Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 15:38:20
Hanady RR
mamine oči...ja svako veče stavljam novi spisak...sinoš u 21 h a scarlet se javila nakon što sam ovaj postavila oko ponoći...biće stavljena večeras. a igraonica nam nije organičila broj priustnih. da jeste o tome bi vodile računa od samoga početka priprema naravno.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 15:43:05
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
mamine oči...ja svako veče stavljam novi spisak...sinoš u 21 h a scarlet se javila nakon što sam ovaj postavila oko ponoći...biće stavljena večeras. a igraonica nam nije organičila broj priustnih. da jeste o tome bi vodile računa od samoga početka priprema naravno.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 16:06:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Pisite mene i moju curicu Lady26 i Lana....nadam se da nije kasno za prijavu
naravno ....rođendan je u subotu i sutra imamao cijeli dan za prijave
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 19:56:43
frenkoza
eto i mene
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 21:22:00
Hanady RR
evo i večerašnjeg spiska
5 mama i toliko beba koje nam je niki najavila nemamo na spisku ali dobrodošle su naravno. čekamo potvrdu assmiras, Lejla Ka, zeničanke
chuci će nam se poonovno izjasniti do petka. emma.L također čekamo konačno izjašanjavanje
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 21:23:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: anidla
dakle cula sam se sa nikitom, u subotu sam ja zaduzena da ih sacekam na stanici i dovodim nase Hercegovke ravno u Zanzibar, jaoooo bas sam nestrpljiva
a na cevape
ja ću tebe na ćevape...a one nek jedu šta hoće
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 21:23:11
anidla
IZVORNA PORUKA: noa
dakle cula sam se sa nikitom, u subotu sam ja zaduzena da ih sacekam na stanici i dovodim nase Hercegovke ravno u Zanzibar, jaoooo bas sam nestrpljiva
a na cevape
polako bona, prvo rodjendan i onda idu cevapi zanzibar na jednom kraju a cevapi na drugom kraju grada, a vi stizete negdje napola e sad vala odluciti gdje cete prvo
uglavnom ja sam citav dan vasa, cak cu vas i ispratiti na vozic
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 21:26:17
Hanady RR
ja il sam corava il se ne vidim na spisku
ja imam tremu, jesam li vec rekla?
imaš tremu 28
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 22:30:11
Hanady RR
čuj tremu pa bambi....pa kakav trema...pa ima da budemo sretne i presretene i jedna drugu da kuražimo dole. Žene nema suza.... tetki je gore nego nama ....
ojjj Bože kad vas sve na jedno mjesto pofatam....ima lom da bude... i da bambi jesam li ja rekla Volim vas žene totalno