Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga Ringerajo :) večeras od 00:00 nećete imati pristup našoj RR.ba (niti na jednoj drugoj RR) zbog redovitog održavanja. Vjerujemo da će prekid biti kraći od sat vremena. Pri pokušaju ulaska na našu ringeraju u tom periodu će vam se pojavljivati ova sličica ....
Cesto kad otvorim da pisem post u pola pisanja mi se izokrenu sva slova I na forumu cijelom Kao da su neka druga slova Sta bi mogao biti problem?
Dage naše forumašice i čitateljke, najiskrenije se izvinjavamo što je došlo do dvodnevnog problema kod jednog djela naših korisnika pri ulasku na našu Ringeraju... Ono što je najbitnije je da je problem rješen i da bi smo se u buduće trebale družiti onako kako smo to i navikle... neko piše a neko samo čita... A najvažnije je da smo zajedno na našoj jednoj i jedinoj RR.ba <3
Sta se desava sa anketama' niti jednu ne mogu otvoriti..
I kod mene ovako..
Moj problem traje vec dugo,ne mogu uci na moju RR,nikako,jos od nagradne igre sa drvcima onim...Eh dosadilo mi to,odlucim napraviti novi profil,ne moze ni to ..maksuz napravim mail,upisem podatke sve i cekam da mi posalju kod da potvrdim registraciju i nema ga,ne dolazi,sta sada?
Zna li neko zašto se ne mogu prijaviti na rr sa laptopa? Kad kliknem na ono gdje piše prijavi se ne reaguje,a mogu se registrovati ponovo,no...to ne želim.
kod mene ne moze preko crome.. isto tako..ne reaguje..
Ja kod kuće imam isti ovaj problem ali onda na google ukucam "ringeraja ba prijavi se" i otvori mi stranicu sa prijavom...kada se prijavim vrati me na google i onda tek odem na RR. Nadam se da ste shvatile Ja ne mogu glasovati na aketama i općenito im ne mogu pristupiti. A mislim da mi se poremetio i broj postova Svašta nabroja
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.