Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 20.10.2010 14:38:57
ivanak
sad pravim tortu za svekra-to ne naplaćujem, to je radi reda radi.... A valjda će biti dobro... imam idući tjedan posla i za petak... Ne znam ja staviti slike na ovaj forum...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 20.10.2010 14:45:04
merima_s
Ja se tek polahko pripremam za svoj big day, kupujem pomalo sve sto mi treba pa cu u nedelju ako Bog da kecelju u ruke i krenuti sa pecenjem. Tebi neka je sretno sa biznisom. navijam da uspijemo ostvariti zamisljeno
RE: Usluga prodaje kolača i torti 21.10.2010 9:46:55
ivanak
napravila tortu za svekra... bolje je ispala krava nego severina na slikana na slici.. u biti sve je drugo ok, nego glavu nikako precizirati detalje... a iskreno prvi put mi je pa sam zadovoljna.... to sam karikirala... pa sam trebala veću glavu napraviti, veće sise i guzice, a ostalo manje... Ali ideja je super...budući da je moj svekar seljak ( njemu je žena da samo radi... ), a voli severinu radi oblina i kako se sredi... pa sam ja smisla kako severina utegnuta, sređena čisti štalu u kojoj je krava
RE: Usluga prodaje kolača i torti 21.10.2010 9:50:24
taurus
IZVORNA PORUKA: ivanak
sad imam praviti jednu tortu po narudžbi... a po svemu sudeći - po sastojcima torta bi bila skuplja. Ne znam hoće li se ženi to sviditi...
ja bih konatkirala ženu i lijepo joj obajsnila da sastojci koje ona traži povećavaju troškove i da će torta biti skuplja po staroj narodnoj: koliko para toliko i muzike
RE: Usluga prodaje kola�a i torti 22.10.2010 11:42:53
ivanak
Pa otprilike 7 do maksimalno 10 sati. Zavisi što pravim. A tu je uračunato; odležano tjesto, razvlačenje tjesta, pečenje, finisiranje kolača, čišćenje kuhinje...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 22.10.2010 11:47:05
Lalana
Pa dobro, obzirom da si uracunala i ciscenje i ostale pripreme, to je onda kao radno vrijeme, a vremenom ce to i brze ici, dok se posao razvije i krene.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 22.10.2010 13:05:21
ivanak
IZVORNA PORUKA: Lalana
Pa dobro, obzirom da si uracunala i ciscenje i ostale pripreme, to je onda kao radno vrijeme, a vremenom ce to i brze ici, dok se posao razvije i krene.
Imam smo jednu veliku tepsiju za pečenje pa mi zato duže traje ta faza. Umjesto da napravim od jedanput, ja moram 3 puta jedno te isto peći....
RE: Usluga prodaje kolača i torti 22.10.2010 21:33:02
myb@by
Zene svaka vam cast i zelim vam puno uspjeha. Ja volim puno ove suhe kolacice, ali iskreno ne volim da ih pravim.Muaa je li se kod tebe mogu naruciti ovi kolacici i koliko kosta kg?
RE: Usluga prodaje kolača i torti 23.10.2010 0:20:24
sporty mamaa
napravila tortu za svekra... bolje je ispala krava nego severina na slikana na slici.. u biti sve je drugo ok, nego glavu nikako precizirati detalje... a iskreno prvi put mi je pa sam zadovoljna.... to sam karikirala... pa sam trebala veću glavu napraviti, veće sise i guzice, a ostalo manje... Ali ideja je super...budući da je moj svekar seljak ( njemu je žena da samo radi... ), a voli severinu radi oblina i kako se sredi... pa sam ja smisla kako severina utegnuta, sređena čisti štalu u kojoj je krava
RE: Usluga prodaje kolača i torti 23.10.2010 23:52:30
Anoniman
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.10.2010 10:06:52
ivanak
a nisam slikala tortu... u zadnje vrijeme stalno zaboravljam to slikavanje... i sinooćnje kolače sam zaboravila slikavati... A kad ne mogu o svemu misliti.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.10.2010 8:58:14
Hanady RR
baš lijepo... a koji su ovo štapići...jako mi ukusno izgledaju