|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda
6.10.2010 22:52:23   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 151
6.10.2010 22:59:11   
Anoniman
Hanady user posted image user posted image user posted image hvala draga puno...

a umalo da zaboravim, danas sam komentarisala sa teta Mersom, pa smo htjele zamoliti da neka od forumasica (koja zeli i koja bi mogla) saceka nas na ulazu Ilidze da ne lutamo i ne gubimo vrijeme trazeci odrediste, pa eto voljela bih da se ovdje dogovorimo i to na vrijeme da razmjenimo brojeve ako nemamo da mozemo biti u kontaktu... jer ni ja ni teta Mersa ne znamo gdje je taj ZANZIBAR...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 152
6.10.2010 23:03:39   
Hanady RR
bambi hajde da vidimo do sutra da te neko sačeka ko je bliži Ilidži...ja idem iz pravca grada pa po seku i bebu nisam sigurna koliko će me bebe u autu slušat tolike da bih čekala.
No ako se niko ne javi...čekat ću nema drugeuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.10.2010 23:04:04 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 153
6.10.2010 23:14:14   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Hanady user posted image user posted image user posted image hvala draga puno...

a umalo da zaboravim, danas sam komentarisala sa teta Mersom, pa smo htjele zamoliti da neka od forumasica (koja zeli i koja bi mogla) saceka nas na ulazu Ilidze da ne lutamo i ne gubimo vrijeme trazeci odrediste, pa eto voljela bih da se ovdje dogovorimo i to na vrijeme da razmjenimo brojeve ako nemamo da mozemo biti u kontaktu... jer ni ja ni teta Mersa ne znamo gdje je taj ZANZIBAR...

doci cu ja ... ionako ne idem s djetetom user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 154
6.10.2010 23:21:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeee Seficaaaaaa... eh taman, obzirom da smo se prosli put mimoisle, eh ovaj put nema samse... user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 155
6.10.2010 23:23:26   
mummy

Evo teksta:

Dragi dječaci...
Danas slavimo dane u kojima ste se rodili.

Mi ''tetke'' vaše sa Ringeraje nalazimo sreću u svemu, vašem osmijehu, vašoj prvoj riječi, vašem prvom zubiću i prvom koraku. Radujemo se svakom novom sunačnom danu jer znamo da to sunce i vas grije.

Molimo za vas i nadamo se da ćete vašoj pravoj tetki Mersiji pružiti kroz život radosti i razlog za ponos kada joj dokažete da na pravom putu hodite.
Nikada nemojte zaboraviti svoju tetku jer ona je dio vas, a vi nje.

Neki pametni ljudi davno su napisali, a mi vas ljepotani podsjećamo:

'' Porodična ljubav vaspitava plemenita osjećanja kod čovjeka.
Kada čovijek nije samohran u svijetu, kad ima nekoga koji ga voli i koga on voli,
tada život svakome je miliji i potpuniji.
Bratska pomoć i ljubav prijatelja i poznanika još više širi i osvježava ova osjećanja čovjeka.''

Članice ringeraje.ba
u Sarajevu dana 09.10.2020.godine

[/quote]

Svaka riječ je na svom mjestu, mene ste rasplakale, svaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 156
6.10.2010 23:25:32   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeee Seficaaaaaa... eh taman, obzirom da smo se prosli put mimoisle, eh ovaj put nema samse... user posted image

user posted image super...
eto bambi šefica stižeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 157
6.10.2010 23:29:39   
Anoniman
a sto se tice teksta, meni se pravo dopada i slazem se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 158
6.10.2010 23:33:15   
Visnja RR

nema mimoilaženja inače će nas hanady skalpirati user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 159
6.10.2010 23:34:36   
Hanady RR

nema mimoilaženja inače će nas hanady skalpirati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
taman takouser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 160
7.10.2010 0:50:53   
scarlett
Prijavljujem se i ja sa svojim malcem, doći ćemo aBd, nadam se da nam se neće ništa ispriječiti, samo ako možete tu lokaciju malo detaljnije opisati, da ne idem na sarajevonavigator hehe
I još jedno pitanjce, vjerovatno nisam u toku, zašto godina 2020 u pismu?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

Neposredna veza do poruke: 161
7.10.2010 0:54:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: scarlett

Prijavljujem se i ja sa svojim malcem, doći ćemo aBd, nadam se da nam se neće ništa ispriječiti, samo ako možete tu lokaciju malo detaljnije opisati, da ne idem na sarajevonavigator hehe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro si primjetila to za godinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma valjda zato sto smo mi zene buducnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 162
7.10.2010 1:06:03   
Visnja RR

zadnja tramvajska stanica ....pa ako znas gdje je bazen terme... i gdje je nova opština Ilidža...e tu je Grand centar.... na spratu je Zanzibar

03.04.`08

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 163
7.10.2010 1:48:57   
frenkoza
mogu li ja sutra da javim hocu li doci ili ne?

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 164
7.10.2010 1:54:37   
scarlett

zadnja tramvajska stanica ....pa ako znas gdje je bazen terme... i gdje je nova opština Ilidža...e tu je Grand centar.... na spratu je Zanzibar

aaaaaaaaaaaaah u Grand centru user posted image , ok

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

Neposredna veza do poruke: 165
7.10.2010 8:27:50   
Hanady RR

Dragi dječaci...
Danas slavimo dane u kojima ste se rodili.

Mi ''tetke'' vaše sa Ringeraje nalazimo sreću u svemu, vašem osmijehu, vašoj prvoj riječi, vašem prvom zubiću i prvom koraku. Radujemo se svakom novom sunačnom danu jer znamo da to sunce i vas grije.

Molimo za vas i nadamo se da ćete vašoj pravoj tetki Mersiji pružiti kroz život radosti i razlog za ponos kada joj dokažete da na pravom putu hodite.
Nikada nemojte zaboraviti svoju tetku jer ona je dio vas, a vi nje.

Neki pametni ljudi davno su napisali, a mi vas ljepotani podsjećamo:

'' Porodična ljubav vaspitava plemenita osjećanja kod čovjeka.
Kada čovijek nije samohran u svijetu, kad ima nekoga koji ga voli i koga on voli,
tada život svakome je miliji i potpuniji.
Bratska pomoć i ljubav prijatelja i poznanika još više širi i osvježava ova osjećanja čovjeka.''

Članice ringeraje.ba
u Sarajevu dana 09.10.2010.godine

Skarlet greška u kucanju, naravno 2010...vjerujem emocija me raznijela pa dok sam potpis pisala za već napravljeni teks suze nisu baš bile moje durgarice. Evo isravljenouser posted image
Frenki naravno da možeš danas javitiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mummy)
Neposredna veza do poruke: 166
7.10.2010 8:34:34   
babina beba
Visnja, sto ne vodis princezu..pa ne moras vazda i ti kafu na miru popitiuser posted image user posted image
I ti Hanady ne brisi svoje djete, ovo je djeciji rodjendan, a ne tetkin. Povedite djecu nezezajte jer kako ono kazu kad je bal nek je i maskenbaluser posted image
nemam sad vremena da se vracam na sve postovo, al ako vec nije dogovoreno mozda smo mogli i tetki nesto simbolicno pokloniti!

Neposredna veza do poruke: 167
7.10.2010 8:45:43   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: babina beba

Visnja, sto ne vodis princezu..pa ne moras vazda i ti kafu na miru popitiuser posted image user posted image
I ti Hanady ne brisi svoje djete, ovo je djeciji rodjendan, a ne tetkin. Povedite djecu nezezajte jer kako ono kazu kad je bal nek je i maskenbaluser posted image
nemam sad vremena da se vracam na sve postovo, al ako vec nije dogovoreno mozda smo mogli i tetki nesto simbolicno pokloniti!

u pravi si rođendan je dječiji...
međutim relano Višnja će imati obaveza dole u igraonici, dosta mama će je tražiti za dostavlajnej novca, pa poklone ona nosi, pa svaka forumašica željeće da joj se šef malo obrati a dolaze nam i Mostarke...
a obaveza ima i oko torti i sokića i svega...zaista može biti nezgodno da se Asja naljuti na mamu što nije stalno sa njom. Ja vjeujem neko će je malo dovesti da je vidimo i fotografišemo za uspomenu na ovome posebnom danu.user posted image a i višnja želi malo tetki Mersiji i dječacima da pažnju pokloni pa bi Asja to mogla da sabotira.

A ja...ja imama  dvije bebe...veliku vodim ali ona je dosta samostalna djevojčica user posted image
a mala je malo razmažena pa ću ja morati samo sa njom plesatiuser posted image uglavnom radujem se dolasku gforumašica sa svih strana i dolaskom tih dječaka...željela bih i njima vrijeme posvetiti a to mi moja malen razmaženaka ( slično kao i Asja) nebi dozvolila i napravila bi moja sabotažu kompletnog rođendna. To je jedini razloguser posted image

A poklon za tetku....
iskreno dat ćemo ženi novac...neka kupi što joj treba.
Možda sa njom dođe i tetak, možda neka rodica da joj pomogne oko djece...nebih druge da iskobimo a opet novac...tetki novac pravo u ruke. To će njoj biti najbolji poklon u ove jesenje dane a pred zimu. Vjerujm kad vidi novac odmah će joj pred očima biti topla peć i oko nje puno drva da ugrije i sebe i sve svoje piliće.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 168
7.10.2010 9:06:04   
DM
a mala je malo razmažena pa ću ja morati samo sa njom plesat

Hajd' ti čuvaj male, a ja ću velike!user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 169
7.10.2010 9:08:58   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum

a mala je malo razmažena pa ću ja morati samo sa njom plesat

Hajd' ti čuvaj male, a ja ću velike!user posted image user posted image user posted image

ih ne znaš ti koja je ova mala maza...
kako ja plesni koram zadam ona odmah za mnom naučiuser posted image user posted image user posted image user posted image
a plesta moraš nema hoćeš nećešuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja uzmem plastični mikrofon i pejvam a ona uzme sintisajzer ili gitaricu i slomi se svorajući i tako koncert po sat veremna...pa ti mama nemoj bit muzikalna ako smiješ.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 170
7.10.2010 9:21:17   
ziki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

evo i večerašnjeg spiskauser posted image
user posted image

user posted image ovo mi je sinpatično pravo, Mamina zvijezda je Tarik-zvijezda Danica, prenatalno ime mu je Nemirkouser posted image
Tekst je super, baš me rasplakao

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 171
7.10.2010 14:06:53   
Visnja RR

međutim relano Višnja će imati obaveza dole u igraonici, dosta mama će je tražiti za dostavlajnej novca, pa poklone ona nosi, pa svaka forumašica željeće da joj se šef malo obrati a dolaze nam i Mostarke...
a obaveza ima i oko torti i sokića i svega...zaista može biti nezgodno da se Asja naljuti na mamu što nije stalno sa njom. Ja vjeujem neko će je malo dovesti da je vidimo i fotografišemo za uspomenu na ovome posebnom danu.user posted image a i višnja želi malo tetki Mersiji i dječacima da pažnju pokloni pa bi Asja to mogla da sabotira.

A ja...ja imama  dvije bebe...veliku vodim ali ona je dosta samostalna djevojčica user posted image
a mala je malo razmažena pa ću ja morati samo sa njom plesatiuser posted image uglavnom radujem se dolasku gforumašica sa svih strana i dolaskom tih dječaka...željela bih i njima vrijeme posvetiti a to mi moja malen razmaženaka ( slično kao i Asja) nebi dozvolila i napravila bi moja sabotažu kompletnog rođendna. To je jedini razloguser posted image

A poklon za tetku....
Možda sa njom dođe i tetak, možda neka rodica da joj pomogne oko djece...nebih druge da iskobimo a opet novac...tetki novac pravo u ruke. To će njoj biti najbolji poklon u ove jesenje dane a pred zimu. Vjerujm kad vidi novac odmah će joj pred očima biti topla peć i oko nje puno drva da ugrije i sebe i sve svoje piliće.user posted image

obzirom da hanady jako dobro zna moju smizlu sve je opisala kako treba user posted image ... njoj kad padne na pamet da izađe iz igraonice mora se izađi u roku od minut inače se čuje do Sedrenika user posted image ... a ja to ne mogu u cijeloj situaciji.... pa da ne bi bilo kakvog belaja moram je ostaviti....a vidjeću da je moja mama dovede na sat vremena ...

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 172
7.10.2010 14:15:00   
pocahontas

A poklon za tetku....

obzirom da hanady jako dobro zna moju smizlu sve je opisala kako treba user posted image ... njoj kad padne na pamet da izađe iz igraonice mora se izađi u roku od minut inače se čuje do Sedrenika user posted image ... a ja to ne mogu u cijeloj situaciji.... pa da ne bi bilo kakvog belaja moram je ostaviti....a vidjeću da je moja mama dovede na sat vremena ...

ma kad Asja vidi svog Mimija, zaboravice na tebe user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 173
7.10.2010 14:19:05   
Visnja RR
aha ...i reci ce mu jos hvala kad joj mazne igračku user posted image

03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 174
7.10.2010 15:29:28   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: ziki

evo i večerašnjeg spiskauser posted image
user posted image

user posted image ovo mi je sinpatično pravo, Mamina zvijezda je Tarik-zvijezda Danica, prenatalno ime mu je Nemirkouser posted image
Tekst je super, baš me rasplakao

hanady na spisak nisi dodala i scarllet ili ja ne vidim dobro
inace da pitam jel igraona ima odredjen broj koliko moze da primi djece i roditelja drago mi je da nas ima u ovolikom brojuuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *