Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni danas sam na svom kopijuteru otkrila 2 virusa,a imam onaj program protiv virusa tako da me obavjestio za ta 2 i ja sam ih izbrisala,sad neznam jesam li ih se rijesila ili moram to popraviti-jeli se neko razumije
meni opet štopa hoceli iko ista poduzeti administratori spavaju . nikad mi nije RR štopo kao u zadnje vrijeme bas me nervira. i opet ona stranica se stalno pojavljuje
ja imam jedan problemcic, ne znam da li se to desava jos nekome, naime vec par dana, kada kliknem na "moja ringeraja" u lijevoj strani mi treba prikazati teme na kojima ucestvujem a koje su otvorile druge forumasice, a desno teme koje sam ja pokrenula... medjutim, vec par dana mi prikazuje samo moje teme, a drugih nema... a druga stvar, danas kad god sam napisala post, ono je zaljepljeno na stranicu, ali nigdje ne prikazuje mi da je moj post prosao... sta se zdogadja, jeli do mene ili???
ej žene,jel se i vama dešava...meni tamo na 'zadnje rasprave' ne broji od 17h i 44min,i to mi stoji...znači zadnja javljanja na temi 'za pampers poklone' u toliko sati...i posle kao da se niko nije oglasio ni na jednu temu nemam pojma,šta je ovo
ej žene,jel se i vama dešava...meni tamo na 'zadnje rasprave' ne broji od 17h i 44min,i to mi stoji...znači zadnja javljanja na temi 'za pampers poklone' u toliko sati...i posle kao da se niko nije oglasio ni na jednu temu nemam pojma,šta je ovo
Isto kod mene, satima kao niko nista nije napisao
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.