Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Molim vas, danima se nesto desava... Samo RR ukine post ili me izbaci potpuno... I vrijeme je za mobilnu verziju...
Slazem se
Danima zeza rr..postovi prebrzo isticu i neprolaze...
A aplikacija za mob je fakat normala i neophodna
konačno shvatila na sta mislis.... zadnjih 50 rasprava i to... ja to nikad ne korisitim pa nisam ni znala ...vidjecu sta mogu uraditi oko toga s programerima jer ce nam ova kampanja trajati jos 11 mjeseci... hvala salmy i mama2009 (sto mi pojasni)
Meni sve odgovara... samo me zanima, a Višnja će mi pomoći, zašto se moj avatar ne vidi..nekad davno je sve bilo ok sada ne...samo se nekad pokaže u pp i na top 5
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Meni sve odgovara... samo me zanima, a Višnja će mi pomoći, zašto se moj avatar ne vidi..nekad davno je sve bilo ok sada ne...samo se nekad pokaže u pp i na top 5
dacu programerima da to rjese...al ce potrajati najmanje 7 dana osim ako to ne urade u pauzi...sad bas imaju posla preko glave
dacu programerima da to rjese...al ce potrajati najmanje 7 dana osim ako to ne urade u pauzi...sad bas imaju posla preko glave
Ma ništa bitno i hitno...kad god Hvala
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Ma ništa bitno i hitno...kad god Hvala
programer je ipak rjesio problemcic danas
Hvala
Zene pomagajte,otvorih nakon dugo vremena e mail,na stotine poruka tj obavjestenja da je neko od clanova ostavio komentar na neku temu.Gdje da iskljucim tu opciju da ne primam obavjestenja??
Zene pomagajte,otvorih nakon dugo vremena e mail,na stotine poruka tj obavjestenja da je neko od clanova ostavio komentar na neku temu.Gdje da iskljucim tu opciju da ne primam obavjestenja??
idi na Moja Ringeraja > Podešavanja > Forumu> i imas pri dnu da u kvadratić zakačiš da ne želiš da primas obavjesti o ... (zaboravih tacan tekst )
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.