Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 22:34:59
Anoniman
pa svakog momenta sve sam vise i vise radosna, jer sve zene koje sam bas ali ono bas zeljela upoznati prijavljuju se lagano... a one koje sam imala prilike vec upoznati, moju srecu upotpunjuju jer cemo se opet vidjeti...
dinaa tebi cu da zapjevam od Burhana "straaaaaah meeeeeeeeeee"
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 22:36:32
dinaa
IZVORNA PORUKA: Bambi09
pa svakog momenta sve sam vise i vise radosna, jer sve zene koje sam bas ali ono bas zeljela upoznati prijavljuju se lagano... a one koje sam imala prilike vec upoznati, moju srecu upotpunjuju jer cemo se opet vidjeti...
dinaa tebi cu da zapjevam od Burhana "straaaaaah meeeeeeeeeee" Joj suti,iskreno se nadam da cu ovaj put uspjeti doci sa svojom pacurlijicom.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 22:37:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena_t
Dolazim i ja su subotu, ali bez Benjamina/nadam se da to nije problem/, pa me pritefterite na spisak
uh jesam te to prekočila mila...sory... stavim te sutra izvini molim te...al ove mostarke odmah došle vamo da mi temu začatavaju. unaš kakav je ona noaaaa...crkla bi da malo OT ne ubaci
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 22:46:22
Hanady RR
dinaa pa jel to moguće i tebe da upoznam e fakat žene čudo smo... samo ova noa malo al hajd nek i ona dođe
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 23:18:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
Ma no sikiriki Neka Herki bio bi ovaj svijet mnooooooogo bezze bez njih
hvaja puno Hanady ovo nije OT samo sam kulturna
ma hajde bona može malo i OT...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 23:30:48
enna
Svaka vam cast zene za svaku pohvalu ste zao mi je sto sam toliko daleko od vas a imam jaku zelju da vas upoznam i da ovako divan cin uvelicam sa svojm curicom ali nazalost mozda neki drugi put U svakom slucaju sretno i lijepo se provedite!!!!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 23:40:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Hej, fakat bi bilo cool da na komadic tkanine napisemo nik. Mozda zavezemo kao narukvicu...
na rever da se fino vidi ja ne moram mene svi znaju ...vi naparvite nije zgorega