Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako izbrisati ovu opciju u post prozorcicu obavijesti me putem e poste kada neko odgovori? Nema smisla da i na to moramo paziti svaki put kad saljemo post.
Meni kao kod vjestice...rjesila postavke ali otvorim ekran stoji kvaka na obavjesti me i dolazi slomi mi mail..
Ako idete na Moja Ringeraja pa na- Forum - pa podesavanje- Notification on mail for posts on forum that I follow or subscribed (uskoro ce biti prevedeno na nas jezik) ....tu imate kvadritic koji zakacite.... i idite na Spremi
nakon toga necete dobijati mail i kad vam je zakacena kvacica na kvadraticu u postu...(necete morati svaki put otkaciti kvaciciu)
ako je drugacije javite? meni fercera tj ne dobijam info na mail
Radi se onovom settingu, koji omogučava, da korisnik dobiva obavijesti o novim postovima na temama, u kojima sudjeluje ili je avtor. Isto tako, dodana je i opcija prati temu, koja omogučava, da bez sudjelovanja na temi korisnik dobiva obavijesti na mail. Obavijest se dobiva samo za prvi novi post nakon posljednje posjete forumu. Normalno, tako za svaku temu, gdje je korisnik aktivan odnosno temu prati.
Kod korisnica, koje puno koriste forum odnosno sudjeluju u mnogim temama, ovo je nepotreban dodatak, pa vas molim, da im javite, kako mogu podesiti, da obavijsti ne primaju više.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.