|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
7.10.2010 22:30:48   
bebac2
pojma nemate kako sam ponosna na RR

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 201
7.10.2010 22:31:29   
dinaa
Ja mislim da cu vam se i ja konacno pridruziti,sve me strah da se prijavim jer uvijek mi nesto iskrsne i zezne me.Sutra cu javiti jel sigurno dolazim!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 202
7.10.2010 22:32:33   
malena_t
IZVORNA PORUKA: malena_t

Dolazim i ja su subotu, ali bez Benjamina/nadam se da to nije problem/, pa me pritefterite na spisakuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 203
7.10.2010 22:34:59   
Anoniman
pa svakog momenta sve sam vise i vise radosna, jer sve zene koje sam bas ali ono bas zeljela upoznati prijavljuju se lagano... a one koje sam imala prilike vec upoznati, moju srecu upotpunjuju jer cemo se opet vidjeti...

dinaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi cu da zapjevam od Burhana "straaaaaah meeeeeeeeeee"

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 204
7.10.2010 22:36:32   
dinaa
IZVORNA PORUKA: Bambi09

pa svakog momenta sve sam vise i vise radosna, jer sve zene koje sam bas ali ono bas zeljela upoznati prijavljuju se lagano... a one koje sam imala prilike vec upoznati, moju srecu upotpunjuju jer cemo se opet vidjeti...

dinaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi cu da zapjevam od Burhana "straaaaaah meeeeeeeeeee"
Joj suti,iskreno se nadam da cu ovaj put uspjeti doci sa svojom pacurlijicom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
7.10.2010 22:37:21   
Hanady RR

Dolazim i ja su subotu, ali bez Benjamina/nadam se da to nije problem/, pa me pritefterite na spisakuser posted image

uh jesam te to prekočila mila...sory...
stavim te sutra izvini molim te...al ove mostarke odmah došle vamo da mi temu začatavaju. unaš kakav je ona noaaaa...crkla bi da malo OT ne ubaciuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 206
7.10.2010 22:40:42   
Anoniman
ja sam problem i u skolu i u kucuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo mi je vec netko rekaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 207
7.10.2010 22:44:06   
malena_t
Ma no sikirikiuser posted image Neka Herki bio bi ovaj svijet mnooooooogo bezze bez njihuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 208
7.10.2010 22:46:22   
Hanady RR
dinaa pa jel to moguće i tebe da upoznamuser posted image
e fakat žene čudo smo...
samo ova noa malo al hajd nek i ona dođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 209
7.10.2010 22:48:08   
dinaa
A nemozete ni zamisliti koliko se ja radujem da vas sve upoznam,suti zato i kazem strah me da me opet sta ne zezne,uhhh.

Neposredna veza do poruke: 210
7.10.2010 22:48:51   
Anoniman

Ma no sikirikiuser posted image Neka Herki bio bi ovaj svijet mnooooooogo bezze bez njihuser posted image

hvaja punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady ovo nije OT samo sam kulturnauser posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 211
7.10.2010 23:16:21   
neki
Hajde priheftetrite i mene i mog Seada,mada ja radim do 14h,dok dodjem,bice haman 15h,ali nadam se da cu nekoga naciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 212
7.10.2010 23:18:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

hvaja punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady ovo nije OT samo sam kulturnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma hajde bona može malo i OT...user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 213
7.10.2010 23:20:26   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: dinaa

Ja mislim da cu vam se i ja konacno pridruziti,sve me strah da se prijavim jer uvijek mi nesto iskrsne i zezne me.Sutra cu javiti jel sigurno dolazim!

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 214
7.10.2010 23:26:48   
mamine oci
zalijepi te zene svoje nikove na rever da vas mogu sve zapamtit ja ja cu zadenuti magicnu krpu oko struka da me lakse prepoznateuser posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 215
7.10.2010 23:29:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

zalijepi te zene svoje nikove na rever da vas mogu sve zapamtit ja ja cu zadenuti magicnu krpu oko struka da me lakse prepoznateuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image popusti mi mokracni mjehur magicna mi uvjek popravi raspolozenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene cete lako prepoznati opisala me Phuljica tamo na drugoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 216
7.10.2010 23:30:48   
enna
Svaka vam cast zene za svaku pohvalu ste zao mi je sto sam toliko daleko od vas a imam jaku zelju da vas upoznam i da ovako divan cin uvelicam sa svojm curicom ali nazalost mozda neki drugi put user posted image user posted image user posted image
U svakom slucaju sretno i lijepo se provedite!!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

Neposredna veza do poruke: 217
7.10.2010 23:34:55   
Anoniman
enna bit ces u nasim mislima i ti i tvoje pilence... user posted image

(odgovor članu enna)
  Neposredna veza do poruke: 218
7.10.2010 23:37:22   
enna
Hvala u svakom slucaju lijepo se vi meni provedite i druzite a i vi cete meni biti u mislima uljepsajte dan i tetki i malenim pilicimauser posted image user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 219
7.10.2010 23:37:27   
Anoniman
Hej, fakat bi bilo cool da na komadic tkanine napisemo nik. Mozda zavezemo kao narukvicu...

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.10.2010 23:38:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 220
7.10.2010 23:40:17   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Hej, fakat bi bilo cool da na komadic tkanine napisemo nik. Mozda zavezemo kao narukvicu...

na rever da se fino vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne moram mene svi znajuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vi naparvite nije zgoregauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 221
7.10.2010 23:43:10   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

na rever da se fino vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne moram mene svi znajuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vi naparvite nije zgoregauser posted image

ja cu doci u maici RR user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 222
7.10.2010 23:44:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ih lako ti je kad si sheffff

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 223
7.10.2010 23:47:51   
Anoniman
e stvarno je prijedlog super... mogli bi smo stvarno svi napisati svoje nickove... da se lakse brate i raspoznajemo... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 224
7.10.2010 23:48:58   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ih lako ti je kad si sheffff

bilo u prodaji ali se niko sem moderatorki nije javio user posted image  (majke mi nisam ih bicem tjerala...ili jesam user posted image user posted image )

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *