o zdravoj osobi koja moze raditi.

user posted image user posted image zena nije nigde navela da je zaova bolesna,da jeste mislim da se nebi ovde javljala,prije ce bit da je neka zeljna one stvari(oprostite) imam i ja rodicu 35 god jos ne moze da nadje pozlacenog da se uda pa terorise sve oko sebe...

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 585
3.12.2012 12:41:14   
minja_
Ja da sam zdrava i sposobna zena od 35 godina i da zdrava prava od brata ocekujem i da mi uloske mora kupitiuser posted image
Majka mu stara, svaki se posao danas moze kupiti za 10-15-20.000 KM, za ovo godina sto je bio momak, bolje da je pare skupljao da joj kupi posao, nego sto je kucu pravio.
Cistila bih stubista, cuvala bih djecu a ne bih bila minderpuza.

Neposredna veza do poruke: 586
3.12.2012 12:44:41   
ninuska
Culi smo smao jednu stranu price. Nisam ni ja za to da muz zapostavlaj zenu i dijete i savki zaradjeni dinar salje sestri, al vjerujem da u ovom primjeru to nije slucaj.
Svakako, ako zive u inostranstvu da imaju puno bolje mogucnosti, htjeli vi to priznati ili ne, i velika vecina takvih pomaze nekoga u Bosni.
A, zena mozda ne moze da nadje posao. I ne moze se naci ni kakav takav posao vjerujte ni u velikom gradu, a ne u manjoj sredini pogotovo ako ima Vss, pa ce svi poslodavci navesti da je prekvalifikovana. Govorim iz vlastitog iskustva i milion poslanih prijava ne trazeci poslove samo za VSS. Uvijek je bilo Sit gladnom ne vjeruje

Neposredna veza do poruke: 587
3.12.2012 12:48:10   
Medić*
IZVORNA PORUKA: ninuska

Culi smo smao jednu stranu price. Nisam ni ja za to da muz zapostavlaj zenu i dijete i savki zaradjeni dinar salje sestri, al vjerujem da u ovom primjeru to nije slucaj.
Svakako, ako zive u inostranstvu da imaju puno bolje mogucnosti, htjeli vi to priznati ili ne, i velika vecina takvih pomaze nekoga u Bosni.
A, zena mozda ne moze da nadje posao. I ne moze se naci ni kakav takav posao vjerujte ni u velikom gradu, a ne u manjoj sredini pogotovo ako ima Vss, pa ce svi poslodavci navesti da je prekvalifikovana. Govorim iz vlastitog iskustva i milion poslanih prijava ne trazeci poslove samo za VSS. Uvijek je bilo Sit gladnom ne vjeruje

Ninuska bravo. Usput bih i Melli potpisala.

< Poruku je uredio medic slatki -- 3.12.2012 12:49:51 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 588
3.12.2012 12:48:13   
ninuska

IZVORNA PORUKA: minja_

Ja da sam zdrava i sposobna zena od 35 godina i da zdrava prava od brata ocekujem i da mi uloske mora kupitiuser posted image
Majka mu stara, svaki se posao danas moze kupiti za 10-15-20.000 KM, za ovo godina sto je bio momak, bolje da je pare skupljao da joj kupi posao, nego sto je kucu pravio.
Cistila bih stubista, cuvala bih djecu a ne bih bila minderpuza.

e, pa vidis, da bi i platila posao od 10-15-20.000 KM moras znati nekoga "jakog". ne mozes bilo kome ponuditi novac .

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 589
3.12.2012 12:52:36   
minja_
e, pa vidis, da bi i platila posao od 10-15-20.000 KM moras znati nekoga "jakog". ne mozes bilo kome ponuditi novac .

uvijek neko zna nekoga, ko zna nekoga...
u Bosni bar nije tesko, s ovim strankama za pare vam je sve na dlanu, da ne pisem sad recept za steluuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 590
3.12.2012 13:00:56   
ninuska

IZVORNA PORUKA: minja_

uvijek neko zna nekoga, ko zna nekoga...
u Bosni bar nije tesko, s ovim strankama za pare vam je sve na dlanu, da ne pisem sad recept za steluuser posted image

pa, eto, haj i meni nadji nekog da ne zivim vise na grbaci mm user posted image user posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 591
3.12.2012 13:02:18   
minja_
hajduser posted image user posted image user posted image
pare u gotoviniuser posted image
pola sad, pola nakon potpisivanja ugovorauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 592
3.12.2012 13:11:12   
djoisa
dajte i meni broj gospodina  Sredica, da uhljebim sestre i rodice i zaovu..za pare cemo se dogovoriti user posted image

< Poruku je uredio djoisa -- 3.12.2012 13:13:39 >

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 593
3.12.2012 13:14:41   
ninuska

IZVORNA PORUKA: djoisa

dajte i meni broj gospodina  Sredica, da uhljebim sestre i rodice i zaovu..za pare cemo se dogovoriti user posted image

user posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 594
3.12.2012 13:19:38   
minja_
IZVORNA PORUKA: djoisa

prvo po redu, da sredimo zaovu od 24habibiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 595
3.12.2012 14:41:24   
Mirkica

ok je to ali ako je i tako da ne moze naci posao i da je mora brat izdrzavati pa ne mora ocekivati da je snaha jos i sluzi jos i kada dodje hallo bolan znatel vi o cemu pricate , nego ne bitno je samo OVA JE VANI OVA JE U BIH sve ostalo je zanemareno.

I da nalazim za pravu ispravnu osobu i tekako dovoljna pomoc da zivi u kuci i da ima krov nad glavom ovo ostalo ja bih se potrudila kako tako da ne uzimam od svog brata dosta sto se o majci brine , i opet bi iz zahvalnosti iako mrzim snaho recimo imala obzira prema njoj jer zivim u njenoj kuci , jer oni od svog dzepa izdrzavaju mamu jer i eto i meni nekada nesto kupe daju . Sve ovo kazem ako je tako kako gospodja pise ne znam nick zaboravih.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 596
3.12.2012 14:57:57   
Dz3ni
Ma dajte molim vas, pa znamo svi da ima posla za one koji hoće da rade. Pa ne mogu svi biti doktori, advokati i ekonomi, a pogotovo raditi u državnoj firmi. Mora neko i čistiti i konobarisati i da sad ne nabrajam. Najlakše je sjediti kući i kukati kako nema posla dok bratove pare stižu iz inostranstva, dok on to od svoje djece uzima. Habibi napisa da joj zaova nema djecu, ali da odmah s vrata njoj uzme pametovati oko njene. Pa brate kad se tako dobro razumiješ u djecu, što ne uzmeš čuvati jedno, neki to masno plaćaju. Uredu je pomoći sestri, ali ne na račun svoje porodice, a pogotovo ne konstantno, a još ako je ta sestra zdrava i radno sposobna...ne ide mi u glavu. Eno na pijaci u merkuru vječito traže radnice, dnevnica 15-20 KM. Šta joj fali? Sramota na pijaci raditi je li? A nije sramota biti bratu na grbači...user posted image

Neću da ispadne da se hvalim, ali svoj prvi posao sam našla sa 15 godina - pakovala sam koverte. Od tad mi niko nije ni majicu kupio ni za kafu dao, sve sam sama zaradila. Mm je imao 16 kad je prvi put donio ručak kući - istovario kamion. Nije sramota raditi nijedan pošten posao, sramota je od drugog čekati da ti da. Danas imam 24 i fakultet, ali ne bih se ustručavala da čistim ukoliko bi to bilo potrebno, ali ne bih od nekog čekala da mi plati struju. Neke ljude nikad neću razumjeti...

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 597
3.12.2012 15:17:01   
SailorMoon
Izasipam se od tog misljena dijaspora i ima se:
Evo jedna cista racuniuca malo da vam se pojasni.
Prosjecna plata u Njemackoj je dosla na 1300€ na ruke.
Eh sad samo izdatki moje kuce, znaci nelupam na pamet.
Kirija 600 €
Gas 70 €
Struja 60€
Osigurnaje stana (mora se imati) 30€
Osigurnja auta: 50 €
Telefon: 40 €
2 mobitela: 30 €
Televizia: 20 €
Gorivo: 100 €
Vrtic: 150 €
--------------------------------------------------
1150 € samo fiksnih troskova. Tu se nista nije ni pojelo, ni obuklo, nista.
Ostalo znaci 150 € plus eto djeci dodatak 180 €.
Od 300 € se nemoze ziviti sigurno da nemoze sa jedni djetetom i ako zena nerade. I znaci zena radi, zeljna svog djeteta, stedi citavu godinu da bi mogla doci u Bih, da bi sebi mogla normalan zivot priustiti a gospodja nemoze skuhati za 2 sedmice im bar rucak da se zahvali. Ne to je ljencugi puno.

I gdje je tu pravda: Ja rintacim a ti lezis i ja da ti jos saljem. Eh neces.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 598
3.12.2012 15:20:17   
Mirkica
evo sta je zena napisala i cak nije uopste bogzna pricala o tome kako je neko finansira nego misli da je njen muz izdrzava ali nije bila uopste glavna tema njego njen stav prema njoj
slm!

eto, da vam ispricam. imam muza, djete, ocekujem jos jedno djete. ne zivimo u bosni nego u inostranstvu. u bosnu idemo triput u godini. ovaj moj muz je napravio sebi u bosni kucu, mislio je da ce se dole ozeniti. a mi smo se upoznali. radio je od 18te godine u inostranstvu. tu smo se upoznali, imamo obojica oko 30-te godine. prije je zivio sa majkom i sa sestrom starijom vala kad je bio u bosni, to su praznici i nova godina i ljeto. kad je mene upoznao je odma uselio sestru u kucu i majku, nemam nista protiv majke super se slazemi i volim je. a imam protiv sestre jer zena je bez perspektiva. ona je gazdarica u kuci mm. sve bira sta se kupuje u kucu, nece se udati, a ima okolo 35g. nema ni posla ni para. mislim da joj dava mm. on nju puno podrzava i shvadjamo se samo zbog nje i zbog nikog vise. u meni je neka ljubomora jer mi se guzvamo u stanu sve mu je tesko kupiti a ona tamo ko kraljica svega. kad m ona salje sms e nije cesto jednom u mjesecu pita samo kako je moje dijete. i sta radi, znam da bi ja sta napravila lose odma bi me provalila u govna. nekako se ne kontamo ni ona mene. a imam osjecaj da je mm voli vise nego mene jer ona tamo zivi i strazi zidove. onako nemam ni potrebe zbog nje da odem na odmor tamo, kad je nebi bilo vise puta bi pozeljela. i mm kaze meni zadnji put ako je neprihvatis budemo se rastali, fala lijepo dragi! neznam nemam vise snage i nista. kad smo tamo dize nos ako treba sta skuvati, budemo dan dva tri i ocekuje od mene da joj ja kuvam i prerem sudje a nema kroz godinu posla nista. i kad sam rekla da sam drugi put trudna ona odma osla na spavanje neznam meni je sve doslo do povracanja kad su upitanju sad ovi praznici i valja otic tamo. e zao mi ali toliko podrske od muza prema sesri ja u zivotu nisam ni vidjela ni cula. moja osjecanja su na nivou crne ovce, hay sallam vama.

meni ovo nije uredu ne znam kome jeste user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 3.12.2012 15:25:21 >

BA 13.12.2008

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 599
3.12.2012 15:36:00   
Dz3ni
meni ovo nije uredu ne znam kome jeste

Ma da, svi tolerantni user posted image ...a pitala bi ih da se njima desi. user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 10.12.2012 20:39:57 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *